logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Viskan on yksi johtavista verkkokauppatoimittajista Pohjoismaissa. Toimimme kokonaisratkaisutoimittajana asiakkaillemme verkkokauppa- ja omnikanavaprojekteissa niin kotimaassa kuin kansainvälisillä markkinoilla, ilman rajoituksia.

Viskan Oy Ab

Yritysesittely

Laaja kuvaus puuttuu.

Työntekijöitä 46
Y-tunnus 2500111-4
Perustettu 2012
Www Kotisivut
Puh +358 207 353410
E-mail myynti@viskan.fi

Toimipaikat     Helsinki

Osaamisalueet

Liiketoimintaprosessi: Toiminnanohjaus ERP, Myynti, BI ja raportointi, Markkinointi, Tuotekehitys ja suunnittelu, Asiakkuudenhallinta CRM, Logistiikka, Supply chain management SCM

Erikoisosaaminen: Verkkokaupparatkaisut, Big Data, Webkehitys, Sisällönhallinta, Integraatiot, Arkkitehtuuri, Ketterät menetelmät, Käyttäjähallinta, Käyttöliittymäsuunnittelu, Maksaminen, Mobiilikehitys, Ohjelmistokehitys, Master Data MDM

Teknologia:

Toimialakokemus: Kauppa, Terveys- ja sosiaalipalvelut

Tarjonnan tyyppi: Konsultointi, Valmisohjelmisto, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Koulutus

Omat tagit: Viskan, verkkokauppa, Verkkokauppaohjelmisto, Monikanavaisen kaupan järjestelmät, CMS, E-commerce, viskan, ramos, etm, nettikauppa, omnichannel, omnikanava, responsiivinen, responsiivisuus, Viskan ETM, kestotilaus, kestotilaushallinta, OMS, myyntitilausjärjestelmä, ostotilausjärjestelmä

Sosiaalisessa mediassa

Viskan - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

Referenssi8848 Altitude uudistaa brändin ja verkkokaupan

"Yhdessä supertiimin kanssa, otamme seuraavan askeleen 8848:n kehityksessä! Uudistamme koko brändialustan, verkkokaupan ja muotoilu-DNA:n. Tämä on pitkän työn tulos, joka lopulta alkaa näkyä myös ulospäin! Viskan Streamlinen ansiosta me nyt tiedämme että meillä on käytössä alusta, joka mahdollistaa seuraavatkin askeleet, sillä nyt vasta suurin työ alkaa!"

-- Anton Peterson

Näytä referenssi

ReferenssiRtech verkkokauppa

"Uusi verkkokauppa vaikuttaa erittäin hyvältä, ja on meille iso askel eteenpäin. Käytämme verkkokauppaa myyntikanavana, mutta tärkein rooli sillä on tällä hetkellä kivijalkamyymälän, tukkukaupan, pyörähuollon ja iskunvaimenninhuollon tukena. Viskanin kanssa on ollut helppo tehdä yhteistyötä. Heidän asiakaspalvelunsa on henkilökohtaista ja he ovat hyvin perillä meidän.."

-- Vesa Virta

Näytä referenssi

ReferenssiHemtexin uusi verkkokauppa Viskanin alustalla

" Hemtexillä on markkinoiden parhaita ratkaisuja käytössään, tämä näkyy esim. alan lyhyimpinä latausaikoina. Verkkokauppa-alustamme tulee Viskanilta. "

-- Martin Richardsson, E-commerce Manager, Hemtex

Näytä referenssi

ReferenssiHemtex:n verkkokauppa lanseerattiin Suomessa

"Verkkokauppa on tärkeässä roolissa monikanavastrategiassamme, jossa tarjoamme kuluttajille parhaan mahdollisen ostokokemuksen, tavalla joka sopii heille parhaiten. Myymälöitä Suomessa Hemtexillä on ollut vuodesta 2001, joten on luonnollista tarjota tuotteitamme suomalaisille nyt myös verkossa. Odotusarvomme Suomen markkinoita kohtaan ovat korkeat. Tavaramerkkimme on suhteellisen tunnettu.."

-- Martin Richardsson, E-commerce Manager, Hemtex

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

Viskan - Tarjonnat

Erikoisosaaminen

Verkkokaupparatkaisut

Viskan Instore-tuoteperhe sisältää kuusi tehokasta modulia, joilla yhdistetään verkkokauppa myymälöihin. Nouto myymälästä, myymäläkeräily, endless aisles, sekä monet muut omnikanavatoiminnot ovat nyt saatavilla..

Viskan - Referenssit

Viskan - Julkaisut

Viskan - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Viskan - Yrityskulttuuri ja rekrytointi

Yrityskulttuuria ei ole kuvattu, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

Viskan - Rekryilmoitukset

Rekryilmoituksia ei ole lisätty tai premium-profiilia ei ole aktivoitu

 

Viskan Oy Ab kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku