logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Viskan on yksi johtavista verkkokauppatoimittajista Pohjoismaissa. Toimimme kokonaisratkaisutoimittajana asiakkaillemme verkkokauppa- ja omnikanavaprojekteissa niin kotimaassa kuin kansainvälisillä markkinoilla, ilman rajoituksia.

Viskan Oy Ab

Yritysesittely

Laaja kuvaus puuttuu.

Työntekijöitä 46
Y-tunnus 2500111-4
Perustettu 2012
Www Kotisivut
Puh +358 207 353410
E-mail https://www.viskan.com/fi-fi/

Toimipaikat     Helsinki

Osaamisalueet

Liiketoimintaprosessi: Asiakkuudenhallinta CRM, BI ja raportointi, Logistiikka, Markkinointi, Myynti, Supply chain management SCM, Toiminnanohjaus ERP, Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen: Arkkitehtuuri, Big Data, Integraatiot, Ketterät menetelmät, Käyttäjähallinta, Käyttöliittymäsuunnittelu, Maksaminen, Master Data MDM, Mobiilikehitys, Ohjelmistokehitys, Sisällönhallinta, Verkkokaupparatkaisut, Webkehitys

Teknologia:

Toimialakokemus: Kauppa, Terveys- ja sosiaalipalvelut

Tarjonnan tyyppi: Konsultointi, Koulutus, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto

Omat tagit: Viskan, verkkokauppa, Verkkokauppaohjelmisto, Monikanavaisen kaupan järjestelmät, CMS, E-commerce, viskan, ramos, etm, nettikauppa, omnichannel, omnikanava, responsiivinen, responsiivisuus, Viskan ETM, kestotilaus, kestotilaushallinta, OMS, myyntitilausjärjestelmä, ostotilausjärjestelmä

Sosiaalisessa mediassa

Viskan - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

ReferenssiMakeup Mekka verkkokauppa

"On äärimmäisen tärkeää ymmärtää aina kohderyhmän ostomalleja ja mukauttaa ostokokemusta verkkokaupassa konversion maksimoimiseksi. Uskomme Insta shoppingin olevan tärkeä työkalu juuri nyt ja Viskan toteutti hyvän ratkaisun sen tuomiseksi verkkokauppaamme."

-- Berit Sjøvik

Näytä referenssi

ReferenssiHolebrook verkkokauppa

"Asetimme B2C-verkkokaupan projektille tiukan aikataulun syksyllä 2018. Jo ensimmäisestä päivästä alkaen, yhteistyö on sujunut hyvin. Viskan suunnitteli ja toteutti projektin järjestelmällisesti ja kokemuksella. Omalta osaltamme projekti sujui oikein hyvin, pienellä tiimillä Viskanilta, jonka kanssa projektipäällikkömme Jennie Gustafsson teki tiivistä yhteistyötä. Visiomme.."

-- Daniel Svensson

Näytä referenssi

ReferenssiLager 157

"Streamline luo meille edellytykset käsitellä jatkuvasti kasvavia verkkokaupan tilausmääriä, samalla kun taustahallinta on alansa huippua."

-- Stefan Palm

Näytä referenssi

Referenssi8848 Altitude uudistaa brändin ja verkkokaupan

"Yhdessä supertiimin kanssa, otamme seuraavan askeleen 8848:n kehityksessä! Uudistamme koko brändialustan, verkkokaupan ja muotoilu-DNA:n. Tämä on pitkän työn tulos, joka lopulta alkaa näkyä myös ulospäin! Viskan Streamlinen ansiosta me nyt tiedämme että meillä on käytössä alusta, joka mahdollistaa seuraavatkin askeleet, sillä nyt vasta suurin työ alkaa!"

-- Anton Peterson

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

Viskan - Tarjonnat

Erikoisosaaminen

Verkkokaupparatkaisut

Viskan Instore-tuoteperhe sisältää kuusi tehokasta modulia, joilla yhdistetään verkkokauppa myymälöihin. Nouto myymälästä, myymäläkeräily, endless aisles, sekä monet muut omnikanavatoiminnot ovat nyt saatavilla..

Viskan - Referenssit

Viskan - Bloggaukset

Viskan - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Viskan - Yrityskulttuuri ja rekrytointi

Yrityskulttuuria ei ole kuvattu, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

Viskan - Rekryilmoitukset

Rekryilmoituksia ei ole lisätty tai premium-profiilia ei ole aktivoitu

 

Viskan kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

It- ja ohjelmistoalan työpaikat

Kaikki it-alan työpaikat »

Premium-asiakkaiden viimeisimmät referenssit

ite wikin referenssihaku »