Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Haminan näyttävä ja informatiivinen verkkopalvelu erottuu kaupunkisivustojen massasta

ReferenssiHamina toteutti edellisen verkkopalvelu-uudistuksensa Valun kanssa ja hyväksi koettua yhteistyötä haluttiin nyt jatkaa. Uudistuksen kimmokkeena oli toimintaympäristön muutos. Haminan kaupungin vastuulla olleet sote-palvelut siirtyivät vuoden 2019 alusta Kymsoten vastuulle. Tästä johtuen Haminan sivustojen rooli on muuttunut enemmän kaupunkimarkkinointityyppiseksi.

Sivuston sisältö pysyi pitkälti samana, mutta sen rakenne uusittiin täysin. Valu osallistui rakenteen suunnitteluun ja yhdessä asiakkaan kanssa ideoitiin mm. porttisivu. Valu toteutti uudistuksessa myös visuaalisen suunnittelun sekä teknisen toteutuksen. 

Näyttävältä porttisivulta kohderyhmien alasivustoille

Hamina halusi erottua positiivisena edelläkävijänä muista kaupungeista selvästi erottuvalla verkkosivustolla. Sivustolle lähdettiinkin hakemaan rohkeasti uutta ilmettä, jolla voitaisiin herättää positiivista huomiota kaupungin asukkaissa, yrittäjissä ja matkailijoissa. Luotettavan ja asiantuntevan mielikuvan lisäksi haluttiin erityisesti matkailijoille ja yrittäjille tuoda raikasta, kaupallista esitystapaa. Tavoitteessa onnistuttiin, sillä Haminan sivusto on informatiivinen, selkeä ja omaleimainen.

Uudistuksessa aikaisempi sivusto jaettiin useaan eri osa-alueisiin keskittyvään alasivustoon. Vanha Hamina.fi -sivusto siirrettiin Asukkaat-sivustoksi ja pääsivusto toimii porttina eri kohderyhmille (yrittäjät, asukkaat, matkailijat, tapahtumakävijät) tarkoitetuille alasivustoille. Tietoa jaetaan eri sivustojen välillä nostotoiminnoilla, jotka mahdollistavat esimerkiksi yhteystietojen päivittämisen yhteen paikkaan ja esittämisen eri sivustoilla. 

Valu Searchista apua tiedonhakuun

Sisältörakenteen voimakkaan uudelleenjärjestelyn vuoksi uudelleenohjauksiin kiinnitettiin erityistä huomiota, jotta hakukonenäkyvyys säilyy ja linkit vievät oikeaan paikkaan uudistuksen jälkeenkin.

Uudistuksen yhteydessä palvelutietovarannon integraatio päivitettiin uudempaan versioon ja sivuston käyttäjiä palvellaan entistä paremmin tehokkaan Valu Search -hakupalvelun avulla. Valu Search on osoittautunut jo nyt loistavaksi avuksi kaupunkiorganisaation sisäisessä tiedonhaussa ja esim. chat-asiakaspalvelijat ovat kokeneet sen todella hyödylliseksi. Haun käyttöä pyritään tekemään tutummaksi myös asukkaiden ja matkailijoiden keskuudessa.

Tutustu Haminan verkkopalveluun

Suosittelija:

“Valun asiakastuki on loistavaa. Vastauksen saa yleensä samana päivänä tai ihan lähiaikoina. Valulla osataan kuunnella asiakasta ja ollaan joustavia.“ “Vaikka jo Googlen kautta kaikki haut tuovatkin Haminaan, niin Valu Search tekee täsmähaun kaupungin kaikille sivuille. Tuota toimintoa kannattaa tiedon etsijän ehdottomasti hyödyntää.”

Minna Nordström, viestintäpäällikkö, Haminan kaupunki

Pinterest
Referenssin infoboxi
Valu Digital Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Haminan kaupunki
Ajankohta: 2019 - 2020
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Juha Mattila, juha.mattila@valu.fi

Lisätietoja

Yritysprofiili Valu Digital kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Projektinhallinta
Viestintä

Erikoisosaaminen

Graafinen suunnittelu
Integraatiot
Käyttöliittymäsuunnittelu
Palvelin- ja kapasiteettipalvelut
Pilvipalvelut / SaaS
Sisällönhallinta
Tietoturva
Webkehitys

Toimialakokemus

Julkishallinto

Teknologia

Julkaisujärjestelmä CMS
WordPress

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö

Omat tagit

WordPress
digitaalinen viestintä
verkkosivu
CMS
verkkopalvelut
ennakoiva haku
hakukone
Verkkopalvelu-uudistus
responsiivisuus
saavutettavuus

Siirry yrityksen profiiliin Valu Digital kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Valu Digital - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Valu Digital - Muita referenssejä

Valu Digital - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia