Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Granlund digitalisoi kiinteistömassojen seurantaa Wapicen IoT-ratkaisulla

ReferenssiKiinteistö- ja rakennusalan johtava asiantuntijayritys Granlund Oy valitsi Wapicen kansainvälisesti palkitun IoT-TICKET®-ratkaisun täydentämään digitaalisten kiinteistöpalvelujen liiketoimintaansa. Wapicen järjestelmä mahdollistaa entistä parempia palveluita energiatehokkuuden analysointiin ja kiinteistöjen talotekniikan ja automaation toimivuuden seurantaan.

Granlundin Digitaaliset kiinteistöpalvelut hyödyntävät automaation ja talotekniikan tuottamaa Big Dataa ja varmistavat talotekniikan tehokkaan toiminnan. Kerätyn tiedon perusteella voidaan ohjata tehokkaasti kohteen talotekniikkaa ja huollon toimintaa. Granlund lähti etsimään yhteistyökumppania, jonka kanssa se voisi toteuttaa entistä kattavamman analytiikkaratkaisun.

Yhteistyö Wapicen kanssa toi tehokkuutta kiinteistömassojen seurantaan, sekä uusia työkaluja, joilla dataa voidaan analysoida huomattavasti paremmin ja monipuolisemmin kuin aikaisemmin.

Liiketoiminnalliset hyödyt ovat realisoituneet nopeasti Wapicen kanssa. IoT-TICKET®-alusta mahdollistaa arvoa tuottavien sovellusten toteuttamisen nopeasti verrattuna perinteisiin ohjelmistokehityshankkeisiin. IoT-TICKET®:in käyttöönoton jälkeen olemme voineet tehostaa asiakkaidemme energiaoptimointia siten, että on saavutettu merkittäviä säästöjä jo ensimmäisten käyttökuukausien aikana, kertoo Teemu Hausen, Liiketoimintajohtaja, digitaaliset kiinteistöpalvelut, Granlund Oy

Lisäarvoa tekoälyn avulla

Wapicen digitalisaatioratkaisu tuo tekoälyn mahdollisuudet kiinteistöhallinnan tueksi, sekä luo täysin uudenlaisia tapoja käsitellä ja visualisoida tietoa. Älykkään kiinteistöhallinnan avulla pystytään reagoimaan oikeisiin asioihin oikeaan aikaan. Virheet ja manuaalinen työ vähenevät, jolloin myös henkilöresursseja vapautuu ja työt voidaan kohdentaa tehokkaammin.

– Energiatehokkuuden analysointia voidaan tehdä useamman eri tietolähteen avulla ja yhdistellä niitä siten, että saavutetaan paras tulos loppuasiakkaalle. Wapicen vahva teknologiaosaaminen ja IoT-TICKET®­-järjestelmä mahdollistavat eri tietolähteiden integroimisen yhteen saumattomasti ja tehokkaasti, kertoo IoT-TICKET® tuotepäällikkö Mika Ranta-aho Wapice Oy:stä.

Odotettavissa olevat tulokset:

  • Reaaliaikaista läpinäkyvyyttä kiinteistöjen tilasta
  • Kiinteistöjen seuranta tarkentuu ja kiinteistöhuolto tehostuu
  • Energiatehokkuuden analysointi tuottaa merkittäviä säästöjä
  • Edellytykset ennakoivalle huollolle ja autonomiselle kiinteistöhallinnalle

Lisätietoja: Mika Ranta-aho, Product Manager, Wapice Oy, puh. +358 50 314 1979

Lue lisää IoT-TICKET®:stä: https://www.wapice.com/fi/tuotteet/iot-ticket

Suosittelija:

Liiketoiminnalliset hyödyt ovat realisoituneet nopeasti Wapicen kanssa. IoT-TICKET®-alusta mahdollistaa arvoa tuottavien sovellusten toteuttamisen nopeasti verrattuna perinteisiin ohjelmistokehityshankkeisiin. IoT-TICKET®:in käyttöönoton jälkeen olemme voineet tehostaa asiakkaidemme energiaoptimointia siten, että on saavutettu merkittäviä säästöjä jo ensimmäisten käyttökuukausien aikana.

Teemu Hausen, Liiketoimintajohtaja, digitaaliset kiinteistöpalvelut, Granlund Oy

Pinterest
Referenssin infoboxi
Wapice Oy  logo

Tiedot

Tilaaja: Granlund Oy

Lisätietoja

Yritysprofiili Wapice kotisivut

Siirry yrityksen profiiliin Wapice kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Wapice - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Wapice - Muita referenssejä

Wapice - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia