Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Excel vaihtui matkalaskuohjelmaan

ReferenssiViessmann Oy on saksalaisen Viessmann Groupin tytäryhtiö. Yritys maahantuo Suomeen emoyhtiönsä valmistamia lämmityslaitteita ja myy niitä LV-alan asennusliikkeille ympäri Suomen. Päätuotteita ovat lämpöpumput ja keskisuuret sekä suuret öljykattilat.

Viessmann Oy otti käyttöönsä Visma.net Expense matka- ja kululaskuohjelman keväällä 2017. Tätä ennen matka- ja kululaskut kirjattiin Excel-taulukkoon, johon oli rakennettu kaavat päivärahoja ja kilometrikorvauksia varten. Tiedosto oli jaettu yhteiseen kansioon, missä se oli henkilöstön käytettävissä.

“Excel-taulukon käyttäminen toimi kohtalaisen hyvin mutta aktiivisimmille myyjillemme se oli työläs silloin kun kirjattavia tapahtumia oli paljon”, kertoo Anne-Mari Keskitalo, Viessmann Oy:n Office Manager. “Tarve matkalaskuohjelmaan syntyikin myyjiemme keskuudessa. He kaipasivat valmista ohjelmaa, joka laskisi päivärahat ja kilometrit luotettavasti automaation avulla.”

Eräs Viessmannin myyjistä oli edellisessä työpaikassaan käyttänyt Visma.net Expenseä ja suositteli ohjelmaa. Koska yrityksen käytössä oli muitakin Visman ohjelmistoja, koettiin matkalaskuohjelman hankkiminen tutulta toimittajalta luonnolliseksi.

Miten matkalaskuohjelman käyttö eroaa Excelistä?

“Suurin ero matkalaskuohjelman ja Excelin käytössä mielestäni on päivärahojen laskeminen. Vaikka Exceliin on mahdollista rakentaa monenlaisia kaavoja, ei se automaattisesti osaa laskea päivärahan osuutta matkan aloitus- ja lopetusajan perusteella. Tässähän on huomioitava ateriat ja muut kulut”, kuvaa Keskitalo.

Keskitalon mielestä Visma.net Expensen käyttö on koettu hyödylliseksi. “Kyllähän matkalaskujen tekeminen ohjelmistolla on nopeampaa ja varmempaa. Voin luottaa siihen, että ohjelma laskee kaiken oikein, eikä tarvitse itse tarkastella laskuja. Hyvää on myös se, että nyt kaikki matka- ja kululaskut ovat tallessa samassa paikassa”.

Viessmann on ottanut Visma.net Expensen käyttöön eniten matkustaville myyjilleen. Käyttäjien palautteen perusteella pilvessä toimiva Expense on tuonut joustavuutta työntekoon. Lisäksi puhelimella käytettävä Visma Attach -sovellus on tehnyt kuittien kuvaamisen käteväksi ja helpottanut työtä matkan aikana.

“Visma.net Expensen käyttöönotto hoidettiin etäyhteyden välityksellä ja siihen meni noin tunti työaikaa. Konsultti kävi toiminnallisuudet kohta kohdalta läpi ja muita koulutuksia ei tarvittu. Ohjelma tuntui alusta lähtien loogiselta käyttää ja ulkoasu on mielestäni selkeä. Lisäksi yksi myyjistämme oli käyttänyt Visma.net Expenseä aiemminkin, joten hän osasi myös neuvoa muita käyttäjiä”, Keskitalo kertoo.

Suosittelisitko Expenseä muille yrityksille?

“Kyllä, ehdottomasti. Visma.net Expense on helppokäyttöinen ja joustava matkalaskuohjelma”, Keskitalo toteaa.

Tutustu Visma.net Expense -matkalaskuohjelmaan.>>

Suosittelija:

Visma.net Expense on helppokäyttöinen ja joustava matkalaskuohjelma.

Anne-Mari Keskitalo

Pinterest
Referenssin infoboxi
Visma Software Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Viessmann Oy
Ajankohta: 2017

Lisätietoja

Yritysprofiili Visma Software kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

HR
Taloushallinto

Erikoisosaaminen

Pilvipalvelut / SaaS

Tarjonnan tyyppi

Valmisohjelmisto

Omat tagit

matka- ja kululasku
Visma Expense
Matkalaskuohjelma
matkalaskut pilvipalvelu
matka- ja kuluhallinta

Siirry yrityksen profiiliin Visma Software kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Visma Software - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Visma Software - Muita referenssejä

Visma Software - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia