Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Digitaalinen transformaatio energia-alalla: asiakasdataan perustuvat palvelut ja hinnoittelu

BloggausNappaa digitalisaation parhaat palat ja vauhdita energiayrityksesi muutosta uudenlaisten asiakaslähtöisten palvelujen tarjoajaksi! Lue blogimme ja tiedät, millaisia mahdollisuuksia eCraft ja Good Sign tuovat palveluiden kehittämiseen ja myynnin tehostamiseen erityisesti olemassa olevien asiakkuuksien näkökulmasta. Tule mukaan innovoimaan kanssamme!

Entistä asiakaslähtöisempien tuotteiden ja palvelujen kehittäminen tuo energiayrityksellesi merkittävän mahdollisuuden kilpailuedun vahvistamiseen. Asiakasdataan perustuvan tuotehinnoittelun avulla energiayrityksesi voi tuoda ensimmäisten joukossa markkinoille uusia palvelukokonaisuuksia.

Voit rakentaa etulyöntiasemaa siirtymällä yksittäisten sähkö- tai kaukolämpötuotteiden myynnistä asiakkaiden kokonaisvaltaiseen palvelemiseen. Tällöin voit tarjota helposti kullekin asiakkaalle juuri heidän tarvitsemiaan uusia palveluja ja ratkaisuja heitä koskevien tietojen perusteella. Pystyt tarjoamaan uusien palveluiden myötä myös keskittämisetuja, joissa asiakas saa hintaetua keskittämällä palvelujen hankinnan yhteen palveluntarjoajaan. Tarjoamasi palvelujen keskittämismalli tuo asiakkaillesi ajan ja rahan säästöä - arjen helppoutta, jonka avulla pystyt tehostamaan ja nopeuttamaan asiantuntijaneuvontaa palvelutilanteissa.

Lue lisää.

Pinterest
Fellowmind logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Fellowmind kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi

Toimialakokemus

Raaka-aineet ja energia

Teknologia

Microsoft

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Koulutus

Omat tagit

Good Sign
Microsoft Dynamics 365

Siirry yrityksen profiiliin Fellowmind kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Fellowmind - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Fellowmind - Muita referenssejä

Fellowmind - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia