Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Darekon löysi luotettavan kumppanin MONITORista

Video

Darekonin prosessit hallintaan MONITORin avulla

Darekon on vuonna 1985 perustettu lääketieteellisten laitteiden ja teollisuuselektroniikan sopimusvalmistaja. Perheomisteinen Darekon on siitä lähtien jatkanut kasvuaan ja nykyisin Darekonilla on kolme tehdasta Suomessa ja yksi Puolassa. Suoritimme tehdaskierroksen, jotta tutustuisimme darekonilaisiin paremmin ja pääsisimme kuulemaan, miten MONITORin toiminnanohjausjärjestelmä on otettu vastaan.

 

 

Darekonin toimitusjohtaja Kai Orpo kertoo, että Darekon halusi erityisesti löytää osaava kumppanin, jolla on heidän kanssaan samanlainen visio tulevaisuudesta. Darekonin tarve löytää osaava valmistavan teollisuuden ERP-toimittaja syntyi, kun he huomasivat, että vanha ERP-järjestelmä ei enää vastannut yrityksen tarpeita. Tämän jälkeen lähdettiin etsimään kumppania, joka pystyi tarjoamaan kehittyvän toiminnanohjausjärjestelmän.

- Määritimme digitalisaatiostrategiamme vuonna 2018 ja huomasimme, että nykyinen ERP-järjestelmämme ei kyennyt täyttämään näitä tarpeita. Tämän takia päätimme sijoittaa uuteen järjestelmään. Projektin alussa lähetimme tarjouspyynnön kymmenelle ERP-järjestelmän toimittajalle, ja arvioinnin jälkeen meillä oli kolme järjestelmää listalla. Yksi niistä oli MONITOR.

 

Esitimme Kai Orvolle muutaman kysymyksen uuden ERP-toimittajan löytämisestä. Halusimme tietää, mitkä olivat heidän keskeisimmät liiketoiminnalliset vaatimuksensa, kun he kartoittivat ERP-järjestelmien toimittajia.

 - Kartoitimme useita liiketoiminnallisia vaatimuksia ennen tarjouspyynnön lähettämistä mahdollisille toimittajille. Keskeisimmät liiketoiminnalliset vaatimukset olivat: parempi prosessien tehokkuus, laajempi läpinäkyvyys kuin nykyisessä järjestelmässämme ja sisäisten prosessien kehittäminen vastaamaan asiakkaidemme ja toimittajiemme digitaalisiin vaatimuksiin. Lisäksi vaatimuksena oli hukan eliminointimahdollisuudet ERP-järjestelmän avulla, eli esimerkiksi kustannussäästöt paremmalla varastonhallinnalla ja koko hankintaketjussa.

Kai Orpo painotti myös kolmea keskeistä syytä, miksi MONITOR erottui muista ERP-järjestelmän toimittajista:

  • vahva osaaminen valmistavasta teollisuudesta
  • MONITORin visio teollisuus 4.0:sta vastasi Darekonin visiota
  • järjestelmä vastasi parhaiten projektin vaatimuksiin, kuten paikallisiin toimintaympäristöihin eri maissa

Darekonin tehdaskierroksella pääsimme myös tutustumaan Haapavedellä sijaitsevaan tehtaaseen. Samalla pääsimme myös tutustumaan tehtaan johtajaan, Antti Järviluomaan.

 

Haapaveden tehtaan johtaja Antti Järviluoma kertoo, että MONITORin edut ovat tulleet esiin esimerkiksi toiminnan johtamisessa:

 - MONITOR on auttanut meitä päivittäisen toimintamme johtamisessa tarjoamalla työkaluja, jotka auttavat seuraamaan tilannetta tehtaan tasolla. Yhteistyö MONITORin kanssa on ollut erittäin tuottavaa, ja toiminnan seuraaminen on nyt hyvin selkeää.

Darekon on jokaisessa tehtaassa panostanut merkittävästi päivittäisen toimintansa kehitykseen. Näin Darekon pystyy paremmin vastaamaan asiakkaide ja toimittajien vaatimuksiin. Tämän kuultuamme, päätimme suunnata tehdaskierroksellamme myös Darekonin Puolan tehtaalla.

 

Slawomir Wawryk toimii Gdanskin tehtaan johtajana. Opimme häneltä, kuinka tärkeää on johtaa määrätietoisesti ja sitouttaa darekonilaiset jatkuvaan kehitykseen ja laatuajatteluun:

 - Vastataksemme korkeisiin standardeihin ja asiakassuhteiden luottamuksen rakentamiseen tarvitsemme osallistuvaa ja omistautunutta henkilökuntaa. Tiimimme on erittäin ammattitaitoinen ja kokenut. Keskitymme laatuajatteluun ja jatkuvaan kehitykseen.

Slawomir painotti, kuinka tärkeää heille on jatkuva järjestelmän kehitys. MONITOR ERP-järjestelmäntoimittajana, pyrkii auttamaan darekonilaisia päivittäisessä työssään, kehittämällä järjestelmäänsä jatkuvasti ja näin tuomalla uusia toimintoja.

 - Olemme iloisia huomatessamme, että MONITOR kehittää koko ajan järjestelmäänsä, mikä on yhteneväistä sen kanssa, miten Darekon asennoituu jatkuvaan kehittämiseenkertoo Slawomir.

Darekonilla on ollut  MONITOR ERP-järjestelmä käytössä vasta puolisen vuotta, mutta päätimme silti kysyä rohkeasti, mitä mieltä Darekonin toimitusjohtaja Kai Orpo on MONITOR ERP-järjestelmästä.

 - Olemme onnistuneet vähentämään käyttöpääomaa hallitsemalla sisäisiä prosesseja paremmin. Olemme erittäin iloisia päätöksestämme valita MONITOR ERP-järjestelmäksemme, sanoo Kai Orpo.

Pinterest
Monitor ERP System Finland AB logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Monitor ERP System Finland kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Toiminnanohjaus ERP

Toimialakokemus

Terveys- ja sosiaalipalvelut

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi

Siirry yrityksen profiiliin Monitor ERP System Finland kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Monitor ERP System Finland - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Monitor ERP System Finland - Muita referenssejä

Monitor ERP System Finland - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia