Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Case eRewenda: räätälöity palvelukokonaisuus tarjoaa kokonaiskuvan vakuutuksiin

ReferenssieRewendan avulla yrityksen vakuutuksista vastaavat henkilöt pystyvät tarkastelemaan koko konsernilla hallussa olevia vakuutuksia yhden ajantasaisen näkymän avulla.

Cloud1 kehitti Rewenda Oy:lle sähköiseen asiointiin tarkoitetun eRewenda-palvelun. Uuden palvelun avulla automatisoidaan rutiininomaisia toimenpiteitä. Palvelu helpottaa sekä rewendalaisten että sähköisiä vakuutuspalveluja käyttävien yritysasiakkaiden arkea.

Rewenda Oy kuuluu nykyisin osaksi kansainvälistä vakuutusmeklariryhmä Söderberg & Partnersia. Yritys tarjoaa pitkälle erikoistuneita vakuutusmeklaripalveluja suomalaisille yrityksille, julkisyhteisöille sekä kansainvälisille yrityksille, jotka toimivat Suomessa. Söderberg & Partners on vakuutusmeklaripalvelujen ja finanssialan asiantuntijapalvelujen markkinajohtajia Pohjoismaissa.

Innovatiivinen ratkaisu tuo tehokkuutta

eRewenda-projektin tavoitteena oli virtaviivaistaa datan liikkumista Rewendan, sen asiakkaiden ja muiden tärkeiden sidosryhmien välillä. Kehitetyllä palvelukokonaisuudella haluttiin tuottaa asiakkaille lisäarvoa, ketteröittää sisäisiä prosesseja, helpottaa työskentelyä sekä kehittää laatua tarjoamalla keskitetty ratkaisu datan hallintaan. Rewendan keskeiset palveluprosessit haluttiin toteuttaa pilvipalveluna hyödyntäen vakuutusyhtiöiden ja muiden yleisten toimijoiden liittymärajapintoja ja sähköistä tiedonsiirtoa.

Palvelun lopputuloksena haluttiin tehostaa toimintaa sekä vähentää manuaalisen työn tarvetta ja lisätä näin tuottavuutta. Lisäksi haluttiin tarjota reaaliaikainen kokonaiskuva vakuutuskohteista. eRewendan suunnittelussa huomioitiinkin tarkoin se, miten palvelu helpottaa vakuutusmeklareiden arkea ja vähentää manuaalisen työn tarvetta. Aikaisemmin tietojen hallinnassa hyödynnettiin kolmannen osapuolen palvelua, joka ei kaikilta osin skaalautunut yrityksen tarpeisiin.

Palvelu tarjoaa asiakkaille kokonaiskuvan vakuutuksiin

Rewendan asiakkaille palvelu tuo merkittävän hyödyn, sillä se tarjoaa yhden kokonaisnäkymän vakuutuksiin niin yritystasolla, kuin esimerkiksi konsernitasolla. Talousjohtajat ja yrityksen vakuutuksista vastaavat henkilöt pystyvät eRewendan avulla tarkastelemaan koko organisaatiolla hallussa olevia vakuutuksia yhden ajantasaisen näkymän avulla, ja saamaan näin selkeän kokonaiskuvan voimassa olevista vakuutusratkaisuista, vakuutuskausista ja maksuista.

Monelle yritykselle tämä tarkoittaa konkreettista ajansäästöä, sillä yksittäisiä vakuutuskirjoja ei tarvitse erikseen etsiä eri vakuutusyhtiöiden palveluista.

eRewenda on ollut meille merkittävä kilpailutekijä markkinoilla.

KARI-PEKKA HAKALA

Toimitusjohtaja | Rewenda Oy

Räätälöity palvelukokonaisuus on toteutettu Azure PaaS -palveluna

Tekniseltä osuudeltaan toteutus on räätälöity palvelukokonaisuus, joka on toteutettu Azure PaaS -palveluna. Se mahdollistaa yhteydet eri vakuutusyhtiöihin, mobiilisoveltuvat käyttöliittymät, työnkulut, ilmoitukset ja laajemman analyysin sekä raportit. Azuren AD mahdollistaa käyttäjänhallinnan, joka integroituu helposti yleisimpiin identiteetinhallintapalveluihin.

Projektin ensimmäisessä vaiheessa rakennettiin asiakasrekisteri ja luotiin palveluun keskeisimmät vakuutuslajit. Tästä eteenpäin projekti on edennyt vaihe vaiheelta, ja uusia ominaisuuksia on lisätty palveluun vähitellen.

eRewenda-vakuutusmekaripalvelu, Azure PaaS

Cloud1 valikoitui palvelun toteuttajaksi hyvän maineensa ansiosta

Cloud1 valikoitui palvelun toteuttajaksi, koska sana oli kiirinyt toisessa organisaatiossa tehdyn toteutuksen kautta. Jo ensimmäisissä tapaamisissa yritysten välillä tuntui olevan hyvä yhteys. Positiivinen fiilis ja samankaltaiset ajatukset tulevan palvelun toteutuksesta yhdistivät osapuolia.

Projekti on edennyt suunnittelusta tuotantoon vaiheittain. Vaikka jokaisen kehityssyklin lopputuloksena on saatu jokin konkreettinen osa-alue valmiiksi, on pakissa vielä runsaasti kehitysaihioita toteutettavaksi mahdollisesti myöhemmin, kun käyttäjien tarpeet lisääntyvät.

Aluksi palvelusta piti tulla huomattavasti pienempi kokonaisuus, mutta uutta kehitettävää riitti. Alkuvaiheeseen peilaten on jopa hieman yllättävää, kuinka laaja ja monipuolinen toteutuksesta lopulta tuli. 


AKI PIISINEN

Lead Architect | Cloud1

Palvelun hyödyt on kotiutettu

Rewendan Kari-Pekka Hakala kertoo, että uudelle palvelulle asetetut tavoitteet on saavutettu. eRewenda on osoittautunut käytännössä toimivaksi ja hyödylliseksi.

Talon omille asiantuntijoille työkalu on tuonut paljon helpotusta päivittäiseen asiakastyöhön ja nopeuttanut huomattavasti sisäisiä prosesseja. Palvelusta on ollut hyötyä myös uusasiakashankinnassa, sillä vastaava palvelu on aikaisemmin puuttunut markkinoilta.

eRewendan suunnittelussa pidettiin tärkeänä sitä, että se tuottaa lisäarvoa käyttäjilleen. Palvelun avulla haluttiin tarjota yritysten talousjohtajille tai vakuutuksista vastaaville henkilöille helppokäyttöinen ja ajantasainen näkymä koko organisaation vakuutustilanteeseen.

Runsas ja kiittävä asiakaspalaute kertoo siitä, että palvelu on lunastanut lupauksensa. eRewenda on ollut kaivattu lisä alan palveluvalikoimaan.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Cloud1 Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Söderberg & Partners
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Aki Piisinen

Lisätietoja

Yritysprofiili Cloud1 kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Analytiikka
Arkkitehtuuri
Integraatiot
Ketterät menetelmät
Käyttäjähallinta
Käyttöliittymäsuunnittelu

Teknologia

Azure

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö

Omat tagit

Microsoft Azure
Azure AD
Azure PaaS

Siirry yrityksen profiiliin Cloud1 kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Cloud1 - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Cloud1 - Muita referenssejä

Cloud1 - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia