Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Älypalvelut hissien kunnossapidon tueksi

ReferenssiWapice on ollut mukana kehittämässä KONEen KONE 24/7 Connect-palvelua, joka on digitalisoinut hissien ennakoivan kunnossapidon. Älykäs kunnossapidon palvelu auttaa asiakkaita havaitsemaan häiriöt jo ennen kuin niistä ilmenee haittaa hissien käyttäjille. Palvelu takaa laitteiden sujuvan toiminnan ilman häiriötä ja kriittisten muuttujien seurannan globaalisti ympäri vuorokauden.

KONE Oyj on yksi hissi- ja liukuporrasalan johtavia yrityksiä maailmanlaajuisesti. Yritys tarjoaa asiakkailleen hissejä, liukuportaita ja automaattiovia, sekä ratkaisuja laitteiden kunnossapitoon ja peruskorjaukseen. KONE tekee ihmisten liikkumisesta erilaisissa rakennuksissa turvallista, mukavaa ja luotettavaa.

Wapicen suunnittelema ja toteuttama tiedonkeruulaite sekä yrityksen tietoturvaratkaisut ovat osa KONE 24/7 Connect -palvelua. Älykkään palvelun avulla voidaan ennakoida huoltotoimenpiteitä ja ehkäistä käyttökatkoja aiempaa paremmin. Hissit ovat toimintavalmiudessa ympäri vuorokauden, joten turvallisuuden kannalta on tärkeää seurata laitteistossa tapahtuvia muutoksia ja reagoida niihin vaaditulla tavalla mahdollisimman pian. Laitteen sensoreiden avulla saatu tieto kulkee keskitetyn analytiikkajärjestelmän kautta teknisen tuen asiantuntijoille. Oli kyseessä sitten tuleva mahdollinen vika tai kiireellinen vikatilanne, reaaliaikaisen tiedon ansiosta mahdollisiin ongelmatilanteisiin pystytään reagoimaan nopeasti.

 – KONE tavoitteli ratkaisua, joka mahdollistaa tehokkaamman huoltoliiketoiminnan globaalissa hissien huoltoverkostossa. Tähän ratkaisu tarjoaa erinomaiset edellytykset, kertoo Risto Pajula, Head of Embedded Systems, Wapice Oy.

Wapicen kehittämä ratkaisu tarjoaa kustannustehokkaan ja globaalin tavan liittää hissit KONE 24/7 Connect -palveluun. Wapice on vastannut kokonaisuudessaan laitteen suunnittelusta ja sen tuotannontestausjärjestelmistä. Laitteeseen toteutettu Edge-analytiikkaratkaisu tarjoaa pilvijärjestelmille valmiiksi laskettua tilannetietoa hissien toiminnasta ja huoltotarpeista.

Wapice on kehittänyt asiakastarpeen mukaisen suurivolyymisen globaalin ratkaisun. Laitteistoon on lisätty ominaisuuksia maailmanlaajuisten asiakastarpeiden mukaan ja suorituskykyä on parannettu kohtaamaan kattavasti operaattoreiden tiedonsiirtorajapinnat. Tuotteen käyttöönoton jälkeen yhteistyö on jatkunut jatkokehityksen ja ylläpidon merkeissä yhdessä KONEen kanssa.

Lisätietoja: Risto Pajula, Head of Embedded Systems Solutions Segment, Wapice Oy, puh: 010 277 5168

Lue lisää Wapicen tarjoamista elektroniikkasuunnittelu ja sulautetut järjestelmät palveluista: https://www.wapice.com/fi/palvelut/elektroniikkasuunnittelu-ja-sulautetut-jarjestelmat

Pinterest
Referenssin infoboxi
Wapice Oy  logo

Tiedot

Tilaaja: Kone Oyj

Lisätietoja

Yritysprofiili Wapice kotisivut

Siirry yrityksen profiiliin Wapice kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Wapice - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Wapice - Muita referenssejä

Wapice - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia