Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Älä tee turhaa tappiota tehottomalla varastonhallinnalla

BloggausVarastonhallinta koostuu useasta pienestä tekijästä, jotka yhdessä vaikuttavat suuresti liiketoiminnan tehokkuuteen. Tehottomuuden taustalla ovatkin usein toistuvat, manuaaliset työvaiheet. Kun kiireisen työntekijän vastuulla on tietojen syöttö ja varastokirjanpito järjestelmiin, syntyy väistämättä tehottomuutta inhimillisten virheiden ja epätarkkuuden takia: muun muassa paperiset keräilylistat ja varastosaldojen jatkuva pieni heittely aiheuttavat epätarkkuutta, jonka kokonaissumma voi yllättää.


TUNNISTA PULLONKAULAT VARASTONHALLINNASSA


Huonosti toimiva varasto ei vaikuta vain tavaran hitaampaan kiertoon: prosessilla on monia vaikutuksia, jotka sekä alentavat kiertävän tavaran arvoa että aiheuttavat vaivaa muille toiminnoille, kuten asiakaspalvelulle. Huono varastonhallinta aiheuttaa haittaa muun muassa seuraavilla tavoilla:

  • Varastointikustannukset kasvavat
  • Varastotilasta on pulaa
  • Varaston kiertonopeus vaihtelee
  • Jälkitilausten lukumäärä kasvaa
  • Pilaantuneiden tai vanhentuneiden tuotteiden määrä kasvaa
  • Hävitään suorissa tuloissa, kun peruutettujen tilausten määrä kasvaa

    Asiakastyytyväisyys laskee


TEHOKKAALLA VARASTONHALLINNALLA LISÄÄ KILPAILUKYKYÄ!


Tehokas varastonhallinta tarkoittaa käytännössä sitä, että kaikki liikkuva ja varastoitu tavara eli arvokas omaisuus saadaan optimaalisesti kiertämään niin, että virheet, viiveet, poikkeukset ja epätarkkuudet syövät mahdollisimman vähän tulevista rahavirroista. Toimiva varastonkierto pistää hyvän kiertämään myös ihmisten keskuudessa:
asiakassuhteet pysyvät hyvinä, työntekijät voivat keskittyä olennaiseen ja aikaa jää poikkeustilanteiden tehokkaalle hoidolle. Lopullisen tuloksen määrää lopulta se, miten saumattomasti myynti, tuotanto ja varasto saadaan synkronoitua yhteen.

Kaipaako teidänkin yrityksenne ratkaisua, jolla tehoton vasrastonhallinta käännetään tuottoisaksi? Lue lisää varastonhallinnan ratkaisusta sivuiltamme tai ota meihin yhteyttä.

Pinterest
JotBar Solutions Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili JotBar Solutions kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Logistiikka
Toiminnanohjaus ERP

Omat tagit

varaston hallinta
varastonhallinta

Siirry yrityksen profiiliin JotBar Solutions kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

JotBar Solutions - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

JotBar Solutions - Muita referenssejä

JotBar Solutions - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia