Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

AGCO Corporation / Valtra

ReferenssiToteutimme maailman suurimpiin lukeutuvan traktorivalmistajan Suomessa valmistettavalle Valtra tuotemerkille oman iPad applikaation. Monella eri kielellä palveleva applikaatio esittelee näyttävästi Valtran malliston.

Applikaatio perustuu Valu Digitalin kehittämään teknologiaan, joka mahdollistaa sisältöjen ylläpitämisen keskitetysti. Valtra päivittää itse aktiivisesti uutta sisältöä applikaatioon käyttäjien iloksi ja hyödyksi. Videoiden, esitteiden ja kuvien lisäksi tarjolla on vuorovaikutteisia sisältöjä kuten nopeuslaskuri, 360 asteen interaktiivinen panoraama traktorin ohjaamosta ja oman traktorin räätälöintityökalu. Sovelluksen MyValtra-osion avulla Valtra jakaa traktorin omistajille mm. käyttö- ja huolto-ohjeet sekä havainnollistavat vinkkivideot. Applikaatio toimii mainiosti myös offline-käytössä.

Applikaation avulla Valtra pääsi mukaan tablet-laitteille tarjottavien sovellusten kasvavaan joukkoon, jossa merkittävät brändit haluavat olla mukana. Traktori on iso investointi ja ostopäätöstä edeltää usein tarkka perehtyminen tuotteen ominaisuuksiin. Valtran applikaatio tukee mielikuvaa edelläkävijyydestä ja viimeisimmästä teknologiasta. Valtralla on myös runsaasti merkkiuskollisia faneja. Applikaation avulla Valtra voi osallistaa innokkaat traktorin omistajat kertomaan myös toisille Valtra-traktoristaan ja muista Valtran tuotteista. Applikaatio innostaa kaikenikäisiä, joten positiiviset vaikutukset ulottuvat aina kauas tulevaan.

Suosittelija:

"Haluaisin antaa suuret kiitokset siitä, kuinka hyvin he ovat reagoineet pyyntöihin ja kuinka helppo heitä on lähestyä."

Pamela Engels, Digital Media Manager, AGCO konserni

Pinterest
Referenssin infoboxi
Valu Digital Oy logo

Tiedot

Lisätietoja

Yritysprofiili Valu Digital kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Markkinointi

Erikoisosaaminen

Mobiilikehitys

Toimialakokemus

Kuljetus, liikenne ja logistiikka
Valmistava teollisuus

Teknologia

iOS

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö

Siirry yrityksen profiiliin Valu Digital kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Valu Digital - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Valu Digital - Muita referenssejä

Valu Digital - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia