Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Adminetistä jatkuvasti kehittyvät työkalut rakennusalalle - Savonlinnan Saneerauspalvelu Oy

Referenssi


Savonlinnan Saneerauspalvelussa varauduttiin tulevaan kasvuun hyvissä ajoin ja otettiin Adminet osaksi toimintaa viime heinäkuussa.

– Ajattelimme kerrankin olla kaukaa viisaita ja ottaa Adminetin käyttöön, ennen kuin yritys kasvaa suuremmaksi. Suosituksen sain jo vuosia Admicomin asiakkaana olleelta paikalliselta putkiliikkeeltä. Käyttöönoton aikaan meillä oli vasta kolme työntekijää ja toimintaa hallittiin Office-ohjelmilla, joten sähköiseen järjestelmään siirtyminen ja uusiin asioihin asioihin perehtyminen oli helpompaa, kun toiminta oli pienemmässä mittakaavassa, toimitusjohtaja Mika Kaskinen kertoo.

Sähköiseen toimintatapaan siirtyminen näkyy yrityksessä kautta linjan. Erityisesti se tuo vaivattomuutta arjen toimintoihin.

– Esimerkiksi konttorin osalta laskutuspuoli on nopeutunut ja selkeytynyt. Positiivista on myös se, että kun aika on kortilla, laskutuksen pystyy hoitamaan tabletilla missä vaan. Työmailla työntekijät saavat tilauksiin liittyvät tiedot suoraan tabletilta ja itse pystyn katsomaan urakoiden tilanteen, kun se on niin vaivaton toimenpide. Seuraan myös useamman kerran viikossa paljonko tilillä on rahaa, kenellä on laskut maksamatta ja niin poispäin. Ennen tilanteen selvittämiseksi piti aina huudella sermin yli toimistolla, nyt voi vähin äänin käydä milloin vain kurkkaamassa tilanteen.


Rakennustyömaiden raportit automaattisesti

Mikan mukaan Adminetin ratkaisu verottajan raportointiin tulee olemaan yksi näkyvimmistä helpotuksista.

– Jo aiemmin yksi putkiurakoitsija vihjaisi, että Adminet lähettää rakennusilmoitukset automaattisesti. Tuolloin viittasin asialle kintaalla ja ajattelin, ettei sellaista järjestelmää ole olemassakaan, mutta onhan se näköjään. Suoraan sanottuna oli todella suuri yllätys, että Adminet lähettää raportit ihan itsestään, kunhan vaan lähtötiedot ovat oikein.


Ratkaisuja rakennusalalle

Mikan mielestä Adminetistä löytyy paljon erityisesti rakennusalan yrityksiä palvelevia toimintoja ja lisää tulee koko ajan. Hän on erityisen tyytyväinen sähköisiin pdf-lomakkeisiin, joille Adminet tuo kohteen perustiedot käyttäjän puolesta.

– Suoraan työtilauksilta löytyy lomakkeita, joille Adminet tuo työmaan tiedot. Ei siis tarvitse itse jokaiseen lomakkeeseen kirjoittaa samoja työmaan perustietoja, kun ne ovat siellä jo valmiiksi. Rakennusalalla toiminta on tehty niin älyttömän byrokraattiseksi jo muutenkin, niin nyt ainakin tuohon asiaan tuli helpotusta.

– Saamme Adminetistä tarkan tiedon toiminnan eri osa-alueista, joten seuranta, raportit ja analysointi ovat merkittävässä roolissa. Vaikka työntekijät ja työmaat lisääntyvät, Adminet pitää homman kasassa ja kaikki tieto löytyy oikeasta paikasta. Nyt voin kasvattaa toimintaa hyvillä mielin.

------------------------


Tietoa Savonlinnan Saneerauspalvelusta

Savonlinnan Saneerauspalvelu Oy on toiminut nykymuodossaan vuodesta 2015 alkaen, mutta yrityksen historia ulottuu vuoteen 1990, jolloin yritys aloitti toimintansa nimellä Kerimäen Peltityö.

– Aikaisemmin olimme puhtaasti peltisepän firma, mutta reilu vuosi sitten muutettiin nimeä ja toimialaa. Nyt toimintaamme kuuluu kolme osaaluetta: normaali rakennustoiminta eli uudis- ja korjausrakentaminen, peltityöt ja peltisepän työt sekä uusimpana asbesti- ja homepurku sekä asbestikartoitukset.


Asbestilain tiukennukset työllistävät

Asbestitöihin liittyvä laki uudistui vuodenvaihteessa ja samalla moni urakoitsija jätti lupansa uusimatta. Näin kävi myös Savonlinnan seudulla ja muutos näkyy Savonlinnan Saneerauspalvelun arjessa kasvaneena työmääränä.

– Osasimme varautua, että muutos tulee lisäämään töitä, mutta ihan tällaista vaikutusta emme odottaneet. Muut alueellamme toimineet urakoitsijat eivät uusineetkaan lupiaan ja se tuli vähän yllätyksenä. Valtakunnan laajuisestikaan lista lupansa uusineista asbestiurakoitsijoista ei ole kovin pitkä.

Suosittelija:

"Vaikka työntekijät ja työmaat lisääntyvät, Adminet pitää homman kasassa ja kaikki tieto löytyy oikeasta paikasta. Nyt voin kasvattaa toimintaa hyvillä mielin."

Mika Kaskinen, Toimitusjohtaja

Pinterest
Referenssin infoboxi
Admicom Finland Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Savonlinnan Saneerauspalvelu Oy

Lisätietoja

Yritysprofiili Admicom Finland kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi
Projektinhallinta
Taloushallinto
Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen

Dokumenttien hallinta
Ohjelmistokehitys
Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

Rakentaminen

Teknologia

Microsoft

Tarjonnan tyyppi

Valmisohjelmisto
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

Adminet
Laskutusohjelma
rahaliikenne
Rakentamisen tiedonantovelvollisuus
Kulunvalvonta
rakennusprojektit
veronumero
Urakointi
taloushallinnon prosessien automatisointi
työmaapäiväkirja
automaattiraportit
rakentamisen lomakkeet

Siirry yrityksen profiiliin Admicom Finland kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Admicom Finland - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

Admicom Finland - Muita referenssejä

Admicom Finland - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia