Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Accent verkkokauppa

ReferenssiMuoti- ja asustealan vähittäisketju Accent julkaisi uuden verkkokauppansa ennätysajassa Viskanin alustalla!

Accent siirtyi hiljattain käyttämään Viskanin eStore-verkkokaupparatkaisua ja ETM tilaushallintaa, kasvattaakseen verkkomyyntiään ja vastaamaan tulevaisuuden omnikanavatarpeisiin.


Verkkokauppatoteutuksen ennätyslyhyt toimitusaika
"Siirsimme ennätyslyhyessä ajassa accent.se verkkokaupan uudelle alustalle ja nyt meillä on parempi työkalu onlinemyyntiin ja trafiikin ohjaamiseen myymälöihimme. Koska käyttämämme ratkaisu on myös johtavien vähittäiskauppiaiden käytössä, olemme varmoja että ratkaisutoimittajamme ymmärtää tarpeitamme ja ratkaisu on nykypäivän omnikanavakehityksen kärjessä, nyt ja tulevaisuudessa", kertoo Stephan Ebberyd, Venue Retail Groupin CFO ja vt. CIO. Venue Retail Group hallinnoi konsepteja Accent, Morris ja Rizzo.


Viskan ETM + Fackta POS
Järjestelmämme ETM on integroitu Accentin myymälöissä käytettävään Fackta kassajärjestelmään. Integraatio on kattava, jotta ratkaisu pystyy tukemaan nykyisiä, sekä tulevaisuuden omnikanavatoimintoja. Esimerkiksi eri myymälöiden varastosaldot näytetään reaaliaikaisena verkkokaupassa.


Omnikanavatoimintojen laajentaminen
Jatkossa tätä voidaan käyttää myös Click & collect toimintoon, jolloin myymälässä saatavilla olevat tuotteet keräillään ja ovat noutovalminna jopa tunnin sisällä tilauksesta, ja keskusvarastolta myymälään toimitetaan tilauksia noudettavaksi päivän tai parin sisällä.


Morris ja Rizzo seuraavaksi
Accent oli ensimmäinen kolmesta: Venue Retail Groupiin kuuluvat lisäksi Accentin norjalainen vastine Morris, sekä kenkämyymäläketju Rizzo. Nämä siirretään Viskan ETM-järjestelmään ja eStore-verkkokauppaan tammikuussa.Suosittelija:

Siirsimme ennätyslyhyessä ajassa accent.se verkkokaupan uudelle alustalle ja nyt meillä on parempi työkalu onlinemyyntiin ja trafiikin ohjaamiseen myymälöihimme. Koska käyttämämme ratkaisu on myös johtavien vähittäiskauppiaiden käytössä, olemme varmoja että ratkaisutoimittajamme ymmärtää tarpeitamme ja ratkaisu on nykypäivän omnikanavakehityksen kärjessä, nyt ja tulevaisuudessa.

Stephan Ebberyd

Pinterest
Referenssin infoboxi
Viskan Oy Ab logo

Tiedot

Tilaaja: Venue Retail Group
Ajankohta: 2016 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Jussi Moilanen

Lisätietoja

Yritysprofiili Viskan kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Myynti

Erikoisosaaminen

Integraatiot
Maksaminen
Mobiilikehitys
Verkkokaupparatkaisut
Webkehitys

Toimialakokemus

Kauppa

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö
Valmisohjelmisto

Omat tagit

Accent
Venue Retail Group
Viskan ETM
Viskan eStore
tilaushallinta
pos
kassajärjestelmä
kassajärjestelmät
omnikanava
verkkokauppa
Viskan OMS

Siirry yrityksen profiiliin Viskan kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Viskan - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Viskan - Muita referenssejä

Viskan - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia