8848 Altitude uudistaa brändin ja verkkokaupan

8848 Altituden uusi verkkokauppa on kaunis ja nopea


8848 Altitude lanseeraa syyskuun alussa uudistetun brändinsä, logonsa ja muotokielensä. Brändipäivityksen myötä myös verkkokauppa uudistettiin ja siirrettiin nopealle Streamline-alustalle.

"Mittaamme jatkuvasti Streamline-asiakkaidemme suorituskykyä ja vertaamme sitä kilpailijoiden verkkokauppoihin. Vertailukohtana käytämme suuria ja tunnettuja verkkokauppoja eri alustoilla. Numerot puhuvat puolestaan: asiakkaidemme sivut latautuvat noin kymmen kertaa nopeammin kuin heidän kilpailijoidensa nettikaupat” sanoo Oscar Mannbro, Senior E-Business Solutions Specialist Viskanilta.


Loistava suorituskyky, parempi asiakaskokemus
Useat tutkimukset osoittavat, että verkkokaupan suorituskyky vaikuttaa asiakaskokemukseen ja verkkokaupan konversioasteeseen.

Asiakaskokemus on tärkeää 8848:lle, joka jatkuvasti keskittyy tuottamaan inspiroivan elämyksen kauniilla kuvilla, nopeatempoisilla videoilla ja jännittävillä tarinoilla, osana ostokokemusta. Vahva visuaalinen ulkoasu ja monipuolinen sisällön hallinta vaatii järjestelmältä myös täysin erilaista suorituskykyä kuin perinteinen nettikauppa. Tämän takia 8848 Altitude siirsi verkkokauppansa Streamline-alustalle.

"Yhdessä supertiimin kanssa, otamme seuraavan askeleen 8848:n kehityksessä! Uudistamme koko brändialustan, verkkokaupan ja muotoilu-DNA:n. Tämä on pitkän työn tulos, joka lopulta alkaa näkyä myös ulospäin! Viskan Streamlinen ansiosta me nyt tiedämme että meillä on käytössä alusta, joka mahdollistaa seuraavatkin askeleet, sillä nyt vasta suurin työ alkaa!", sanoo Anton Peterson, 8848 Altituden E-Business Manager.


Pitkä yhteinen historia Viskanin kanssa
Viskanin ja 8848 Altituden yhteistyö on jatkunut pitkään. Ensimmäinen verkkokauppa lanseerattiin Viskanin alustalla vuonna 2011 ja sitä on kasvatettu sekä verkkokaupan että tilaushallinnan osalta kasvaneen tarpeen mukaan. Tänä aikana Altitude 8848:n verkkomyynnistä on tullut yhä tärkeämpi osa yrityksen liiketoimintaa sekä brändin tukemisen, että myös myynnin osalta.


8848 Altituden uusi verkkokauppa löytyy täältä: https://www.8848altitude.com/

Suosittelija:

"Yhdessä supertiimin kanssa, otamme seuraavan askeleen 8848:n kehityksessä! Uudistamme koko brändialustan, verkkokaupan ja muotoilu-DNA:n. Tämä on pitkän työn tulos, joka lopulta alkaa näkyä myös ulospäin! Viskan Streamlinen ansiosta me nyt tiedämme että meillä on käytössä alusta, joka mahdollistaa seuraavatkin askeleet, sillä nyt vasta suurin työ alkaa!"

Anton Peterson

Referenssin infoboxi
Referenssi
Tilaaja: 8848 Altitude
Ajankohta:2017
Toimittajan yhteyshenkilö:
Jussi Moilanen
Lisätietoja: Siirry yrityksen profiiliin Siirry yrityksen kotisivulle
Tagit
Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen
Tuotanto
Tuotekehitys ja suunnittelu
Verkkokaupparatkaisut
Kauppa
Konsultointi
Koulutus
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö
Valmisohjelmisto
Viskan Streamline 8848 Altitude Viskan ETM verkkokauppa suorituskyvyn optimointi brand commerce
Pinterest

Siirry yrityksen profiiliin Siirry Viskan Oy Ab kotisivuille Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Muita julkaisuja Viskan Oy Ab:lta

Siirry Viskan Oy Ab kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Seuraa Digitalisaatiokentän kehittymistä Suomen johtavien asiantuntijoiden haastatteluja ja asiantuntijakirjoituksia lukemalla

Ohjelmistoalalla parhaiten tienaavat Helsingissä työskentelevät ammattilaiset
Apple on nyt biljoonan dollarin yritys
Teamit lupaa tuoda monikanavaisen myynnin kaikkien yritysten saataville

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia