Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

8848 Altitude uudistaa brändin ja verkkokaupan

Referenssi8848 Altituden uusi verkkokauppa on kaunis ja nopea


8848 Altitude lanseeraa syyskuun alussa uudistetun brändinsä, logonsa ja muotokielensä. Brändipäivityksen myötä myös verkkokauppa uudistettiin ja siirrettiin nopealle Streamline-alustalle.

"Mittaamme jatkuvasti Streamline-asiakkaidemme suorituskykyä ja vertaamme sitä kilpailijoiden verkkokauppoihin. Vertailukohtana käytämme suuria ja tunnettuja verkkokauppoja eri alustoilla. Numerot puhuvat puolestaan: asiakkaidemme sivut latautuvat noin kymmen kertaa nopeammin kuin heidän kilpailijoidensa nettikaupat” sanoo Oscar Mannbro, Senior E-Business Solutions Specialist Viskanilta.


Loistava suorituskyky, parempi asiakaskokemus
Useat tutkimukset osoittavat, että verkkokaupan suorituskyky vaikuttaa asiakaskokemukseen ja verkkokaupan konversioasteeseen.

Asiakaskokemus on tärkeää 8848:lle, joka jatkuvasti keskittyy tuottamaan inspiroivan elämyksen kauniilla kuvilla, nopeatempoisilla videoilla ja jännittävillä tarinoilla, osana ostokokemusta. Vahva visuaalinen ulkoasu ja monipuolinen sisällön hallinta vaatii järjestelmältä myös täysin erilaista suorituskykyä kuin perinteinen nettikauppa. Tämän takia 8848 Altitude siirsi verkkokauppansa Streamline-alustalle.

"Yhdessä supertiimin kanssa, otamme seuraavan askeleen 8848:n kehityksessä! Uudistamme koko brändialustan, verkkokaupan ja muotoilu-DNA:n. Tämä on pitkän työn tulos, joka lopulta alkaa näkyä myös ulospäin! Viskan Streamlinen ansiosta me nyt tiedämme että meillä on käytössä alusta, joka mahdollistaa seuraavatkin askeleet, sillä nyt vasta suurin työ alkaa!", sanoo Anton Peterson, 8848 Altituden E-Business Manager.


Pitkä yhteinen historia Viskanin kanssa
Viskanin ja 8848 Altituden yhteistyö on jatkunut pitkään. Ensimmäinen verkkokauppa lanseerattiin Viskanin alustalla vuonna 2011 ja sitä on kasvatettu sekä verkkokaupan että tilaushallinnan osalta kasvaneen tarpeen mukaan. Tänä aikana Altitude 8848:n verkkomyynnistä on tullut yhä tärkeämpi osa yrityksen liiketoimintaa sekä brändin tukemisen, että myös myynnin osalta.


8848 Altituden uusi verkkokauppa löytyy täältä: https://www.8848altitude.com/

Suosittelija:

"Yhdessä supertiimin kanssa, otamme seuraavan askeleen 8848:n kehityksessä! Uudistamme koko brändialustan, verkkokaupan ja muotoilu-DNA:n. Tämä on pitkän työn tulos, joka lopulta alkaa näkyä myös ulospäin! Viskan Streamlinen ansiosta me nyt tiedämme että meillä on käytössä alusta, joka mahdollistaa seuraavatkin askeleet, sillä nyt vasta suurin työ alkaa!"

Anton Peterson

Pinterest
Referenssin infoboxi
Viskan Oy Ab

Tiedot

Tilaaja: 8848 Altitude
Ajankohta: 2017
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Jussi Moilanen

Lisätietoja

Yritysprofiili Viskan kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tuotanto
Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Verkkokaupparatkaisut

Toimialakokemus

Kauppa

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Koulutus
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö
Valmisohjelmisto

Omat tagit

Viskan Streamline
8848 Altitude
Viskan ETM
verkkokauppa
suorituskyvyn optimointi
brand commerce

Siirry yrityksen profiiliin Viskan kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Viskan - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi plus/premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Viskan - Muita referenssejä

Viskan - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Kahdeksan suomalaista ehdolla Nordic Women In Tech -palkinnon saajaksi - naiset edelleen vähemmistössä teknologia-alalla
Kaikki koodaa -uutuuskirja opastaa digitaitoihin – “Tällaisen kirjan olisimme itse halunneet lukea oman matkamme alussa”
Helsinki on maailman toiseksi älykkäin kaupunki - älykaupunkivertailun TOP3 kärjessä Singapore, Helsinki ja Zürich

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia