Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Hurja Solutions kokemuksia

Hurja Solutions kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka Hurja Solutions Oy on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiYlä-Savon ammattiopisto - Digitaalinen oppimisympäristö AR:n avulla

"Digitaalisten välineiden ja oppimisympäristöjen käyttäminen ja tarve ammatillisessa koulutuksessa on kasvussa. Hurja Solutions pystyi hienosti mukautumaan Ylä-Savon ammattiopiston tarpeeseen täysin uudenlaisen digitaalisen oppimisympäristön tuottamiseksi."

-- Jani Pitkänen hankeasiantuntija/opettaja

Näytä referenssi

ReferenssiUudet verkkosivut ja sisäisen viestinnän suunnitelma yrityshubin toiminnan tueksi

"Sivut vaikuttavat hyvin toimivilta ja niistä on saatu jo paljon hyvää palautetta – ulkoasu on tyylikäs ja kaikki tarvittava löytyy sivuilta. En ollut aiemmin ollut paljoa tekemisissä verkkosivujen kanssa, joten vähän jännitti, että kuinka niiden hallinta onnistuu, mutta onneksi Hurjalta saamamme ohjeet ovat todella hyvät. Sivuston käyttöönotto oli loppujen lopuksi helppoa!” "

-- Henna Halmetvaara, yhteisömanageri, Hub Panostamo

Näytä referenssi

ReferenssiHurjan ja KuPSin verkkopalveluiden kehittämisen kumppanuus

"Olemme panostaneet viimeisen vuoden aikana paljon resursseja seuramme brändiin ja tässä prosessissa yhtenä merkittävimpänä toteuttajana meillä on ollut mukana pitkäaikainen yhteistyökumppanimme Hurja Solutions. Hurjan kanssa yhteistyö on toiminut todella hienosti. Olemme pystyneet reagoimaan heidän kanssaan asioihin hämmästyttävän nopeasti ja joustavasti sekä voineet lisäksi.."

-- Jukka Voutilainen, viestintä- ja markkinointijohtaja (KuPS)

Näytä referenssi

ReferenssiVerkkosivu-uudistus ja WP-huolenpitopaketti sivuston ylläpitoon Suomen Sahayrittäjille

"Projekti sujui todella hyvin, aikataulu piti ja yhteistyö toimi verkkosivujen uudistuksen aikana moitteettomasti. On ollut mukava todeta, että Hurjan palvelukonsepti toimii myös projektin jälkeen. Saamme Hurjan asiakaspalvelun kiinni aina tarvittaessa, asiakasvastaava Hannamari on heti valmis auttamaan ja reagoi tarpeisiimme nopeasti."

-- Timo Ripatti, Hallituksen pj., PEFC ryhmävastaava

Näytä referenssi

ReferenssiYlä-Savon ammattiopisto - Kaivinkone, digitaalinen oppimisympäristö AR:n avulla

"Digitaalisten välineiden ja oppimisympäristöjen käyttäminen ja tarve ammatillisessa koulutuksessa on kasvussa. Hurja Solutions pystyi hienosti mukautumaan Ylä-Savon ammattiopiston tarpeeseen täysin uudenlaisen digitaalisen oppimisympäristön tuottamiseksi."

-- Jani Pitkänen hankeasiantuntija/opettaja

Näytä referenssi

ReferenssiPendula - liikeidean palvelumuotoilu

"Hurjalla ymmärrettiin nopeasti, mistä Pendulassa on kyse. Yhteistyömme toimi hyvin, ja kehitysideoita jaettiin avoimesti toisiamme kuunnellen. Arvostamme sitä, että Hurja perehtyi huolella meidän alaamme – yhteistyössä löysimme Pendulan tuottavuudelle mahdollisuuksia, joita emme olleet itse osanneet ajatellakaan!"

-- Jere Mielty, Pendula

Näytä referenssi

ReferenssiVerkkokauppa ja verkkosivuston uudistus Kuofitille

"Hurjan kanssa työskentely oli erittäin helppoa ja sujuvaa. Projektissa mentiin vaihe vaiheelta eteenpäin ja työnjako oli selkeä, sillä meille kerrottiin mitä materiaaleja ja tekstejä meidän tulee missäkin vaiheessa toimittaa. Ei tarvinnut itse paljoa stressata!"

-- Anssi Rönkä, Kuofit

Näytä referenssi

ReferenssiWeb-pohjainen järjestelmä Digiväylä-hankkeelle

"Yhteistyö Hurjan kanssa on ollut toimivaa, vaikka projektille alustavasti suunnitellut toteutusaikataulut hieman venyivät korona-aikana niin omista kuin osin myös eri palveluntuottajista johtuvista syistä. Kokonaisuutena yhteistyö ja vuorovaikutus on ollut mutkatonta, kun pidetään mielessä, että teimme täysin meidän tarpeisiin räätälöityä tuotetta. Näissä hankkeissa.."

-- Juuso Hieta, Toimitusjohtaja, Outokummun seudun teollisuuskylä Oy

Näytä referenssi

ReferenssiPrecedo Consulting Oy:n verkkosivuston uudistus

"Haemme aina yhteistyökumppaneiksemme alansa parhaita toimijoita, joilla on kuitenkin käytännönläheinen ja mutkaton ote työhön. Yhteistyö Hurjan tiimin kanssa sujui erittäin hyvin ja olemme tyytyväisiä lopputulokseen."

-- Marko Hänninen, Precedo Consulting Oy

Näytä referenssi

ReferenssiPohjois-Savon ilmastotyölle uusi verkkosivusto

"Tavoitteena oli Suomen parhaat alueellisen ilmastotyön verkkosivut. Lopputuloksena saatiin enemmän, jopa Euroopan parhaimpiin kuuluvat sivut."

-- Tapio Kettunen, Ilmastoasiantuntija

Näytä referenssi

ReferenssiKuopio Health: uudet verkkosivut

"Hurjan kanssa työskentely oli keskustelevaa, sujuvaa ja helppoa. Uusi verkkosivutoteutus tuo Kuopion ja jäsentemme osaamista esille sekä tarjoaa selkeästi jäsenneltyä tietoa verkoston toiminnasta kiinnostuneille. Olemme tyytyväisiä Hurjaan ja suosittelemme yhteistyötä heidän kanssaan. "

-- Marleena Ruutiainen ja Aki Gröhn

Näytä referenssi

ReferenssiOtso-mobiilisovellus Kustannusosakeyhtiö Otavalle

"Hurja Solutions otti uudenlaisen haasteen vastaan innostuneesti ja pohjusti asiaa teknisestä näkökulmasta jo ennen ensimmäistä varsinaista tapaamistamme. Jatkuva yhteydenpito oli helppoa – ja erittäin tärkeää projektin sujuvuuden kannalta."

-- Kuisma Eskola / Otava Oppimisen palvelut

Näytä referenssi

ReferenssiMFKA-Kustannus Oy:lle WooCommerce-verkkokauppa

"Hurjan kanssa toimiessa parasta on ollut hyvä yhteistyö ja toimivat lopputuotteet."

-- Jasmin Välimäki / MAOL ry ja MFKA-kustannus Oy

Näytä referenssi

ReferenssiMatemaattisten Aineiden Opettajien Liitto MAOL ry:lle laaja verkkopalvelu-uudistus

"Hurjan kanssa toimiessa parasta on ollut hyvä yhteistyö ja toimivat lopputuotteet."

-- Jasmin Välimäki / MAOL ry ja MFKA-kustannus Oy

Näytä referenssi

ReferenssiRiverialle sovellus, jolla työharjoittelupaikkojen koordinointi on sujuvaa

"Nopeaa, ketterää ja asiakasta kuuntelevaa kehitystyötä. Tästä projektista jäi hyvä mieli!"

-- Heikki Törrönen, ICT-järjestelmäasiantuntija / Riveria

Näytä referenssi

ReferenssiHube Helsinki Oy:n / Y-Studion verkkosivustolle selkeämpi sisällön hallinta

"Hurjan kanssa kaikki toimi sovitusti: projekti pysyi aikataulussa ja budjetissa, minkä lisäksi hinta ja laatu kohtasivat."

-- Hube Helsinki Oy / Y-studio

Näytä referenssi

ReferenssiAddSearch Oy:lle verkkosivuston uudistus

"Hurja Solutions toteutti Wordpress-sivuston laadukkaasti ja joustavalla aikataululla. Lopputulos täyttää tarpeet erinomaisesti ja sisällön muokkaus onnistuu näppärästi hyvin koostetun teeman ansiosta."

-- AddSearch Oy

Näytä referenssi

ReferenssiDikaios Oy:n palveluteknologian kehittäminen

"Hurja Solutions on ollut pitkäaikainen ja luotettava kumppani toteuttamaan Dikaioksen visioita."

-- Dikaios Oy

Näytä referenssi

ReferenssiRopo Capitalin verkkosivuston tekninen toteutus ja ylläpito

"Nettisivu-uudistuksen taustalla oli iso brändiuudistus, ja uusi brändi-ilme haluttiin esille myös siihen sopivien nettisivujen kautta. Olemme tyytyväisiä Hurjan tuottamaan sivustoon, jossa korkea laatu kohtasi kilpailukykyisen hinnan."

-- Ropo Capital

Näytä referenssi

ReferenssiAGO247 Oy:n laite-, palvelu- ja ohjelmistosopimusten hallintajärjestelmän toteutus

"AGO247 tarjoaa IT-palveluntarjoajille uudenalaisen tavan operoida ja hallita asiakassopimuksiaan mahdollistaen heille samalla merkittävän lisätuoton. Pilvipohjainen ratkaisumme on tehty kiinteässä yhteistyössä Hurja Solutions Oy:n kanssa, joka on osoittanut olevansa kokoaan suurempi tekijä tällä alalla!"

-- AGO247 Oy

Näytä referenssi

ReferenssiApetit Oyj:lle laaja sivustouudistus

"Hurja oli meille entuudestaan tuttu kumppani. He tunsivat hyvin sivustouudistukseen liittyvät tarpeemme ja olivat jo valmiiksi perillä teknisistä vaatimuksista. Positiivisen aiemman kokemuksen myötä Hurja oli luonteva valinta projektin toteuttajaksi. Tuotettu sivusto on onnistunut ratkaisu tarpeisiin ja visuaalinen raikastus ilmeeseemme, minkä lisäksi se mahdollistaa monipuoliset.."

-- Apetit Oyj

Näytä referenssi

ReferenssiDigijuristi helpottaa ja nopeuttaa Tradenomiliiton lakimiesten työtä

"Asiointi on helpottunut ja nopeutunut. On pystytty vähentämään juristeille kohdistettuja asiakaspalvelupyyntöjä, ja yhdistyksen jäsenet ovat ottaneet palvelun hyvin vastaan."

-- Digijuristi

Näytä referenssi

Siirry yrityksen profiiliin Hurja Solutions kotisivut Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Hurja Solutions Oy:n referenssit

Hurja Solutions Oy:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia