Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Lakitutka-verkkopalvelun uuden käyttöliittymän UX/UI-suunnittelun saavutettavuus huomioiden

ReferenssiToteutimme Turun yliopistolle Lakitutka-verkkopalvelun uuden käyttöliittymän UX/UI-suunnittelun saavutettavuus huomioiden.

Turun yliopiston Lakitutka-palvelun tavoitteena on lisätä lainsäädännön läpinäkyvyyttä, edistää vaikuttamista lainsäädäntöprosesseihin ja tukea kansalaisyhteiskuntaa. Lakitutka oli alun perin suunniteltu vain tutkijoille ja oikeustieteen opiskelijoille, eli käyttäjille, joilla oli valmiiksi ymmärrys lainvalmisteluprosessista ja siihen kuuluvien asiakirjojen merkityksestä. Koska Lakitutkaa lähtötilanteessa ei oltu suunniteltu muita käyttäjäryhmiä ajatellen, vaati sen käyttö syvällisempää perehtymistä.

Tästä syystä palvelu haluttiin laajentaa kaksiosaiseksi LakitutkaKaikille-hankkeessa. Uuden käyttöliittymän suunnittelussa tuli keskittyä varmistamaan, että se on saavutettava kaikille, ja tarjoaa selkeän ja helppokäyttöisen väylän lainvalmistelun seurantaan.

Projektin lopputuloksena Turun yliopisto sai Lakitutka-palvelun kehittämistä varten saavutettavat ja visuaalisesti toimivat käyttöliittymäsuunnitelmat, joiden avulla he pääsevät koodaamaan palvelua itsenäisesti.

Lue asiakastarina Lakitutka-palvelun saavutettavasti toteutetusta UX/UI-suunnittelusta!

Suosittelija:

”Yhteistyö Hurjan kanssa oli vaivatonta ja suunnitteluprojekti saatiin sujuvasti maaliin. Erityisesti vaikutuksen teki se, kuinka hyvin suunnittelija pääsi jyvälle sekä Lakitutkan ideasta että toiveistamme uuden käyttöliittymän suhteen. Kommunikaatio suunnittelijan kanssa oli muutenkin helppoa, ja hän tuntui ymmärtävän projektin kuluessa esittämämme muutostoiveet helposti. Erityisesti Hurjan asiantuntija otti kantaa saavutettavuuteen, johon haluamme Lakitutkassa jatkossa panostaa. Arvostimme, että esitetyt suunnitteluratkaisut perusteltiin ymmärrettävästi meille, joten opimme itse projektin kuluessa uutta saavutettavan verkkopalvelun toteuttamisesta. Projektista saatiin juuri sellaista lisäarvoa ja oman organisaation ulkopuolista erityisosaamista, jota sillä toivottiinkin saavutettavan.”

Marjaana Sjölund, projektitutkija, Turun yliopisto

Pinterest
Referenssin infoboxi
Hurja Solutions Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Turun yliopisto

Lisätietoja

Yritysprofiili Hurja Solutions kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Graafinen suunnittelu
Käyttöliittymäsuunnittelu

Toimialakokemus

Koulutusala

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Koulutus
Toteutustyö

Omat tagit

Hurja Solutions
digitaalinen saavutettavuus
saavutettavuus
web-saavutettavuus
saavutettavuusdirektiivi

Siirry yrityksen profiiliin Hurja Solutions kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Hurja Solutions - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

Hurja Solutions - Muita referenssejä

Hurja Solutions - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia