Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Hurja Solutions Oy

Onko toiveissasi uusi ohjelmisto, räätälöity mobiilisovellus vai näppärä verkkokauppa? Kiinnostavatko AR-sovellukset tai verkkopalvelut? Tarjoamme asiakkaillemme poikkeuksellisen pätevät ohjelmistokehityspalvelut muuttuvan maailman vaatimuksiin!

Hurja Solutions Oy - Yritysesittely

Tervetuloa rennon ilmapiirin ohjelmistotaloon, jossa luova koodi ja laadukas tekeminen kohtaavat!

Toteutamme viimeisimmällä teknologialla asiakkaan tarpeisiin räätälöityjä ohjelmistoja, verkkopalveluita, mobiiliapplikaatiota sekä lisätyn todellisuuden ratkaisuja. Tiimimme konseptoi, suunnittelee, koodaa ja hoitaa ylläpidon – siis kaikki ohjelmistoprojektin elinkaaren vaiheet.

Onko sinulla digi-idea johon etsit sujuvaa toteutusta? Hurja on nykyaikainen ohjelmistotalo, jonka kanssa huomaat nopeasti, ettei ohjelmistoprojektin tarvitse olla hankala.

Vahvan osaamisemme ja oman jatkuvan kehityksemme myötä toimimme parhaana kumppaninasi digitaalisissa kehityshankkeissa. Palvelemme ympäri Suomea olevia asiakkaitamme Kuopiosta käsin.
Työntekijöitä 20
Y-tunnus 2091955-9
Perustettu 2007
Www www.hurja.fi
Puh 0290 031 113
E-mail info@hurja.fi
Toimipaikat Kuopio
Jäsenyydet
koodia-suomesta logo
suomen-yrittajat-jasenet logo

Osaamisalueiden painottuminen

(Suluissa osaamisalueen sisältävien referenssien määrä)

Liiketoimintaprosessiosaaminen

Asiakaspalvelu
(16)
Viestintä
(11)
Markkinointi
(10)
Tuotekehitys ja suunnittelu
(8)
Toiminnanohjaus ERP
(2)
Tuotanto
(2)
Taloushallinto
(1)
Logistiikka
(0)
Tietohallinto
(0)

Erikoisosaaminen

Webkehitys
(14)
Käyttöliittymäsuunnittelu
(13)
Sisällönhallinta
(13)
Ohjelmistokehitys
(10)
Palvelin- ja kapasiteettipalvelut
(8)
Integraatiot
(6)
Graafinen suunnittelu
(5)
Ketterät menetelmät
(5)
Mobiilikehitys
(4)
Lisätty todellisuus ja VR
(3)
Tietoturva
(3)
Verkkokaupparatkaisut
(3)
Pilvipalvelut / SaaS
(0)

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
(14)
IT
(6)
Koulutusala
(6)
Hotelli, matkailu ja ravitsemus
(2)
Järjestöt ja yhdistykset
(2)
Kauppa
(2)
Urheilu, viihde ja virkistys
(1)
Kuljetus, liikenne ja logistiikka
(0)

Teknologia

Javascript
(15)
PHP
(15)
Linux
(11)
Julkaisujärjestelmä CMS
(10)
WordPress
(10)
Open source
(9)
Laravel
(5)
Android
(3)
C#
(3)
Unity
(3)
WooCommerce
(2)
iOS
(2)
Django
(1)
Python
(1)
Angular
(0)
Magento
(0)
React
(0)
React Native
(0)

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö
(19)
Tuki- ja ylläpitotyö
(18)
Konsultointi
(16)

Omat tagit

Augmented Reality
Lisätty todellisuus
ARCore
Wikitude
Vuforia

Hurja Solutions - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

ReferenssiYlä-Savon ammattiopisto - Kaivinkone, digitaalinen oppimisympäristö AR:n avulla

"Digitaalisten välineiden ja oppimisympäristöjen käyttäminen ja tarve ammatillisessa koulutuksessa on kasvussa. Hurja Solutions pystyi hienosti mukautumaan Ylä-Savon ammattiopiston tarpeeseen täysin uudenlaisen digitaalisen oppimisympäristön tuottamiseksi."

-- Jani Pitkänen hankeasiantuntija/opettaja

Näytä referenssi

ReferenssiPendula - liikeidean palvelumuotoilu

"Hurjalla ymmärrettiin nopeasti, mistä Pendulassa on kyse. Yhteistyömme toimi hyvin, ja kehitysideoita jaettiin avoimesti toisiamme kuunnellen. Arvostamme sitä, että Hurja perehtyi huolella meidän alaamme – yhteistyössä löysimme Pendulan tuottavuudelle mahdollisuuksia, joita emme olleet itse osanneet ajatellakaan!"

-- Jere Mielty, Pendula

Näytä referenssi

ReferenssiVerkkokauppa ja verkkosivuston uudistus Kuofitille

"Hurjan kanssa työskentely oli erittäin helppoa ja sujuvaa. Projektissa mentiin vaihe vaiheelta eteenpäin ja työnjako oli selkeä, sillä meille kerrottiin mitä materiaaleja ja tekstejä meidän tulee missäkin vaiheessa toimittaa. Ei tarvinnut itse paljoa stressata!"

-- Anssi Rönkä, Kuofit

Näytä referenssi

ReferenssiWeb-pohjainen järjestelmä Digiväylä-hankkeelle

"Yhteistyö Hurjan kanssa on ollut toimivaa, vaikka projektille alustavasti suunnitellut toteutusaikataulut hieman venyivät korona-aikana niin omista kuin osin myös eri palveluntuottajista johtuvista syistä. Kokonaisuutena yhteistyö ja vuorovaikutus on ollut mutkatonta, kun pidetään mielessä, että teimme täysin meidän tarpeisiin räätälöityä tuotetta. Näissä hankkeissa.."

-- Juuso Hieta, Toimitusjohtaja, Outokummun seudun teollisuuskylä Oy

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

Hurja Solutions - Tarjonnat

Liiketoimintaprosessi

Tuotekehitys ja suunnittelu

Ohjelmistoalan projekteissa tarvitaan tuotekehitystä ja suunnittelua.  Palveluistamme voidaan koota asiakkaan tarpeisiin sopiva, laadukkaan toteutuksen turvaava kokonaisuus mm. palvelumuotoilun, prototyyppien ja konsultoinnin avulla. Palvelumuotoilussa teemme..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Erikoisosaaminen

Integraatiot

Integraatiot helpottavat tietojen saatavuutta ja digitaalista liikkumista ohjelmistojen ja järjestelmien välillä. Tutustu integraatioihin tarkemmin: https://www.hurja.fi/palvelut/integraatiot/

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Käyttöliittymäsuunnittelu

Käyttäjäkokemuksen ja käyttöliittymän suunnittelu edellyttää kokemusta, näkemystä ja ammattitaitoa.  Teemme visuaalisesti miellyttäviä, loogisia toteutuksia asiakasta kuunnellen. Tutustu UX- ja UI-suunnitteluun:..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Lisätty todellisuus ja VR

AR-teknologia lisää tuotteen tai palvelun kiinnostavuutta ja luo uudenlaisia tapoja sekä nähdä, toteuttaa että kehittää yritystoimintaa. Tuotamme myös myynnin ja markkinoinnin tueksi 3D- ja AR-toteutuksia. 3D- ja AR -mallinnosten avulla koetaan..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Mobiilikehitys

Räätälöity mobiilisovellus vie asiakaskokemuksen kokonaan uudelle tasolle. Mobiilisovellus voidaan toteuttaa eri tavoin: natiivi-, hybridi-, web- tai cross-platform-toteutuksena.  Tutustu mobiilisovelluskehitykseen tarkemmin:..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Ohjelmistokehitys

Hyvin tehty ohjelmisto helpottaa liiketoiminnan prosessien digitalisointia. Konseptointi, määrittely, suunnittelu, toteutus ja ylläpito - me hoidamme koko projektin elinkaaren. Tutustu ohjelmistokehityksen mahdollisuuksiin:..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Verkkokaupparatkaisut

Verkkokaupan on hyvä olla selkeä, helppokäyttöinen, tarpeellisella tuoteinformaatiolla ja kattavilla maksu- ja toimitustavoilla varustettu. Huolellisesti suunniteltu käytettävyys helpottaa myös verkkokaupan ylläpitäjän työtä. Lue tarkemmin..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Webkehitys

Käyttäjäystävällinen, nykyaikainen ja laadukkaasti toteutettu verkkosivu luo positiivisia asiakaskokemuksia ja toimii ympärivuorokautisena myynti- ja markkinointikanavana. Tutustu verkkosivujen ja verkkokauppojen toteuttamiseen tarkemmin:..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Tietoturva

Tietoturva ei ole sivujuonne, siihen panostetaan web-kehityksen kaikissa vaiheissa! Injektiohyökkäyksiä vastaan suojaudutaan tarkistusten ja varmennusten avullaTunnistautumisessa hyödynnetään ainutkertaisuutta ja automaattista monitorointiaArkaluonteinen..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Hurja Solutions - Referenssit

Hurja Solutions - Bloggaukset

Hurja Solutions - Rekryilmoitukset

Rekryilmoituksia ei ole vielä lisätty

 

Hurja Solutions kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku