logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Teemme Hurjan nättiä koodia! Ohjelmistokehitys, lisätyn todellisuuden toteutukset (AR), verkkopalvelut, mobiilikehitys ja ylläpitopalvelut.

Hurja Solutions Oy

Yritysesittely

Olemme mutkaton kumppani digitaalisissa kehityshankkeissasi. Teemme ohjelmistokehitystä verkkoon ja mobiililaitteille, lisätyn todellisuuden (Augmented Reality, AR) sovelluksia sekä verkkopalveluita. Ammattitaitoisella otteella, sopivan rennolla meiningillä ja hyvällä sykkeellä.

Tehtävänämme on tuottaa palveluita, jotka antavat etumatkaa asiakkaamme kilpailukyvylle muuttuvassa maailmassa.

Toimipaikkamme on Kuopiossa, asiakkaamme ympäri Suomea. Yrityksessämme työskentelee 20 henkilöä hyvällä tekemisen meiningillä. Vahvan osaamisen ja jatkuvan kehittymisen myötä voimme tuottaa asiakkaillemme parhaan mahdollisen arvon.
Työntekijöitä 20
Y-tunnus 2091955-9
Perustettu 2007
Www Kotisivut
Puh 0290 031 113
E-mail info@hurja.fi

Toimipaikat     Kuopio

Osaamisalueet

Liiketoimintaprosessi: Asiakaspalvelu, Logistiikka, Markkinointi, Taloushallinto, Tietohallinto, Toiminnanohjaus ERP, Tuotanto, Tuotekehitys ja suunnittelu, Viestintä

Erikoisosaaminen: Graafinen suunnittelu, Integraatiot, Ketterät menetelmät, Käyttöliittymäsuunnittelu, Lisätty todellisuus ja VR, Mobiilikehitys, Ohjelmistokehitys, Palvelin- ja kapasiteettipalvelut, Pilvipalvelut / SaaS, Sisällönhallinta, Verkkokaupparatkaisut, Webkehitys

Teknologia: Open source, Android, Angular, Django, Laravel, React, React Native, C#, Javascript, PHP, Python, Julkaisujärjestelmä CMS, WordPress, Linux, Magento, WooCommerce

Toimialakokemus: Asiantuntijapalvelut, Hotelli, matkailu ja ravitsemus, IT, Järjestöt ja yhdistykset, Kauppa, Koulutusala, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Urheilu, viihde ja virkistys

Tarjonnan tyyppi: Konsultointi, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit: Hurja Solutions, Augmented Reality, Lisätty todellisuus

Jäsenyydet

koodia-suomesta logo
suomen-yrittajat-jasenet logo

Sosiaalisessa mediassa

Hurja Solutions - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

ReferenssiAGO247 Oy:n laite-, palvelu- ja ohjelmistosopimusten hallintajärjestelmän toteutus

"AGO247 tarjoaa IT-palveluntarjoajille uudenalaisen tavan operoida ja hallita asiakassopimuksiaan mahdollistaen heille samalla merkittävän lisätuoton. Pilvipohjainen ratkaisumme on tehty kiinteässä yhteistyössä Hurja Solutions Oy:n kanssa, joka on osoittanut olevansa kokoaan suurempi tekijä tällä alalla!"

-- AGO247 Oy

Näytä referenssi

ReferenssiApetit Oyj:lle laaja sivustouudistus

"Hurja oli meille entuudestaan tuttu kumppani. He tunsivat hyvin sivustouudistukseen liittyvät tarpeemme ja olivat jo valmiiksi perillä teknisistä vaatimuksista. Positiivisen aiemman kokemuksen myötä Hurja oli luonteva valinta projektin toteuttajaksi. Tuotettu sivusto on onnistunut ratkaisu tarpeisiin ja visuaalinen raikastus ilmeeseemme, minkä lisäksi se mahdollistaa monipuoliset.."

-- Apetit Oyj

Näytä referenssi

ReferenssiDigijuristi helpottaa ja nopeuttaa Tradenomiliiton lakimiesten työtä

"Asiointi on helpottunut ja nopeutunut. On pystytty vähentämään juristeille kohdistettuja asiakaspalvelupyyntöjä, ja yhdistyksen jäsenet ovat ottaneet palvelun hyvin vastaan."

-- Digijuristi

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

Hurja Solutions - Tarjonnat

Yritys ei ole kuvannut tarjontojaan vielä. Tarjontojen kuvaukset auttavat erottamaan yritysten tarjontoja toisistaan. Kun kirjoitat esimerkiksi IoT-tarjontaanne vastaavan kuvauksen, se ilmestyy yrityshaun hakutuloksiin kyseistä tarjontaa haettaessa.

Hurja Solutions - Referenssit

Hurja Solutions - Bloggaukset

Hurja Solutions - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi lisäämäsi 4 asiantuntijaa.

Hurja Solutions - Yrityskulttuuri ja rekrytointi

Yrityskulttuuria ei ole kuvattu, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

Hurja Solutions - Rekryilmoitukset

Rekryilmoituksia ei ole lisätty tai premium-profiilia ei ole aktivoitu

 

Hurja Solutions kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku