Tänä maanantaina julkistettiin kasvuyritystapahtuma Slushin uusi toimitusjohtaja. Pestin on saanut 26-vuotias Miika Huttunen.

Vantaalta kotoisin oleva Huttunen on toiminut Slushissa aiemmin vapaaehtoistyöntekijänä vuodesta 2014 ja sittemmin tapahtuman operatiivisena johtajana. Hän on valmistunut Vaasan kauppakorkeakoulusta rahoituksen kandidaatiksi ja opiskelee tietojärjestelmätieteitä Aalto-yliopistossa. Huttunen on ollut myös mukana perustamassa startup-yrittämistä kannustavaa Vaasa Entrepreneurship Societya.

Ensi töikseen Huttunen on puuttunut viime aikoina paljon kritiikkiä herättäneisiin Slushin työntekijöiden nollatuntisopimuksiin.

Ensi töikseen Huttunen on puuttunut viime aikoina paljon kritiikkiä herättäneisiin Slushin työntekijöiden nollatuntisopimuksiin. Nyt nollatuntisopimuksista on luovuttu, ja töitä tarjotaan 30-40 tuntia viikossa. Ylitöistä annetaan vapaita ja niistä maksetaan mikäli vapaita ei voida järjestää.

Huttunen kertoo Helsingin Sanomille, että Slush on aloittanut aktiivisen työajan seurannan ja pyytänyt sparrausapua hr-ammattilaisilta, työpsykologeilta ja kokeneilta yrittäjiltä.

Slushia ovat luotsanneet perinteisesti nuoret ja opiskelijat. Huttunen on luvannut hoitaa pestiä vähintään kahden vuoden ajan, kuten edeltäjänsä Andreas Saari. Slushin varatoimitusjohtajana aloittaa Oona Poropudas.

 

Lue myös Slush 2019-analyysi ja kuvakooste – Slush tarjoaa uniikkia lisäarvoa, mutta sen alkuperäinen helmi on unohdettu.