logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Vihreä Toimitusketjun Hallinta -tapahtuma 1.10.2019 tarjoaa oppeja vastuulliseen johtamiseen ja toimitusketjun tehostamiseen

4.9.2019 - Suvi Lindström

Vastuullisuuteen ja Lean and Green -ajatteluun tutustutaan asiakascasejen ja käytännön oppien kautta.

Toimitusketjun hallinnan asiantuntija Expak Systems Oy järjestää 1.10. Helsingin Messukeskuksessa Vihreä Toimitusketjun Hallinta 2019 -tapahtuman. Tilaisuus on tarkoitettu Expakin asiakkaille ja kutsuvieraille. 

Suosittu, viidettä kertaa järjestettävä Expakin Käyttäjäpäivä on rakennettu vuosittain ajankohtaisten aiheiden ympärille.

Expakin toimitusjohtaja Tommi Hyyrynen kertoo, että tänä vuonna tapahtuman teemana on vastuullinen toimitusketjun hallinta. 

– Vastuullisuus, kestävä toimitusketjun hallinta ja kyky vaikuttaa omaan hiilijalanjälkeen nousevat koko ajan enemmän esille johtoryhmissä. 

Toimitusketjussa esiintyvää hukkaa aiheuttavat muun muassa ylituotanto, ylivarastointi, yliprosessointi, ylimääräiset kuljetukset ja tuotteiden huono laatu.

– Lean and Green -ajattelussa pyritään minimoimaan toimitusketjussa ilmenevä ylimääräinen hukka, vähentämään energiankulutusta ja pienentämään hiilijalanjälkeä. Ympäristön kannalta on kestämätöntä tuottaa, kuljettaa ja varastoida tuotteita, jotka eivät myy. Se ei ole taloudellisestikaan kannattavaa, Hyyrynen toteaa.

Puheenvuorot tarjoavat näkemystä vastuulliseen johtamiseen ja toimitusketjun tehostamiseen

Tapahtuman ohjelma tarjoaa vieraille käytännön vinkkejä vastuulliseen johtamiseen, toimitusketjun tehostamiseen ja hukan vähentämiseen.

Expakilla on huomattu tukku- ja erikoiskaupan johdon kiinnittävän koko ajan enemmän huomiota vastuullisuuteen ja ekologisuuteen.

– Vastuullisuus on menestyvän yrityksen liiketoimintaosaamista. Se luo uusia mahdollisuuksia arvonluontiin. Hukan vähentäminen tuo kustannussäästöjä ja kestävämpien tuotteiden tuonti markkinoille avaa mahdollisuuden hinnoitella kannattavammin, löytää uusia asiakkaita ja parantaa katetta, Hyyrynen sanoo.

Expakin 1.10. järjestämässä tapahtumassa käytännön caseja kertovat muun muassa Kotipizza Groupin toimitusjohtaja Tommi Tervanen ja Airamin tuotehallinnan johtaja Jarmo Tomperi. Lavalle nousee myös Aalto-yliopiston logistiikan professori Katri Kauppi, jonka tutkimusalueeseen vastuulliset toimitusketjut kuuluvat. 

 

1.10. järjestettävän tapahtuman puhujia (vasemmalta oikealle): Kotipizza Groupin toimitusjohtaja Tommi Tervanen, Airamin tuotehallinnan johtaja Jarmo Tomperi, Aalto-yliopiston professori Katri Kauppi ja Expakin toimitusjohtaja Tommi Hyyrynen

 

Hyyrynen toivottaa tapahtumaan kutsuvieraiksi tukku- ja erikoiskaupan sekä valmistavan teollisuuden ylimmän johdon ja toimitusketjun hallinnan asiantuntijat ja kehittäjät. 

-Aiempien vuosien tapaan päivä on täynnä asiantuntijaesityksiä, caseja, mielenkiintoisia keskusteluja ja uusia näkemyksiä. Päivästä saat käytännön vinkkejä johtamiseen, arvonluontiin ja vastuullisempaan toimintaan. Osallistumalla pääset mukaan antoisiin keskusteluihin aiheista ja päätöksistä, jolla teemme yhdessä kestävämpää tulevaisuutta, hän lisää.

 

 

Katso videoilta kutsu tämän vuoden tapahtumaan sekä tunnelmia viime vuoden Käyttäjäpäivästä:

 

 

Expakin Ite wiki -profiili

Expakin kotisivut

It- ja ohjelmistoalan työpaikat

Kaikki it-alan työpaikat »

Muita julkaisuja

Suvi Lindström - Rekrytointi
Rekrytointi.com Osaajapankki keräsi nopeasti 60 000 CV:tä tietokantaan
Veera Kujansuu - Ohjelmistokehitys
VR otti käyttöön koodarin vapaa-ajalla kehittämän ratkaisun flashittomaan lipunvaraukseen
Johannes Puro - Markkinointi
Markkinointiteknologia tuottaa B2B-myynnille liidejä, mutta se edellyttää sisällöntuotantoa
Suvi Lindström - Maria 01
Maria 01 laajentuu Euroopan suurimmaksi startup-kampukseksi vuoteen 2023 mennessä
Johannes Puro - Asiakaskokemukset
Mitä asiakkaat sanovat ohjelmistoyrityksistä? It-yritysten asiakaskokemuksia luettu jo 23.000 kertaa, mutta moni myyntitiimi nukkuu yhä
Veera Kujansuu - Internet of Things
IoT Paja -säätiö auttaa kehittämään ideat prototyypeiksi – säätiön tuesta nostetta IoT-ratkaisujen kehittämiseen
Johannes Puro - Ohjelmistokehityksen hinta
Ohjelmistokehittäjien palkat ja tuntihinnat julkisiksi – ohjelmistokonsultteja välittävä Codeo vei avoimuuden uudelle tasolle
Veera Kujansuu - Nimitykset
Citrus Solutionsin uudeksi toimitusjohtajaksi Saara Perho – Citruksella panostetaan tekoälyn lisäksi tunneälyyn
Suvi Lindström - Progressive web application
Progressive web application (PWA) yhdistää verkkosivun ja natiivin mobiilisovelluksen parhaat ominaisuudet
Lataa lisää