Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Aveso kokemuksia

Aveso kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka Aveso Oy on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiTeknoksen IFS-käyttöönotto – Prosessiteollisuuden toiminnanohjaushanke pandemian aikana

"Projekti toteutettiin haastavassa ympäristössä, mutta yhteistyö Aveson, Teknoksen projektitiimin ja sidosryhmien kanssa sujui hyvin. Avesolla on erittäin laaja kokemus IFS-järjestelmästä ja ERP -käyttöönotoista. Projektissa sopeuduttiin pandemian aiheuttamiin toimintaympäristön muutoksiin ja varsinainen käyttöönotto suoritettiin onnistuneesti lähes täysin etäyhteyksien.."

-- Peter Muhonen

Näytä referenssi

ReferenssiCase Helen: Modernit tiedonhallintamenetelmät ERP-järjestelmän käytön tueksi

"Aveson järjestelmän ja konsulttituen avulla saimme huomattavasti enemmän aikaa datan laadun parantamiseen ja testaamiseen. Koko datamigraatioprosessi oli käytännössä automatisoitu. Tiedonkeruuprosessimme on Aveson työkalun avulla saatu hallittavaksi, läpinäkyväksi ja sujuvaksi. Olemme erittäin tyytyväisiä Aveson palveluihin ja tiedonhallintamenetelmiin."

-- Toivo Pulkkinen, DI, Helen Oy

Näytä referenssi

ReferenssiCase Lapp Automaatio: IoTKey® -järjestelmä nojaa Microsoftin Azure IoT-teknologiaan

"Valitsimme Microsoftin Azure-teknologian, koska sen tiedonhallinta-, IoT- ja raportointiteknologiat ovat kaikki maailmanluokkaa ja yhdessä ne muodostavat ylivoimaisen paketin IoT-alustaksi. Lisäksi hinnoittelu on läpinäkyvää eikä järjestelmän skaalautuvuuskaan aiheuttanut kustannusongelmia. Aveso Oy:n valitsimme kumppaniksi, koska heidän osaamisensaa vakuutti ja heidän MS Azure IoT.."

-- Janne Talvitie, Liiketoiminnan kehityspäällikkö, Lapp Automaatio Oy

Näytä referenssi

ReferenssiCase Polarteknik & Pimatic: IFS-järjestelmäimplementointi kasvustrategian tueksi kansainväliseen toimintaympäristöön

"Projektin aikataulu oli erittäin haasteellinen ja oman lisämausteensa toi vielä Pimatic Oy:n liiketoiminnan jakautuminen omaan yhtiöön projektin aikana. Oma projektitiimimme yhdessä Aveson konsulttien kanssa onnistui kuitenkin hienosti, ja olemme tehneet hyvää tulosta heti käyttöönoton jälkeen. IFS-järjestelmä antaa meille erinomaisen tuen jatkaa kasvustrategiaamme.."

-- Tomi Ojala, Toimitusjohtaja, Polarteknik Oy ja Pimatic Oy

Näytä referenssi

ReferenssiCase If: Aveso tietovarastoinnin kehityskumppaniksi

"The amount of data in insurance business is constantly increasing and business demand for accurate and timely data is becoming more and more critical. Co-operation with Aveso has worked smoothly from the start and they really know data warehousing from a to z. We really can recommend Aveso’s services to anyone seeking professionals to data warehousing projects"

-- Kimmo Vuori, Head of Data Warehouse solutions, IF

Näytä referenssi

ReferenssiCase Stera: IoT-ratkaisut, Smart Factory -yhteistyö tehtaiden yhdistämiseksi ympäri maailman

"Cooperation was very smooth and agile with Aveso. We at Stera know how factories should be run and Aveso knows how to handle the ERP and IT systems as well as data management. This is true digitalisation that is going on in manufacturing companies!"

-- Vesa Ohlsson, Unit Manager, Stera Group Oy

Näytä referenssi

Siirry yrityksen profiiliin Aveso kotisivut Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Aveso Oy:n referenssit

Aveso Oy:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia