Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Case Polarteknik & Pimatic: IFS-järjestelmäimplementointi kasvustrategian tueksi kansainväliseen toimintaympäristöön

ReferenssiOvijärjestelmäratkaisuja maailman johtaville junavalmistajille toimittava Polarteknik Oy ja sovelletun pneumatiikan sekä matalapainehydrauliikan valmistaja Pimatic Oy ovat ottaneet käyttöön uuden IFS-toiminnanohjausjärjestelmän.

Projekti aloitettiin toukokuussa 2018 ja aikataulun mukaisesti onnistunut käyttöönotto tehtiin 1.1.2019. Projektin aikana Polarteknik Oy:stä irtautui osittaisjakautumisella Pimatic Oy, joka aloitti toimintansa 1.1.2019. Molemmat yritykset käyttävät nyt uutta IFS ERP-järjestelmää. Aveson vastuulla oli IFS-järjestelmäimplementoinnin lisäksi datamigraatiot vanhasta ERP-järjestelmästä, järjestelmäintegraatiot sekä uuden tietovaraston ja BI-ratkaisun toteutus.

”Projektin aikataulu oli erittäin haasteellinen ja oman lisämausteensa toi vielä Pimatic Oy:n liiketoiminnan jakautuminen omaan yhtiöön projektin aikana. Oma projektitiimimme yhdessä Aveson konsulttien kanssa onnistui kuitenkin hienosti, ja olemme tehneet hyvää tulosta heti käyttöönoton jälkeen. IFS-järjestelmä antaa meille erinomaisen tuen jatkaa kasvustrategiaamme kansainvälisessä toimintaympäristössä"

-Tomi Ojala, Toimitusjohtaja, Polarteknik Oy ja Pimatic Oy.

”Aveso on meille tärkeä ja ketterä kumppani, joka toimii ammattimaisesti ja erittäin laadukkaasti. Voimme luottaa täysin heidän toimituskykyynsä"

-Tomas Salonaho, Sales and Marketing Director, IFS Nordics.

Polarteknik ja Pimatic Oy kuuluvat Pohjoismaiseen Dacke Industri Ab konserniin, joka on erikoistunut hydrauliikan, pneumatiikan ja sähkömekaanisten laitteiden asiakaskohtaisiin komponentteihin ja järjestelmiin tavoitteenaan olla markkinajohtaja OEM-asiakkaille valituilla toimialoilla. Dacke Industrin liikevaihto on noin 330 MEUR ja työntekijöitä noin 1500.

IFS kehittää ja toimittaa liiketoimintajärjestelmiä maailmanlaajuisesti asiakasyrityksille, jotka toimivat valmistavassa teollisuudessa, toimitusketjun hallinnassa, ja tarjoavat kunnossapito- ja huoltopalveluita. IFS:n henkilöstö, toimialatuntemus sekä asiakassitoutuneisuus on tehnyt IFS:stä johtavan ja suositelluimman toimittajan omalla sektorillaan. IFS:n 3500 työntekijää ympäri maailmaa tukevat yli miljoonaa IFS-käyttäjää paikallisten toimistojen sekä kasvavan partneriverkoston kautta.

Suosittelija:

”Projektin aikataulu oli erittäin haasteellinen ja oman lisämausteensa toi vielä Pimatic Oy:n liiketoiminnan jakautuminen omaan yhtiöön projektin aikana. Oma projektitiimimme yhdessä Aveson konsulttien kanssa onnistui kuitenkin hienosti, ja olemme tehneet hyvää tulosta heti käyttöönoton jälkeen. IFS-järjestelmä antaa meille erinomaisen tuen jatkaa kasvustrategiaamme kansainvälisessä toimintaympäristössä".

Tomi Ojala, Toimitusjohtaja, Polarteknik Oy ja Pimatic Oy

Pinterest
Referenssin infoboxi
Aveso Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Polarteknik Oy/Pimatic Oy
Ajankohta: 2018 - 2019

Lisätietoja

Yritysprofiili Aveso kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi
Projektinhallinta
Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen

Integraatiot

Toimialakokemus

Valmistava teollisuus

Teknologia

Microsoft
Oracle

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

Power BI
ERP-integraatiot
tietovarasto
datamigraatio

Siirry yrityksen profiiliin Aveso kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Aveso - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Aveso - Muita referenssejä

Aveso - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia