Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Aveso Oy

Aveso Oy on tiedonhallintaratkaisuihin erikoistunut suomalainen ohjelmistopalveluyritys. Olemme myös virallinen IFS-kumppaniyritys. Tarjoamme laajasti IFS ERP -palveluita asiakkaillemme. Aveso tarjoaa tuotteita ja palveluja koko Suomessa.

Aveso Oy - Yritysesittely

Aveso toteuttaa tiedonhallintaratkaisut yrityksellesi kokemuksella. Palveluitamme ovat mm. MDM, DQ, EDW, ETL, ja BI. Olemme IFS Channel Partner -yritys ja toimimme asiakkaidemme täysimittaisena IFS-kehityskumppanina.

Aveson omat tuotteet:

Aveso Data Studio ratkaisun avulla hallitset laajasti organisaatiosi Master Data ja Data Quality prosesseja.

Aveso DW Automation -ratkaisun avulla saat yritystason pilvitietovaraston pystyyn vain muutamassa viikossa.
Työntekijöitä 19
Y-tunnus 2649376-3
Perustettu 2014
Www aveso.fi
Puh +358 45 1265 624
E-mail info@aveso.fi
Toimipaikat Helsinki, Turku

Osaamisalueiden painottuminen

(Suluissa osaamisalueen sisältävien referenssien määrä)

Liiketoimintaprosessiosaaminen

Projektinhallinta
(6)
Tietohallinto
(5)
Toiminnanohjaus ERP
(5)
BI ja raportointi
(3)
Hankinta
(0)
Logistiikka
(0)
Myynti
(0)
Taloushallinto
(0)
Tuotanto
(0)

Erikoisosaaminen

Master Data MDM
(5)
Analytiikka
(2)
Big Data
(2)
Integraatiot
(2)
IoT
(2)
Pilvipalvelut / SaaS
(2)
Arkkitehtuuri
(1)

Toimialakokemus

Valmistava teollisuus
(4)
Prosessiteollisuus
(3)
Raaka-aineet ja energia
(1)
Asiantuntijapalvelut
(0)

Teknologia

Azure
(7)
Microsoft
(7)
Oracle
(1)

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
(9)
Tuki- ja ylläpitotyö
(7)
Valmisohjelmisto
(3)
Koulutus
(0)

Omat tagit

ERP-integraatiot
tietovarastointi
Tietovarastoautomaatio
datahub
IoT-ratkaisut
BI-ratkaisut
Data Quality
tiedonhallintapalvelut
powerbi
IFS ERP
Tietovarasto pilvessä
MDM

Aveso - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

ReferenssiTeknoksen IFS-käyttöönotto – Prosessiteollisuuden toiminnanohjaushanke pandemian aikana

"Projekti toteutettiin haastavassa ympäristössä, mutta yhteistyö Aveson, Teknoksen projektitiimin ja sidosryhmien kanssa sujui hyvin. Avesolla on erittäin laaja kokemus IFS-järjestelmästä ja ERP -käyttöönotoista. Projektissa sopeuduttiin pandemian aiheuttamiin toimintaympäristön muutoksiin ja varsinainen käyttöönotto suoritettiin onnistuneesti lähes täysin etäyhteyksien.."

-- Peter Muhonen

Näytä referenssi

ReferenssiCase Helen: Modernit tiedonhallintamenetelmät ERP-järjestelmän käytön tueksi

"Aveson järjestelmän ja konsulttituen avulla saimme huomattavasti enemmän aikaa datan laadun parantamiseen ja testaamiseen. Koko datamigraatioprosessi oli käytännössä automatisoitu. Tiedonkeruuprosessimme on Aveson työkalun avulla saatu hallittavaksi, läpinäkyväksi ja sujuvaksi. Olemme erittäin tyytyväisiä Aveson palveluihin ja tiedonhallintamenetelmiin."

-- Toivo Pulkkinen, DI, Helen Oy

Näytä referenssi

ReferenssiCase Lapp Automaatio: IoTKey® -järjestelmä nojaa Microsoftin Azure IoT-teknologiaan

"Valitsimme Microsoftin Azure-teknologian, koska sen tiedonhallinta-, IoT- ja raportointiteknologiat ovat kaikki maailmanluokkaa ja yhdessä ne muodostavat ylivoimaisen paketin IoT-alustaksi. Lisäksi hinnoittelu on läpinäkyvää eikä järjestelmän skaalautuvuuskaan aiheuttanut kustannusongelmia. Aveso Oy:n valitsimme kumppaniksi, koska heidän osaamisensaa vakuutti ja heidän MS Azure IoT.."

-- Janne Talvitie, Liiketoiminnan kehityspäällikkö, Lapp Automaatio Oy

Näytä referenssi

ReferenssiCase Polarteknik & Pimatic: IFS-järjestelmäimplementointi kasvustrategian tueksi kansainväliseen toimintaympäristöön

"Projektin aikataulu oli erittäin haasteellinen ja oman lisämausteensa toi vielä Pimatic Oy:n liiketoiminnan jakautuminen omaan yhtiöön projektin aikana. Oma projektitiimimme yhdessä Aveson konsulttien kanssa onnistui kuitenkin hienosti, ja olemme tehneet hyvää tulosta heti käyttöönoton jälkeen. IFS-järjestelmä antaa meille erinomaisen tuen jatkaa kasvustrategiaamme.."

-- Tomi Ojala, Toimitusjohtaja, Polarteknik Oy ja Pimatic Oy

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

Aveso - Tarjonnat

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi

Olemme tiedonhallintaratkaisuihin erikoistunut yritys. Tarjoamme asiakkaillemme Microsoft PowerBI-ratkaisuja. Business Intelligencen (BI) perimmäinen tavoite on ajaa parempia liiketoimintapäätöksiä, joiden avulla organisaatiot voivat lisätä tuloja, parantaa..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Tietohallinto

Tiedonhallintaratkaisujen kokenut toteutuskumppani. Tieto on modernin organisaation tärkeimpiä pääomia. Parhaimmat päätökset ja kilpailuetu perustuvat yhä useammin realiaikaiseen, puhdistettuun ja relevanttiin tietoon. Etua saavat ne organisaatiot, joiden..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Toiminnanohjaus ERP

Aveso on IFS ERP -järjestelmän implementointikumppani (ifsworld.com), jonka kohderyhmänä ovat erityisesti keskisuuret ja kansainvälistyvät yritykset. Olemme IFS-partnereita ja tarjoamme laajasti erilaisia IFS-palveluita. Lue lisää meidän IFS..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Erikoisosaaminen

IoT

Aveso on kokenut IoT-ratkaisujen toteutuskumppani. On-line datastriimauksen erityispiirteet ovat tuttuja jo useamman vuoden ajalta ja Avesolta löytyy näihin valmiit ratkaisumallit. Teollinen internet on megatrendi, jonka hyödyntäminen kasvaa jatkuvasti...

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Master Data MDM

Avesolla on laajasti kokemusta MDM-ratkaisuista. Aveso Data Studio on Microsoft Azure -pohjainen palvelu Master Datan hallintaan, tietojen keräämiseen toimittajilta ja virheellisen datanhallintaan (esim. implementointi-projektien aikana). Master data ja sen..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Aveso - Referenssit

Aveso - Bloggaukset

 

Aveso kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku