Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Webkehityksen ja verkkopalveluiden osaajayritykset / Kouvola

Webkehitys, verkkopalveluiden kehitys ja web-sovelluskehitys ovat yleisimmin käytettyjä ohjelmistokehityksen keinoja, joilla toteutetaan digitaalisten palveluiden kehityshankkeita. Perustavaa laatua oleva syy sille, että webkehitys on noussut tärkeimmäksi ohjelmistokehityksen tyypiksi ohi on-premise -ohjelmistojen on se, että kaikilla käyttäjillä on selain, jolla palvelut välitetään kasvavasti suoraan internetin yli pilvipalveluna.

Webkehitysteknologian valinnassa huomioidaan kehityshankkeen tavoite, jota teknologian tulee tukea. Ylätasolla voidaan tehdä valinta sen välillä, hyödynnetäänkö toteutuksessa julkaisujärjestelmää (esim. Wordpress), joilla verkkosivustoja ja palveluja toteutetaan, vai toteutetaanko palvelu ohjelmistokehityksen tai sovelluskehityksen keinoin räätälinä tuotekehityksenä (Esim. PHP:llä). Kolmas keskeinen kulma digitaalisen verkkopalvelun kehityksessä on se, toteutetaanko ensisijaisesti natiivi mobiilisovellus, toteutetaanko sellainen ensisijaisesti vai selainpohjaisen palvelun lisäksi, vai toteutetaanko palvelu mobiiliresponsiivisena selainsovelluksena.

Webkehitysteknologioiden kehittyessä raja natiivin, sovelluskaupasta ladattavan sovelluksen ja mobiiliselaimessa toimivan sovelluksen välillä on kaventunut ja mobiilisovelluksia voidaan toteuttaa pienemmällä kustannuksella ja web-teknologioita hyödyntäen niin sanottuna hybridisovelluksena.

Samalla kun webselain on noussut ehkä merkittävimmäksi väyläksi digitaalisten palveluiden välittämisessä loppukäyttäjille, webkehityshankkeissa kehitetään tänä päivänä lukuisia erilaisia prosesseja ja joissa voidaan hyödyntää useita eri erikoisosaamisalueita. Voit filtteröidä webkehitysmarkkinaa ite wikin yrityshaussa yleisimpien prosessi- ja erikoisosaamisten avulla.

Ohjelmistoyritysten prosessiosaaminen ja erikoisosaaminen olisi usein paljon mielenkiintoisempi tulokulma ohjelmistoyrityksen valintaan perinteisen teknologialähtöisen valinnan sijaan. Jos Ohjelmistoyrityksellä on esimerkiksi kokemusta myynnin prosessin kehittämisestä tai he ovat toteuttaneet aiemmin asiakkaan toimiallle sovelluksia, he tuovat todennäköisesti hyviä kulmia toteutukseen osaamisellaan.

Lisäksi haun teknologia-kohdassa voi hakea ohjelmistoyrityksiä ohjelmointikielen, ohjelmointikielen, julkaisujärjestelmän, mobiilialustan tai muun teknologiaperheen mukaan.

Mikä sitten on paras ohjelmistokehityskieli, ohjelmointikieli, webkehitysteknologia tai julkaisujärjestelmä (CMS)? Tarve määrittää kehityskielen “parhauden”, mutta käytetyimpiä ohjelmointikieliä ovat PHP, Javascript, Java, C, C++, C# ja Python. Suosituimpia (ja siten ehkä useampien ohjelmistoyritysten mielestä parhaita) ohjelmointikehyksiä ovat Node.js, Symphony, React, React Native ja Angular, mutta määrällisesti erot ohjelmointikehyksien käytössä eivät ole yhtä teräviä kuin ohjelmointikielten markkinassa.

Käytetyimpiä julkaisujärjestelmiä ovat Wordpress, Liferay, Joomla ja Sharepoint, lisäksi yrityksillä on lukuisia omia julkaisujärjestelmä, jota he kehittävät ja ylläpitävät.

Webkehitys on siis ohjelmistokehityksen yksi muoto, jossa tuotetaan websivuja ja -sovelluksia sekä mobiilipalveluita. Webkehityksen keinoin tuotettuja järjestelmiä kutsutaan myös nimillä digitaaliset palvelut, verkkoratkaisut, verkkopalvelut, kotisivut, internet-palvelut ja web-ratkaisut.

paikassa Kouvola.

Näytä koko kuvaus