Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Montel Intergalactic on A-luokan ohjelmistokehitys- ja DevOps-asiantuntijayritys. Ohjelmistokehitysprojektien lisäksi tarjoamme asiakkaillemme takuuvarmaa palveluiden 24/7 monitorointia, jatkuvaa kehitystä ja palveluinfrastruktuurin skaalaamista.

Montel Intergalactic Oy

Yritysesittely

Montel Intergalacticin tarjoaa ohjelmistokehitys- ja DevOps-palveluita parinkymmenen kokeneen ohjelmistokehittäjän ja -arkkitehdin voimin.

MontelCare on huolenpitopalvelu, jossa kokenut DevOps-tiimi ottaa haltuunsa asiakkaan palvelun monitoroinnin, ylläpidon ja palveluinfrastruktuurin skaalaamisen. Valittavissa on yrityksen tarpeisiin sopiva palvelupaketti.

Montelin huippuasiantuntijat luovat myös laadukkaita ohjelmistoratkaisuja toiminnanohjausjärjestelmistä data-mining työkaluihin ja eHealth-palveluihin.

Mitattava, itseohjautuva työnteko, huolellisesti valitut parhaat työkalut ja teknologiat sekä tiivis asiakassuhde ovat Montelin toimintakulttuurin kulmakiviä.
Työntekijöitä 20
Y-tunnus 2784357-7
Perustettu 2016
Www Kotisivut
Puh 0405468949
E-mail info@montel.fi

Toimipaikat     Helsinki, Kontiolahti, Kouvola, Tampere

Osaamisalueet

Liiketoimintaprosessi: BI ja raportointi, Projektinhallinta, Tietohallinto, Toiminnanohjaus ERP, Tuotanto, Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen: Analytiikka, Arkkitehtuuri, Big Data, IoT, It-infra loppukäyttäjäpalvelut, It-infrapalvelut, Ketterät menetelmät, Käyttöliittymäsuunnittelu, Mobiilikehitys, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Tekoäly (AI) ja koneoppiminen, Webkehitys

Teknologia: Amazon Web Services, Google, Open source, Angular, Django, Node.js, React, React Native, Ruby on Rails, Java, Javascript, PHP, Python, Ruby, Scala, Linux, Mac OS

Toimialakokemus: Asiantuntijapalvelut, IT

Tarjonnan tyyppi: Johtamistyö, Konsultointi, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto

Omat tagit: Montel Intergalactic, python, Javascript, nodejs, Data Science, Tiedon visualisointi, Kubernetes, rancher, vuejs, Docker

Jäsenyydet

ohjelmistoyrittajat-jasenet logo

Sosiaalisessa mediassa

Montel Intergalactic - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

ReferenssiSovellusarkkitehtuuri- ja DevOps-asiantuntijuutta markkinointipalvelulle

"Montelin konsultit ovat auttaneet meitä kehittämään omaa sovellusarkkitehtuuriamme ja DevOps -toimintaamme. Olemme saaneet apua aina nopeasti ja joustavasti."

-- Lauri Hälinen, CTO React & Share

Näytä referenssi

ReferenssiKick.AI: applikaatio-, firmware- ja webkehitystä

"Montelilta löydettiin juuri sitä mitä tarvitaan älykkään puettavan sensorin rakentamiseen: nopeita ja proaktiivisia kehittäjiä, joille deep tech haasteet eivät tuota ongelmia."

-- Jan-Eric Wargelin, CEO Kick.AI

Näytä referenssi

ReferenssiYeply: liikkuvan pyörähuollon digitalisaatio

"Löysimme osaavia ja oma-aloitteisia tekijöitä skaalaamaan tuotekehitystämme. He ovat tehneet juuri oikeita asioita itsenäisesti, ilman jatkuvaa työnohjausta, mikä sopii meille täydellisesti."

-- Antti Känsälä, Yeply CEO

Näytä referenssi

ReferenssiYlläpito- ja infrakehityspalvelulla mielenrauhaa

"MontelCare-palvelun myötä olemme voineet keskittää resurssejamme enemmän omaan ydintekemiseemme. Montelin kokenut ja äärimmäisen luotettava tekijätiimi hoitaa yllättävätkin ongelmatilanteet viipymättä. Suosittelen MontelCarea kaikille, jotka haluavat vakaata palveluiden ylläpitoa ja asiantuntevaa palvelua. Toimiva ylläpito keventää mieltä."

-- Sami Lillbacka (CEO)

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

Montel Intergalactic - Tarjonnat

Liiketoimintaprosessi

Tuotanto

MONTELCAREJätä DevOps-huolesi meille.

Haluaisitko keskittyä uusien ominaisuuksien luomiseen ja kasvuhakkerointiin, vai selvittelemään SaaS-pulmia, jotka me selvitimme jo aikaa sitten?

Jos..

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Full-stack ohjelmoijillamme on vuosikymmenten kokemus kaupallisesti menestyksekkäiden ohjelmistoratkaisujen toteuttamisesta, aina suunnittelupöydältä tuotantoon.

Ohjelmistokehittäjämme luovat laadukkaita..

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut

Huippuasiantuntijamme luovat laadukkaita ohjelmistoratkaisuja toiminnanohjausjärjestelmistä data-mining työkaluihin ja eHealth-palveluihin. Tarjoamme raudanlujaa ohjelmistotuotantoa Frontend-kehittämisestä Python..

IT

Huippuasiantuntijamme luovat laadukkaita ohjelmistoratkaisuja toiminnanohjausjärjestelmistä data-mining työkaluihin ja eHealth-palveluihin. Tarjoamme raudanlujaa ohjelmistotuotantoa Frontend-kehittämisestä Python..

Montel Intergalactic - Referenssit

Montel Intergalactic - Bloggaukset

Montel Intergalactic - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Montel Intergalactic - Yrityskulttuuri ja rekrytointi

Yrityskulttuuria ei ole kuvattu, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

Montel Intergalactic - Rekryilmoitukset

Rekryilmoituksia ei ole lisätty tai premium-profiilia ei ole aktivoitu

 

Montel Intergalactic kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku