Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

WebDesign Miia Ylinen kokemuksia

WebDesign Miia Ylinen:lla on yhteensä 3 suosittelijaa ja asiakaskokemusta. WebDesign Miia Ylinen kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka WebDesign Miia Ylinen on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiPieksäwood - Rakkaudesta aitoon puuhun

"Asiakaspalvelu on ollut tosi hyvää. Koska asia ja ala oli täysin uusi, niin kysymyksiä tuli paljon, mutta olet hyvin ja tosi nopeasti vastannut niihin kaikkiin. Sen lisäksi olet kertonut paljon sellaista tietoa nettisivu- ja markkinointiasioihin liittyen, joita ei ole edes osattu kysyä. Lisäksi oli hyvä juttu, että olet hoitanut palveluntarjoajan suuntaan asiat puolestamme. Sivujen.."

-- Sami Koskinen

Näytä referenssi

ReferenssiHealth & Beauty by Storm nettisivut - Jalka- ja kauneushoitola

"Asiakkaat kehuvat, että todella ammattimaiset ja helppokäyttöiset sivut, joista löytyy kaikki helposti ja kattavasti. Ja sä olet ollut kyllä maailman kärsivällisin ja ymmärtäväisin ihminen, siitä suuri kiitos! Mielelläni suosittelen sua muille, ja olen niin tehnytkin, kun on kysytty että kuka on tehnyt sivut. Täydellistä asiakaspalvelua ja työskentelyä! "

-- Veera Storm

Näytä referenssi

ReferenssiNettisivut lemmikkitarvikkeiden valmistajalle - Kotipesä-tuotteet®

"KIITOS ihanista sivuista. Toteutit sivut ammattitaidolla. Sait sivuista hauskat ja värikkäät, joita on mielenkiintoista selata ja ne myös erottuvat hyvin netin sivuviidakosta. Ehdotit paljon tärkeitä asioita ja ideoita sivuille, mitä en olisi itse osannut ollenkaan ajatella. Minun ei tarvinnut huolehtia ollenkaan sivujen siirtoon ja domainiin ym. liittyvistä asioista, joista en tiedä.."

-- Soile Tulijoki, Kotipesä-tuotteet

Näytä referenssi

Siirry yrityksen profiiliin WebDesign Miia Ylinen kotisivut Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

WebDesign Miia Ylinen:n referenssit

WebDesign Miia Ylinen:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia