Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Nettisivut lemmikkitarvikkeiden valmistajalle - Kotipesä-tuotteet®

ReferenssiKotipesät lemmikeille
Nettisivut voivat olla värikkäät ja iloiset! Etenkin silloin, kun niiden kautta esitellään värikkäitä kotipesiä ja puuhapaikkoja pienille lemmikeille.

Nettisivujen uudistus ei kuitenkaan ollut pelkästään värittämistä. Entiset sivut olivat toki vaatimattomat, mutta myös ajan hampaan kuluttamat. Uudistus oli siis pelkästään mobiilikäytettävyydenkin kannalta välttämätön.

Tuotelähtöisyydestä asiakaslähtöisyyteen
Värien lisäksi uusille nettisivuille ladattiin enemmän tunnetta, sillä tekstisisältö uudistettiin täysin. Pelkät mitat ja pikkiriikkiset tuotekuvat eivät tuoneet esille yksilöllisten pesälaatikoiden ja kiipeilypaikkojen hauskoja ominaisuuksia. Kuvien lisäksi niistä kerrotaan nyt hieman enemmän. Lisäksi nettisivuilla vilistää hiiriä ja gerbiilejä, kaneja, marsuja, hamstereita, rottia ja kilpikonniakin!

Sisällöt suunniteltiin niin, että niitä voi lähes sellaisenaan käyttää somessa. Esimerkiksi tuotekuvauksista voi kätevästi tehdä somejulkaisuja ja liittää mukaan tuotekuvan. Kätevää ja säästää aikaa.

Jotain vähän erilaista
Nettisivujen yhtenä isona tavoitteena oli erottua värittömästä massasta ja jäädä mieleen. Silloin ei kannata tyytyä kliinisen varovaisiin ratkaisuihin. Huomion herättää etusivun hauska slider, joka toimii isolla näytöllä. Iloiset värit toistuvat kautta sivuston, vaikka ilme onkin muuten yhtenäinen.

Arvot kaiken takana
Kotipesä-tuotteet tehdään käsityönä Suomessa. Suunnittelun taustalla ovat lemmikkien hyvinvointi ja lajinomaiset tarpeet. Toimivuus on käytännössä testattu: ensimmäiset Kotipesät valmistuivat aikoinaan omille gerbiileille, kun kaupasta ei löytynyt sopivia. Lemmikkien valitsemat ja arvostamat Kotipesät jäivät tuotantoon, ja nyt niitä voi hankkia lemmikkitarvikeliikkeistä ympäri Suomen!

Kaikki Kotipesä-tuotteet valmistetaan vanerista, joka pintakäsitellään turvallisella, suojaavalla ja sävytetyllä puuvahalla. Eettisyys ja ekologisuus ovatkin asioita, jotka tulevat uusilla nettisivuilla esille – mikäli lukija arvostaa näitä asioita, hän todennäköisesti valitsee juuri Kotipesä-tuotteet.


Jatkokehitys
Pian projektin valmistuttua suunniteltiin jo jatkoa. Päivitetään referenssiä siis jonkin ajan kuluttua.

Suosittelija:

KIITOS ihanista sivuista. Toteutit sivut ammattitaidolla. Sait sivuista hauskat ja värikkäät, joita on mielenkiintoista selata ja ne myös erottuvat hyvin netin sivuviidakosta. Ehdotit paljon tärkeitä asioita ja ideoita sivuille, mitä en olisi itse osannut ollenkaan ajatella. Minun ei tarvinnut huolehtia ollenkaan sivujen siirtoon ja domainiin ym. liittyvistä asioista, joista en tiedä mitään. Hoidit kaikki valmiiksi. Olit tehnyt hyvät ja helposti ymmärrettävät ohjeet sivujen päivittämiseen. Sain sivuista nyt myös hakukoneystävälliset, mikä on tärkeä asia näkyvyyden kannalta. Olen saanut paljon hyvää palautetta sivuistani. Suosittelen ehdottomasti sinua muillekin yrittäjille.

Soile Tulijoki, Kotipesä-tuotteet

Pinterest
Referenssin infoboxi
WebDesign Miia Ylinen logo

Tiedot

Tilaaja: Kotipesä-tuotteet
Ajankohta: 2019

Lisätietoja

Yritysprofiili WebDesign Miia Ylinen kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Laatu, turvallisuus ja ympäristö
Markkinointi
Myynti
Viestintä

Erikoisosaaminen

Graafinen suunnittelu
Käyttöliittymäsuunnittelu
Mobiilikehitys
Sisällönhallinta
Verkkokaupparatkaisut
Webkehitys

Toimialakokemus

Kauppa
Valmistava teollisuus

Teknologia

WordPress

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Koulutus
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

nettisivut
Verkkosivut
WordPress
wordpress-sivut

Siirry yrityksen profiiliin WebDesign Miia Ylinen kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

WebDesign Miia Ylinen - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

WebDesign Miia Ylinen - Muita referenssejä

WebDesign Miia Ylinen - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia