Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Pieksäwood - Rakkaudesta aitoon puuhun

Referenssi

Pieksäwood

https://pieksawood.fi/

Pieksäwood valmistaa oksattomia ja pihkattomia paneeleja, listoja ja laudepuita saunaan, kotiin ja sisustukseen. Materiaalina käytetään haapaa ja tervaleppää. Puut lämpökäsitellään ekologisesti omassa lämpökäsittelylaitoksessa. Pieksäwoodilla on myös Thermopolar-lämpökäsittelypalvelu: lämpökäsittelylaitoksessa voidaan käsitellä myös puutavaran jatkojalostajien, sahalaitosten ja maahantuojien puutavaraa.

Brändiuudistus ja nettisivut

Sukupolvenvaihdosta seuranneen brändiuudistuksen yhteydessä muuttuivat niin yrityksen nimi kuin yritysilmekin, ja sen myötä sivut oli tehtävä uusiksi. Logon suunnitteli Janni Valkealahti.

Nettisivut eivät ole pelkkä tuoteluettelo

Uusista nettisivuista ei haluttu pelkkää tuoteluetteloa. Vaikka tuotteet ja niiden ominaisuudet kyllä löytyvät helposti, pääosassa on Suomen luonto ja sen kauneus. Yrityksen arvomaailma välittyy sisällön ja ulkoasun kautta. Pieksäwood on perheyritys, jonka juuret ovat syvällä suomalaisessa luonnossa. Tuotanto on pitkälti käsityötä, jonka tekijöinä ovat aidot ihmiset.

Rakkaudesta aitoon puuhun

Rakkaus Suomen luontoa ja aitoa puuta kohtaan näkyy sekä nettisivuilla että tuotannossa: lämpökäsitelty puu on myrkytöntä ja turvallista, sillä käsittelyssä ei käytetä minkäänlaisia kemikaaleja – eikä siitä synny päästöjä. Kierrätys toimii.

Pieksäwoodin uudet nettisivut näyttävät tietysti tyylikkäiltä myös mobiilissa. Selaus on helppoa. Tuotteet löytyvät niin käyttötarkoituksen kuin materiaalienkin perusteella. 

Tuotekatalogi WooCommercen avulla

Suomenkielisessä versiossa käyttöön otettiin WooCommerce, jota voi käyttää pelkästään tuotekatalogina – ei siis välttämättä verkkokauppana. Toisaalta siirtyminen verkkokauppaan onnistuu tältä pohjalta sujuvasti, jos tarvetta ilmenee.

Kieliversioissa Polylang

Kieliversiot toteutettiin Polylangin avulla. Nyt käytössä on suomi ja englanti, mutta Polylangin avulla kieliversioita voisi tehdä rajattomasti lisää.

Nettisivujen päivitys on helppoa

Sivuja on helppo päivittää, sillä ne on tehty WordPressillä. Yksilöllisten päivitysohjeiden avulla pääsee helposti alkuun, ja lisäneuvot ovat puhelimen tai sähköpostin päässä!

https://pieksawood.fi/

Suosittelija:

Asiakaspalvelu on ollut tosi hyvää. Koska asia ja ala oli täysin uusi, niin kysymyksiä tuli paljon, mutta olet hyvin ja tosi nopeasti vastannut niihin kaikkiin. Sen lisäksi olet kertonut paljon sellaista tietoa nettisivu- ja markkinointiasioihin liittyen, joita ei ole edes osattu kysyä. Lisäksi oli hyvä juttu, että olet hoitanut palveluntarjoajan suuntaan asiat puolestamme. Sivujen lopputulos on paljon parempi kuin uskalsimme odottaa! Palaute sivuista on ollut tosi hyvää. Yritysilmettä ja nettisivuja on kehuttu mm. ”suomalaisuus ja laatu tulee hyvin esiin”, lisäksi mobiilioptimointi on saanut kiitosta. Suosittelen ehdottomasti!

Sami Koskinen

Pinterest
Referenssin infoboxi
WebDesign Miia Ylinen logo

Tiedot

Tilaaja: Pieksäwood
Ajankohta: 2019 - 2020

Lisätietoja

Yritysprofiili WebDesign Miia Ylinen kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Markkinointi
Viestintä

Erikoisosaaminen

Graafinen suunnittelu
Käyttöliittymäsuunnittelu
Mobiilikehitys
Sisällönhallinta
Webkehitys

Toimialakokemus

Kauppa
Valmistava teollisuus

Teknologia

WordPress
WooCommerce

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö

Omat tagit

nettisivut
SEO

Siirry yrityksen profiiliin WebDesign Miia Ylinen kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

WebDesign Miia Ylinen - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

WebDesign Miia Ylinen - Muita referenssejä

WebDesign Miia Ylinen - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia