Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Ennakoivaa älykkyyttä liiketoimintasi kehittämiseen

TarjontaOnko sinulle kertynyt liiketoiminnastasi paljon erilaista tietoa, mutta et tiedä, mitä tehdä sille tai miten hyödyntää sitä osana liiketoimintaa? Tai saatko lukemattomia tilauksia, asiakaspalautteita tai huoltopyyntöjä päivässä, viikossa tai kuukaudessa, mutta et ehdi lukemaan niitä kaikkia?

Autamme sinua jalostamaan datasta tietoa, jotta ohjaat liiketoimintaa ja päätöksentekoasi tehokkaammin tekoälyn ja analytiikan keinoin.

Tietoa käsittelevät kaikki, mutta Soforin ratkaisuissa yhdistyvät tavanomaiset tiedot usein alihyödynnettyihin vapaamuotoisiin tietoihin – joita ovat käytännössä kaikki tietojärjestelmiin kertyneet ihmisten kirjoittamat tekstit. Tekoälyn tarkoitus on tehdä manuaaliset vaiheet puolestasi, jotta sinä voit keskittyä siihen tärkeimpään eli liiketoiminnan kehittämiseen.

Kehittynyt analytiikka ja havainnolliset visualisoinnit tekoälyllä rikastettuna auttavat sinua näkemään liiketoimintasi tilan ja ennakoimaan mihin se on menossa, jotta sinä voit keskittyä ohjaamaan toimintaa. Autamme sinua mm. lyhentämään liiketoimintatietojen saantiajat minimiin, koska tekoäly auttaa vähentämään manuaalista työtä ja tukee rutiinitehtäviä, ja mikä olennaista, Soforin mallissa ennen kaikkea osana olemassaolevia järjestelmiäsi.

Etkö ole varma miten voimme auttaa sinua? Erikoisjoukkomme ovat valmiina valitsemaan sopivat välineet ja ratkaisut, joilla datapääomasi laitetaan töihin.

Testaa itse: Tekoäly, kehittynyt analytiikka ja avoin data

Teimme Helsingin kaupungin avoin data -palvelusta kaupunkilaisten palautteiden analysointia: tekoäly luokittelee palautetekstit automaattisesti ja ajantasaisesti, ja tulokset esitellään havainnollisesti monesta eri näkökulmasta. 

Testaa itse: https://sofor.fi/helsinki-ai

Pinterest
Sofor Oy logo

Sofor Oy:n tarjonta

Tekoäly (AI) ja koneoppiminen

Lisätietoja

Sofor Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Sofor Oy:n tarjontaa

Sofor Oy:n Tekoäly (AI) ja koneoppiminen -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Sofor kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia