Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Modernit infraratkaisut

TarjontaRakennamme voittamattomia infraratkaisuja.

Suunnitteletko esimerkiksi vanhentuneen infran uudistamista, sovellusten virtualisointia tai parempien ratkaisujen löytämistä erilaisiin liiketoiminnallisiin haasteisiin? Me varmistamme kriittisten sovellusten toimivuuden ja liiketoiminnan jatkuvuuden – nyt ja tulevaisuudessa.

Hybridipilvi ja -ratkaisut ovat tulevaisuutta palveluiden sijaitessa niille sopivassa paikassa hajautettuna. Me teemme hybridiratkaisuihin siirtymisen ja omistamisen sinulle helpoksi. Autamme sinua myös nostamaan tuottavuutta muuttamalla työn paikka- ja päätelaiteriippumattomaksi.

Soforin erikoisjoukot takaavat sen, että rajatun asiakasmäärän ansiosta voimme palvella sinua ensiluokkaisesti ja varmistaa, että saat Soforin asiantuntijan käyttöösi aina supportista lähtien. Mikään infrahaaste ei ole meille voittamaton, sillä olemme tottuneet ratkaisemaan vaativatkin haasteet globaalilla tasolla ja lokaalilla standardilla. Autamme kehittämään kanssasi paitsi voittamattomia infraratkaisuja, myös koko liiketoimintaa ja sitä kautta sinä säästät rutkasti aikaa, rahaa ja turhaa työtä.

Hyödynnämme markkinan parhaita teknologioita, kuten Citrix, Lenovo, Microsoft, Nutanix, UiPath, Nvidia, Cohesity ja yhdistelemme niitä älykkäästi erilaisella tavalla tavoitteena ainutlaatuinen asiakashyöty. Muita useasti käyttämiämme rakennuspalikoita ja teknologioita ovat mm. Dell, Igel, Veritas, Hycu ja F-Secure.

Pinterest
Sofor Oy logo

Sofor Oy:n tarjonta

It-infrapalvelut

Lisätietoja

Sofor Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Sofor Oy:n tarjontaa

Sofor Oy:n It-infrapalvelut -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Sofor kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia