Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Shopify-sovelluskehitys

Tarjonta

Sovelluskehitystä verkkokaupan omiin tarpeisiin, palveluntarjoajalle tai sovellusyrittäjälle

Rakennamme sovelluksia, jotka ratkaisevat verkkokauppaiden ongelmia ja integroivat palveluntarjoajan Shopify-ekosysteemiin. Woolman tekee myös omia sovelluksia Shopify-kauppiaille – sellaisia, joita itsekin verkkokauppiaina haluaisimme käyttää. 

Näin syntyvät Woolmanin sovellukset:

DISCOVERY

Asiantuntijamme aloittavat perehtymällä liiketoimintasi tarpeeseen, palveluusi ja tavoitteisiisi. Olemme toteuttaneet sovelluksia erilaisiin tarpeisiin, aina yksittäisen verkkokaupan ratkaisuista laajoihin logistiikkatoimijoiden integraatioihin. Osaamme auttaa parhaan toteutustavan valinnassa. Muodostamme sinulle kustannus- ja aika-arvion sekä kuvauksen integraation toteutuksesta.

BUILD

Kokenut Woolmanin koodaritiimi rakentaa sovelluksen ja tarvittavat integraatiot. Käytämme sovelluskehityksessä moderneja teknologioita ja menetelmiä. Pystymme toteuttamaan integraatiot myös perinteisempiä teknologioita hyödyntäviin taustajärjestelmiin.

LAUNCH

Kun kaikki on valmista, käymme lopputuloksen kanssanne läpi ja varmistamme sovelluksen toimivuuden. Huolehdimme sujuvasti myös kehittämiemme sovellusten jatkuvuudesta, jatkokehityksestä sekä tuesta.

Pinterest
Woolman Oy logo

Woolman Oy:n tarjonta

Integraatiot

Lisätietoja

Woolman Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Woolman Oy:n tarjontaa

Woolman Oy:n Integraatiot -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

Woolman kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia