Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Pilvipalveluilla joustavuutta ohjelmistoihin kokeneiden asiantuntijoidemme avulla

TarjontaPilvipalvelut yleistyvät kovaa vauhtia, sillä pilvessä palveluiden skaalaaminen on helppoa ja kustannustehokasta. Pilvipalveluosaamisemme ansiosta saat joustavuutta myös omaan ohjelmistoprojektiisi. Pilviteknologia mahdollistaa monimutkaisten ja jatkuvasti kehittyvien liiketoimintaympäristöjen mukanaan tuomien haasteiden ratkaisemisen. Kun ohjelmistot ja palvelut toimivat pilvessä, työn tekeminen on dynaamista sekä kustannustehokasta ja yhteistyö on sujuvaa. Pilvipalveluiden hyödyt korostuvat etenkin tuotekehityksessä ja ketterissä kokeiluissa: kun palvelut suunnitellaan alusta lähtien pilveen, niiden käyttöönotto on nopeaa, eikä infrastruktuuriin tarvitse tehdä suuria investointeja etukäteen. 

Olemme AWS:n (Amazon Web Services) APN-kumppani

AWS-sertifioiduilla asiantuntijoillamme on vahva kokemus pilviratkaisujen rakentamisesta ja kouluttamisesta aina yliopistotasolta asti. Autamme sinua toteuttamaan juuri sinun liiketoimintasi tarpeisiin sopivan pilviratkaisun – skaalautuvasti, tietoturvallisesti ja toimintavarmasti. 

Hyödyt

Palveluiden nopea käyttöönotto

Palveluiden skaalautuvuus

Kustannustehokkuus

Pinterest
BearIT Oy logo

BearIT Oy:n tarjonta

Pilvipalvelut / SaaS

Lisätietoja

BearIT Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta BearIT Oy:n tarjontaa

BearIT Oy:n Pilvipalvelut / SaaS -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

BearIT kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia