Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Innovatiivista ja luotettavaa web-ja sovelluskehitystä

TarjontaDigitalisaatio on yhä enemmän läsnä meistä jokaisen arjessa, ja se on myös tärkeä osa yritysten ja organisaatioiden menestystä. Ratkomme teknologian avulla yritysten ja yhteisöjen suuret ja pienet haasteet. 

Suunnittelemme ja kehitämme toimivia ja aidosti hyödyttäviä ohjelmistoratkaisuja tarpeisiisi. Monipuolisesta asiantuntijajoukostamme löytyy osaaja harvinaisempaankin teknologiaan, unohtamatta vahvaa toimialatuntemustamme ja poikkitieteellistä osaamista. Se on kullanarvoista silloin, kun halutaan löytää liiketoiminnan todelliset ongelmat ja ratkaista ne.

Aito hyöty on ykkösprioriteettimme

Emme tee asioita niin kuin ne on aina totuttu tekemään, vaan etsimme innovatiivisia tapoja tuottaa asiakkaalle ja loppukäyttäjälle hyötyä. Vaikka digitalisaatiossa lähes kaikki on mahdollista, meidän työtämme määrittää asiakkaiden aito tarve ja loppukäyttäjän etu.

Pinterest
BearIT Oy logo

BearIT Oy:n tarjonta

Webkehitys

Lisätietoja

BearIT Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta BearIT Oy:n tarjontaa

BearIT Oy:n Webkehitys -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

BearIT kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia