Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Paranna toiminnan läpinäkyvyyttä

post_image

TarjontaExpak on pilvipalveluna toimitettava raportointiratkaisu, jonka avulla teet toiminnasta läpinäkyvää ja mitattavaa. Aseta tavoitteet ja seuraa niiden toteutumista online, ilman Exceleitä. Apunasi on yli 100 valmisraporttia ja rajattomat mahdollisuudet luoda uusia raportteja tarpeesi mukaan. Ohjaa toimintaa haluttuun suuntaan. Aseta tavoitteet myynnille, tuotannolle, varastolle ja toimittajille. Jaa mittarit ja sitouta eri toimijat tavoitteisiin. Läpinäkyvyys ja selkeät mittarit ohjaavat työntekoa oikeaan suuntaan ja parantavat tuloksia.

Expak on helppokäyttöinen valmisohjelma, joka täyttää yrityksesi operatiiviset raportointitarpeet. Sinulla on käytössäsi aina valmiit raportit, jotka tarjoavat ajantasaista tietoa johtamiseen, operatiiviseen päätöksentekoon ja toiminnan kehittämiseen. Yrityksen sisällä jaettu tieto parantaa läpinäkyvyyttä ja edesauttaa tavoitteisiin pääsemistä. Kun tieto on yrityksen käytössä, sitä on helppo myös jakaa kumppaneille. Expakin avulla voit jakaa kumppaneille näkymiä esimerkiksi tilauksiin, varastosaldoihin tai ennusteisiin.

Expak raportoinnin yksi monista hyödyistä on muutosten tunnistaminen automaattisesti. Se havaitsee muutokset esimerkiksi asiakaskunnassa. Jos tietty asiakas hiipuu tai jättää tilaamatta, on aika toimia. Kun asiakas kasvaa ja tilaa enemmän kuin aikaisemmin, on aika kiittää. Toimi faktoilla ja heitä hyvästit mutu-päätöksille. Expak valjastaa yrityksen tietojärjestelmiin kerääntyneen tiedon käyttöösi. Tiedon hakemiseen ei tarvitse enää käyttää tunteja työaikaa, vaan kaikki tieto on heti saatavilla. Määrittele vain mitä haluat tarkastella ja tee uusi raportti. Raportteja voi lisäksi tallentaa ja jakaa kollegoille tai yhteistyökumppaneille.

Expak on käytössä päivittäin yli 20 eri toiminnanohjausjärjestelmän kanssa. Moneen järjestelmään on valmis liittymä. Liittymätyöt tehdään yli 100 liittymän asiantuntemuksella ja kokemuksella. Toiminnanohjausjärjestelmän lisäksi Expakiin voi tuoda tietoa yrityksen muista tietojärjestelmistä kuten CRM tai MES-järjestelmät.

Pinterest
Expak Systems Oy logo

Expak Systems Oy:n tarjonta

BI ja raportointi

Lisätietoja

Expak Systems Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Expak Systems Oy:n tarjontaa

Liiketoimintaprosessi

Myynti
Supply chain management SCM
Tuotanto

Toimialakokemus

Kauppa

Expak Systems Oy:n BI ja raportointi -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Expak Systems kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia