Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Paranna varaston ja materiaalivirtojen hallintaa

post_image

TarjontaExpak on pilvipalvelu varaston ja materiaalivirtojen ohjaamiseen. Expakin avulla ohjaat varastotasoja ja saatavuuksia todella tarkasti, kysynnän mukaan. Automaattiset seurannat kertovat, kun sinun on tarve toimia. Pystyt puuttumaan hiipuviin tuotteisiin hyvissä ajoin ja minimoit alaskirjaukset.

Luo dynaaminen varaston ohjaus ja elä menekin mukaan. Perinteiset varaston ohjausarvot ovat kiinteitä ja ne luodaan manuaalisesti. Sen sijaan Expak aistii kysynnän muutokset ja säätää varastotasoja automaattisesti sen mukaan. Siten parannat toimitusvarmuutta, vähennät ylivarastointia ja estät "ei-oo"-tilanteita. Varmista automaattisten täydennysehdotusten avulla, että ostat oikeita tuotteita, oikean määrän, oikealla hetkellä. Expakin täydennysehdotukset perustuvat varaston ohjausarvoihin, jotka huomioivat kysynnän muutokset automaattisesti. Expak hoitaa täydennysehdotusten laskennan puolestasi kaikille nimikkeille. Ostaja tekee tarvittavat muutokset ja hyväksyy ehdotuksen. Tämän jälkeen Expak vie ostotilausrivit toiminnanohjausjärjestelmään.

Et välttämättä tarvitse niin suurta varastoa, jos varastoit oikeita nimikkeitä. Expak vastaa tähän haasteeseen ja laskee puolestasi kullekin nimikkeelle optimaaliset varastotasot. Tuotteet saapuvat varastoon juuri oikeaan aikaan ja tilauskoot ovat järkeviä. Expak huomioi myös minimitilausmäärät, rahtivapausmäärät ja muut tilauksiin liittyvät erityisehdot. Varastoimalla oikein, parannat toimitusvarmuutta. Toimitusvarmuus parantaa asiakastyytyväisyyttä ja olet haluttu kumppani. Nopeammat toimitukset , enemmän tilauksia, enemmän myyntiä. Yksinkertaista!

Vastaa kysynnän muutoksiin, olivat ne odotettavissa tai eivät. Hallitse kausituotteiden kysyntävaihtelua ja reagoi poikkeuksiin parhaalla mahdollisella tavalla. Expak antaa järkevät ostoehdotukset ajoissa, jo ennen kauden alkua ja ohjaa varastotasoja kauden menekin mukaan.

Vie ohjausarvot ja ostotilaukset takaisin toiminnanohjausjärjestelmään saumattoman liittymän kautta. Expak on liitettynä yli 20 toiminnanohjausjärjestelmään, kuten esimerkiksi Microsoft Dynamics NAV/AX/365, SAP, Digia Enterprise, Lemonsoft, Powered, Visma, Epicor, Netsuite ja Softone. Muut liittymätyöt tehdään yli 100 liittymän asiantuntemuksella ja kokemuksella.

Pinterest
Expak Systems Oy logo

Expak Systems Oy:n tarjonta

Supply chain management SCM

Lisätietoja

Expak Systems Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Expak Systems Oy:n tarjontaa

Liiketoimintaprosessi

Myynti
Supply chain management SCM
Tuotanto

Toimialakokemus

Kauppa

Expak Systems Oy:n Supply chain management SCM -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Expak Systems kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia