Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Ohjelmistorobotiikka apunasi 24/7

post_image

TarjontaOhjelmistorobotiikka on kuin digitaalinen henkilökohtainen avustaja, joka hoitaa manuaaliset työt ja vapauttaa sinut luomaan arvoa omalla asiantuntijuudellasi. Valtaosa manuaalisista prosesseista, kuten tietojen siirtäminen järjestelmästä, laskentataulukosta tai raportointityökalusta toiseen, voidaan automatisoida.

Järjestelmä jäljittelee älykkäästi ihmisen käyttäytymistä kuvantunnistuksen, käyttäytymisanalyysien ja muiden alan uusimpien välineiden avulla. Parhaimmillaan se johtaa siihen, että viisi ihmistä pystyy tekemään viidenkymmenen työt – ja samassa ajassa.

Me olemme pitkän tähtäimen kumppani, joka tukee asiakkaitaan oikeiden päätösten tekemisessä ja auttaa heitä kasvamaan strategisesti ketteryyttä vaativassa ympäristössä. Ohjelmistorobotiikan potentiaali on lähes rajaton, jos yritys vain osaa hyödyntää sitä oikein. Enfo lähtee yrityksesi liiketoiminnan tarpeista ja tarjoaa siihen parhaiten soveltuvat teknologiat. Laajasta tarjoomastamme, joka kattaa kaiken pilvi-infrastruktuurista ja integraatioista sovelluskehitykseen ja automaatioon, löytyy oikeat työkalut jokaiseen tehtävään.

Lue kotisivuiltamme lisää palveluistamme tai jätä meille yhteydenottopyyntö!

Lue artikkeli: Ohjelmistorobotiikka vapautti 70 % raportointiin käytetystä työajasta

Pinterest
Enfo Oyj logo

Enfo Oyj:n tarjonta

Ohjelmistorobotiikka

Lisätietoja

Enfo Oyj:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Enfo Oyj:n tarjontaa

Enfo Oyj:n Ohjelmistorobotiikka -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

Enfo kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia