Kokonaisvaltainen kyberturvallisuuden kumppanisi

post_image

Combitech on Pohjoismaiden johtava kyberturvallisuuden osaaja, jolla on yli 220 sertifioitua tietoturva-asiantuntijaa, jotka auttavat yrityksiä ja viranomaisia estämään ja hallitsemaan kyberturvallisuuden uhkia.Työskentelemme kriittisen infrastruktuurin toimijoiden, suuryritysten, julkishallinnon ja muiden turvallisuustietoisten toimijoiden kanssa varmistaaksemme heidän toimintansa jatkuvuuden kehittyvistä tietoturvauhista huolimatta.


Kyberturvallisuuspalveluidemme avulla asiakkaamme voivat huoletta keskittyä omaan ydinliiketoimintaan ja varmistua siitä, että digitalisoitunut liiketoimintaympäristö on turvattuna kellon ympäri, vuoden jokaisena päivänä. Tarjoamme hallinnoituja tietoturvapalveluita hyödyntäen markkinoiden kehittyneintä teknologiaa. Palveluihimme kuuluu Security Operations Center -palvelu, turvallisuusjärjestelmien käyttöönotto, tuki ja hallinta, haavoittuvuuksien etsintä ja penetraatiotestaus, vaatimustenmukaisuuden varmistaminen sekä konsultointi ja koulutuspalvelut.

Lisätietoja: Siirry yrityksen profiiliin Combitech Oy:n kotisivulle

Muuta Combitech Oy:n tarjontaa

Tietoturva

Combitech Oy:n Tietoturva -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Siirry Combitech Oy kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Seuraa Digitalisaatiokentän kehittymistä Suomen johtavien asiantuntijoiden haastatteluja ja asiantuntijakirjoituksia lukemalla

Ohjelmistoalalla parhaiten tienaavat Helsingissä työskentelevät ammattilaiset
Apple on nyt biljoonan dollarin yritys
Teamit lupaa tuoda monikanavaisen myynnin kaikkien yritysten saataville

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia