Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Järkevää kiinteistöhallintaa

post_image
Tarjonta

Kiinteistöhallinnan toiminnanohjaus

Kiinteistöhallinnan ja isännöinnin ammattilaisena tarvitset toimivat työkalut päivittäisten asioiden tehokkaaseen ja tulokselliseen hoitamiseen sekä toimivaan viestintään ja asiakaspalveluun. Vahvuuksiamme ovat asiantuntijoidemme syvällinen toimialatuntemus sekä toimialan erityispiirteiden mukaan tuotetut ohjelmistoratkaisut. Tutustu kiinteistöhallinnan Visma Fivaldiin >>

Kolme syytä valita Visman ratkaisu

Alla esittelemme kolme mielestämme keskeistä toimialan osa-aluetta, joiden hallintaan kokonaisjärjestelmämme tarjoaa liiketoimintaasi tukevat ja menestyksesi takaavat työkalut.

1. Työkalu suunnitelmalliseen johtamiseen

Kun kiinteistöä halutaan kehittää kokonaisvaltaisesti, vaaditaan taustalle ajantasaista ja luotettavaa tietoa. Kiinteistöjohtamisessa saavutetaan tehokkuutta, kun tietoa voidaan käsitellä yhdessä kokonaisjärjestelmässä.

Visman kiinteistöhallinnan ja isännöinnin kokonais-

järjestelmällä tiedot taloyhtiöstä voidaan keskittää yhteen paikkaan. Suunnitelmallista kiinteistönpitoa tukee, kun kaikki sidosryhmät saadaan saman ajantasaisen tiedon ääreen yhteisessä järjestelmässä.

2. Nosta asiakaspalvelu toiminnan keskiöön

Asiakaspalvelu ja viestintä ovat tärkeässä roolissa kiinteistöhallinnan yrityksen arjessa. Kun asiakaspalvelu ja asukasviestintä saadaan yhteen kanavaan, pysyvät kaikki sidosryhmät perillä nykytilasta ja tulevista hankkeista.

Visman tarjoamilla sähköisillä työkaluilla kiinteistön viestinnästä saadaan näkyvää ja ajantasaista vaivattomasti. Esimerkiksi sähköinen palveluportaali mahdollistaa taloyhtiön hallituksen omatoimisen asukastiedottamisen.

3. Tehokkuutta taloushallinnon rutiineihin

Tehokkaan ja toimivan kiinteistöhallinnan pohjana on toimiva taloushallinto. Kun aikaa ei kulu rutiinien hoitamiseen, jää sitä enemmän tärkeimpään – asiakaspalveluun ja kiinteistön pitkäjänteiseen kehittämiseen.

Visman ratkaisu tarjoaa sinulle huolettoman ja helpon tavan hoitaa taloushallinto ja hallinnollinen isännöinti. Automaation ja massakäsittelyjen avulla rutiinit hoituvat tehokkaasti samalla kertaa monelle yhtiölle.

Visma Fivaldi - kokonaisjärjestelmä kiinteistöhallintaan

Visma Fivaldissa tekninen ja hallinnollinen isännöinti, kiinteistöjohtaminen, asiakaspalvelu sekä taloushallinto toimivat kaikki samassa järjestelmässä. Kaikkea reaaliaikaisessa kiinteistöhallinnassa tarvittavaa ja jaettavaa tietoa voidaan hallitaan keskitetysti.

Tutustu kiinteistöhallinnan Visma Fivaldiin >>

Pinterest
Visma Software Oy logo

Visma Software Oy:n tarjonta

Kiinteistöala

Lisätietoja

Visma Software Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Visma Software Oy:n tarjontaa

Visma Software Oy:n Kiinteistöala -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Visma Software kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia