Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

IoT laitteiden antennisuunnittelu, simulointi ja testaus

TarjontaIoT-laitteille on monesti tärkeää laitteiden langattoman yhteyden luotettavuus ja akunkesto. Yksi kriittinen komponentti, joka vaikuttaa molempiin on antenni. Antenni määrittää kuinka pitkän kantaman päästä yhteyden voi luoda ja paljonko tehoa lähetykseen tarvitaan.

Monesti IoT laitteet ovat pieniä, jolloin kaupan hyllyiltä saatavat antenniratkaisut eivät toimi parhaalla mahdollisella tavalla, jos lainkaan. Siksi on tärkeää, että huomioit antennin toiminnan jo mekaniikkaa ja piirilevyn kokoa miettiessäsi. Antennisimuloinneilla me pystymme kertomaan nopeasti, kuinka antennisi tulee toimimaan ja voimme nopeasti testata eri vaihtoehtoja esimerkiksi antenni sijoittelun suhteen. Sinun ei siis tarvitse tehdä 5 erilaista piirilevyä löytääksesi antennille parhaan paikan, koska saamme sen selville parin tunnin simuloinneilla.

Voimme suunnitella antennit laitteeseesi riippumatta mitä teknologioita käytät. Oli kyse sitten LORA:sta, Bluetoothista, LTE pohjaisista NB-IoT:sta/LTE-M:stä tai mistä tahansa muusta.

Pinterest
Radientum Oy logo

Radientum Oy:n tarjonta

IoT

Lisätietoja

Radientum Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Radientum Oy:n tarjontaa

Liiketoimintaprosessi

Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

IoT

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
Telekommunikaatio

Radientum Oy:n IoT -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Radientum kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia