Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Radientum Oy

Radientum Oy on Suomen suurin integroitujen antennien suunnitteluun ja testaukseen erikoistunut yritys. Toimimme mm. IoT, mobiili- ja puettavan-tekniikan parissa. Palvelemme asiakkaita yli 24 maassa, mutta palvelun saa myös suomeksi.

Radientum Oy - Yritysesittely

Radientum tarjoaa antennisimulointia, antennisuunnittelua, integrointia, testaus- ja konsultointipalveluja. Sinulla on tuote – meillä taidot ja työkalut. Autamme yrityksiä kehittämään omia räätälöityjä antenni- ratkaisujaan langattomiin järjestelmiin. Insinöörimme suunnittelevat kompakteja antenneja esimerkiksi NFC, RFID, Bluetooth, WLAN, GNSS, LTE, UWB, LoRa, Sigfox ja NB-IoT -järjestelmiin.

Vuodesta 2015 olemme suunnitelleet satoja räätälöityjä antenniratkaisuja 24 eri maahan Suomesta käsin. Asiakkaamme kuuluvat lukuisiin eri teollisuudenaloihin aina kuluttajatuotteista, lääketieteen implantteihin, dieselmoottoreihin ja toimistojen sensoreihin. Meille tärkeintä on teidän laitteenne menestys!
Työntekijöitä 12
Y-tunnus 2729396-6
Perustettu 2015
Www www.radientum.com
Puh +358 40 501 3535
E-mail contact@radientum.fi
Toimipaikat Tampere
Jäsenyydet
suomen-yrittajat-jasenet logo

Osaamisalueiden painottuminen

(Suluissa osaamisalueen sisältävien referenssien määrä)

Liiketoimintaprosessiosaaminen

Tuotekehitys ja suunnittelu
(3)

Erikoisosaaminen

IoT
(3)
Laadunvarmistus
(0)

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
(1)
Rakentaminen
(1)
Telekommunikaatio
(1)

Teknologia

CAD
(2)

Tarjonnan tyyppi

Vuokratyövoima
(3)
Konsultointi
(2)
Laitteet
(2)
Koulutus
(0)
Toteutustyö
(0)

Omat tagit

antennisuunnittelu
laitesuunnittelu

Radientum - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

ReferenssiAntenna design partner

"We don’t do antenna design in-house ourselves so Radientum is our partner in that respect. We have been working on seven or eight different product design projects together. They know what they are doing, but in addition, they are very easy-going guys. Our cooperation has been very convenient and easy"

-- Jari Toivanen, Chief Engineer

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

Radientum - Tarjonnat

Yritys ei ole kuvannut tarjontojaan vielä. Tarjontojen kuvaukset auttavat erottamaan yritysten tarjontoja toisistaan. Kun kirjoitat esimerkiksi IoT-tarjontaanne vastaavan kuvauksen, se ilmestyy yrityshaun hakutuloksiin kyseistä tarjontaa haettaessa.

Radientum - Referenssit

Radientum - Bloggaukset

Radientum - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi plus/premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Radientum - Rekryilmoitukset

Rekryilmoituksia ei ole vielä lisätty

 

Radientum kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku