Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Radientum Oy

Radientum Oy on Suomen suurin integroitujen antennien sekä RF ja EMC suunnitteluun ja testaukseen erikoistunut yritys. Toimimme mm. IoT, mobiili- ja puettavan-tekniikan parissa. Palvelemme asiakkaita yli 26 maassa, mutta palvelun saa myös suomeksi.

Radientum Oy - Yritysesittely

Radientum tarjoaa suunnittelupalvelua langattomiin ratkaisuihin. Erikoisalana antennit eli rajapinta ulos laitteesta. Jos signaalia ei saada tehokkaasti ulos tai selkeästi vastaanotettua, on yhteydet huonoja. Siitä seuraa huonot datanopeudet, iso virrankulutus ja lyhyet yhteysvälit. Vertaa radio piiska antennilla. Vastaanottoa parannettiin antenni pidentämällä/kääntämällä. Radientum tekee sen laitteen sisällä suunnittelemalla/sovittamalla antennin laitteeseenne. Paras hyöty saadaan, jos konseptointi vaiheessa pääsemme miettimään sopivat ratkaisut tarpeeseenne.

Olemme tehneet yli 400 projektia vuoden 2015 jälkeen, jolloin kokeneet asiantuntijat perustivat yrityksemme. Ratkaisujamme löytyy mm. puettavasta elektroniikasta, raskaista koneista, IoT ja lääketieteellisistä laitteista.
Työntekijöitä 14
Y-tunnus 2729396-6
Perustettu 2015
Www www.radientum.com
Puh +358 40 501 3535
E-mail contact@radientum.fi
Toimipaikat Espoo, Tampere
Jäsenyydet
suomen-yrittajat-jasenet logo

Osaamisalueiden painottuminen

(Suluissa osaamisalueen sisältävien referenssien määrä)

Liiketoimintaprosessiosaaminen

Erikoisosaaminen

IoT
(3)
Laadunvarmistus
(0)

Toimialakokemus

Teknologia

CAD
(2)

Tarjonnan tyyppi

Vuokratyövoima
(3)
Konsultointi
(2)
Laitteet
(2)
Koulutus
(0)
Toteutustyö
(0)

Omat tagit

antennisuunnittelu
laitesuunnittelu
EMC

Radientum - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

ReferenssiAntenna design partner

"We don’t do antenna design in-house ourselves so Radientum is our partner in that respect. We have been working on seven or eight different product design projects together. They know what they are doing, but in addition, they are very easy-going guys. Our cooperation has been very convenient and easy"

-- Jari Toivanen, Chief Engineer

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

Radientum - Tarjonnat

Liiketoimintaprosessi

Tuotekehitys ja suunnittelu

Autamme asiakkaitamme kehittämään parempia elektroniikkatuotteita erityisesti kolmella eri aihealueella: ·        Antennisuunnittelu ·        EMC / EMI ·        RF Erityisosaamistamme ovat laitteet, joissa on sisäiset antennit ja..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Radientum - Referenssit

Radientum - Bloggaukset

Radientum - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Radientum - Rekryilmoitukset

Rekryilmoituksia ei ole vielä lisätty

 

Radientum kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku