Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Fikuro tuotannonohjaus

post_image

TarjontaFikurolla tuotannonohjaus ja tuotannonsuunnittelu sujuu helposti ja nopeasti. Ohjelman saat käyttöösi jopa päivässä.  

Fikuro on täysin selainpohjainen tuotannonohjausjärjestelmä erityisesti tuotannollisille PK-yrityksille. Se on suunniteltu helpottamaan tuotannon ja toimiston väen yhteistoimintaa. Fikuron ratkaisu erityisesti tuotannon ja varastohallinnan puolella on erittäin tehokas ja helppokäyttöinen.

Mielestämme tuotannonohjauksen ei tarvitse olla hankalaa. Fikuro yhdistää tarvittavat tiedot varastosta, tuoterakenteista ja tilauksista niin, että prosessi ja tuotannon kustannukset ovat läpinäkyvät ja tiedossa. Kaikki yrityksen työntekijät pystyvät tekemään kirjauksia helpon ja selkeän käyttöliittymän kautta. Jos käytössäsi on myös Fikuro MES, tiedot päivittyvät automaattisesti ilman manuaalisia kirjauksia.

Fikurossa tuotannon ja varaston kirjausten helppous on aivan uudella tasolla. Kuka tahansa pystyy siis tekemään kirjauksia tuotannon puolella.

Pinterest
Fikuro logo

Fikuro:n tarjonta

Tuotanto

Lisätietoja

Fikuro:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Fikuro:n tarjontaa

Liiketoimintaprosessi

Myynti
Toiminnanohjaus ERP
Tuotanto

Fikuro:n Tuotanto -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Fikuro kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia