Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Ferppi myynti

post_image

TarjontaFerppi on täysin selainpohjainen toiminnanohjausjärjestelmä erityisesti tuotannollisille PK-yrityksille. Se on suunniteltu erityisesti helpottamaan tuotannon ja toimiston väen yhteistoimintaa. Yrityksen asiakaskunta koostuukin pääasiassa muovi- ja metalliteollisuuden yrityksistä. Ferpin ratkaisu erityisesti tuotannon ja varastohallinnan puolella on erittäin tehokas ja helppokäyttöinen.

Ferpin myyntimoduuli tarjoaa tehokkaan putken tarjoukselta, myyntitilaukselle ja edelleen myyntilaskulle. Myyntilaskut integroidaan automaattisesti valittuun taloushallinto-ohjelmistoon. Ferppi on integroitu kaikkiaan kolmeen huippuluokan taloushallinto-ohjelmistoon: Talenomiin, Procountoriin ja nyt myös Fennoaan. Yhdessä taloushallinto-ohjelmiston kanssa Ferppi on osoittautunut tehokkaksi kokonaisratkaisuksi erityisesti tuotannollisille PK-yrityksille. Kaikki toimii täysin selainpohjaisesti, ja helpon, modernin käyttöliittymän avulla kirjaukset onnistuvat nopeasti. Taloushallinnon ammattilaiset ovat asiakkaiden apuna, jolloin oikeasti säästyy selvää rahaa.

Pinterest
Fikuro Oy logo

Fikuro Oy:n tarjonta

Myynti

Lisätietoja

Fikuro Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Fikuro Oy:n tarjontaa

Liiketoimintaprosessi

Myynti
Toiminnanohjaus ERP
Tuotanto

Fikuro Oy:n Myynti -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi plus/premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Fikuro kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia