Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Fikuro myynti

post_image

TarjontaFikuro on helppo ja nopea toiminnanohjausjärjestelmä erityisesti tuotannollisille PK-yrityksille. Se on suunniteltu erityisesti helpottamaan tuotannon ja toimiston yhteispeliä.

Fikuron myynti-ominaisuus tarjoaa tehokkaan putken tarjoukselta, myyntitilaukselle ja edelleen myyntilaskulle. Myyntilaskut integroidaan automaattisesti valittuun taloushallinto-ohjelmistoon. Fikuro voidaan integroida kaikkiaan viiteen huippuluokan taloushallinto-ohjelmistoon: Visma Fivaldiin, Netvisoriin, Talenomiin, Procountoriin ja Fennoaan. Yhdessä taloushallinto-ohjelmiston kanssa Fikuro on osoittautunut tehokkaksi kokonaisratkaisuksi erityisesti tuotannollisille PK-yrityksille. Kaikki toimii täysin selainpohjaisesti, ja helpon, modernin käyttöliittymän avulla kirjaukset onnistuvat nopeasti. Taloushallinnon ammattilaiset ovat asiakkaiden apuna, jolloin oikeasti säästyy selvää rahaa.

Pinterest
Fikuro logo

Fikuro:n tarjonta

Myynti

Lisätietoja

Fikuro:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Fikuro:n tarjontaa

Liiketoimintaprosessi

Myynti
Toiminnanohjaus ERP
Tuotanto

Fikuro:n Myynti -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Fikuro kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia