Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

ERP ja digitaalinen ydin

post_image

TarjontaEnnusta, simuloi ja ennakoi liiketoiminnan tuloksia tekemällä päätöksiä reaaliaikaisesti ja analytiikkaan perustuen. Luo uusia liiketoimintamalleja ja synnytä uusia tuottoja yhdistämällä ihmiset, laitteet ja liiketoimintaverkot.

SAP tarjoaa ratkaisuja aina pienistä yrityksistä isoihin konserneihin joko on-premise tai pilvi-ERP:nä. Tutustu tarkemmin ratkaisuihin.

On-premise

SAP S/4HANA

Hanki kattavat ja joustavat toiminnot kaikenkokoisille eri alojen yrityksille suunnitellulla ERP-ratkaisulla. SAP S/4HANA voidaan asentaa tietokonekeskukseesi tai yksityiseen pilviympäristöön liiketoimintasi maksimaalista hallintaa varten.

Pilvi-ERP

SAP S/4HANA Cloud

Hyödy välittömästi pilvi-ERP-ratkaisusta, jossa yhdistyvät reaaliaikainen tieto, älykäs teknologia ja intuitiivinen käyttäjäkokemus. Ratkaisu integroituu natiivisti SAP:n LoB-ratkaisuihin ja SAP Cloud Platformiin.

SAP Business ByDesign

SAP Business ByDesign tarjoaa nopeasti kasvaville keskisuurille yrityksille alustan, jolla skaalata ja kilpailla ilman monimutkaisuutta ja kustannuksia. Tämä pilvipohjainen ERP-ratkaisu yhdistää jokaisen toiminnon koko yrityksessäsi hyödyntäen parhaita käytäntöjä ja perusteellista analytiikkaa.

SAP Business One

Ota pk-yritys haltuun ohjelmistolla, joka on suunniteltu kasvamaan yrityksen mukana. Virtaviivaista avainprosesseja, hanki tarkempaa tietoa liiketoiminnasta ja tee päätöksiä reaaliaikaisiin tietoihin perustuen.

Pinterest
SAP Finland Oy logo

SAP Finland Oy:n tarjonta

Toiminnanohjaus ERP

Lisätietoja

SAP Finland Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta SAP Finland Oy:n tarjontaa

Liiketoimintaprosessi

Hankinta
HR
Taloushallinto
Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen

Analytiikka
Big Data
IoT

SAP Finland Oy:n Toiminnanohjaus ERP -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

SAP Finland kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia