Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Brändistrategia luo vahvan pohjan brändille

TarjontaBrändistrategia on keskeinen brändijohtamisen työkalu, jonka tavoitteena on helpottaa myyntiänne, kasvattaa brändinne arvoa ja lisätä asiakasuskollisuuttanne.

Henkilökunta on yrityksen tärkein kohderyhmä: jos oma porukka ei usko brändilupaukseen, ei siihen usko asiakaskaan. Olipa kyse mainonnasta, sisältömarkkinoinnista, uuden työntekijän rekrystä tai myyntitilanteesta, on jokaisen työntekijän ja yrityksen viestintää tekevän henkilön tärkeää tuntea yrityksen brändin ydin: Miksi yrityksemme on olemassa, mihin uskomme ja mitkä ovat ne vahvuudet, joilla yrityksemme selviää tulevaisuuden haasteista.

Brändin kirkastus on kolmivaiheinen ja se tehdään työpajojen muodossa yrityksenne työntekijöitä osallistaen: Ensin selkeytetään ne ydinasiat, joista brändi rakentuu. Sen jälkeen muotoillaan arvolupaukseen sopiva brändi-ilme, joka jalkautetaan kolmannessa vaiheessa päivittäiseen markkinointiviestintään.

Pinterest
Cuvio Oy logo

Cuvio Oy:n tarjonta

Markkinointi

Lisätietoja

Cuvio Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Cuvio Oy:n tarjontaa

Liiketoimintaprosessi

Markkinointi

Erikoisosaaminen

Graafinen suunnittelu
Webkehitys

Cuvio Oy:n Markkinointi -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Cuvio kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia