Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Yritysilmeen suunnittelu ja verkkosivut

Referenssi

Yritysilme, verkkosivut ja markkinointimateriaalit

Fodelia kasvattaa suomalaisista elintarvikealan yrityksistä kukoistavia, kansainvälisiä menestystarinoita, jotta kuluttajat saisivat puhdasta, paikallisesti ja vastuullisesti tuotettua ruokaa. Yritykselle luotiin sen arvoja kuvastava ja kotimaista kasvuvoimaa huokuva visuaalinen yritysidentiteetti sekä nettisivut. Listautumista varten tehtiin kampanja, joka piti sisällään mm. markkinointiesitteen, ilmoittelua alan lehdistössä ja bannerimainontaa keskeisillä sivustoilla.

Alkutilanne


Yhtiölle haluttiin luoda sen arvolupaukseen sopiva yritysilme, jonka avulla se voisi vakuuttaa sijoittajat ja saavuttaa markkinoilla lujan ja luottamuksellinen aseman. Uuden logon tuli ilmentää kotimaamme puhdasta luontoa, aitoutta, innovatiivisuutta ja laatua. Koska yhtiö omistaa monia eri elintarvikealan yrityksiä, tuli graafisen ilmeen olla mahdollisimman geneerinen.

Logon suunnittelun päätehtävän oli visualisoida yrityksen slogan "kotimaista kasvuvoimaa".

Kasvurenkaat yhdistettiin orgaaniseen sipulin tai jyvän muotoon.

Mitä teimme

Logon rinnalle suunniteltiin liikemerkki, jonka muotokieleksi valittiin elintarvikealaan sopiva sipulin tai jyvän muoto. Väreiksi valikoituivat kaurapellon keltainen sekä tumma, murrettu sininen. Väriyhdistelmä kuvastaa paitsi kotimaisuutta, myös arvoa ja elinvoimaa, jota yhtiö tarjoaa niin omistamilleen yrityksille kuin osakkailleen. Sipulin kasvurenkaat konkretisoivat hienosti yhtiön päälupauksen kasvuvoimasta. Logon kirjasintyyppi valikoitui liikemerkin muotokielen mukaan ja ne yhdessä luovat yhtenäisen ja tasapainoisen kokonaisuuden.

Yritysilme graafisen ohjeiston mukaiseksi

Yhtiölle suunniteltiin myös graafinen ohjeisto, jossa määriteltiin värimaailma, kuvamaailma, fontti, word-pohjat ja powerpoint-pohjat. Graafiseen ilmeeseen suunniteltiin lisäksi jyväkuosi, jota hyödynnettiin mm. nettisivuilla, verkkosivuilla ja myyntiesityksissä. Kaikki markkinointimateriaalit ja nettisivut luotiin yhtenäisen linjan mukaiseksi.

Mitä saavutettiin?

Fodelia listautui First North Growth Market Finland –markkinapaikalle marraskuussa 2019 ja sen listautumisanti merkittiin moninkertaisesti.

- Voitti Parhaat sijoittajasivut First North-sarjan 2020.

- Voitti European Small and Mid-Cap Awards 2020 -kilpailun Rising Star -sarjan.


Kaikki oikeudet kuviin ja sisältöihin pidätetään.

Suosittelija:

Tiia-Leenan näkemys, osaaminen ja tinkimättömään lopputulokseen pyrkiminen nopeasti, muttei hätiköiden, ovat niitä asioita miksi on ollut mahtavaa tehdä hänen kanssaan töitä jo toisen ison projektin osalta. Eka oli Jukkatalon brändin täydellinen uudistaminen joku vuosi sitten.

Mikko Tahkola, toimitusjohtaja, Fodelia Oyj

Pinterest
Referenssin infoboxi
Cuvio design logo

Tiedot

Tilaaja: Fodelia Oyj
Ajankohta: 2019 -

Lisätietoja

Yritysprofiili Cuvio design kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Markkinointi

Erikoisosaaminen

Graafinen suunnittelu

Omat tagit

yritysilme
nettisivut

Siirry yrityksen profiiliin Cuvio design kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Cuvio design - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Cuvio design - Muita referenssejä

Cuvio design - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia