Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Yritysturvallisuuden asiantuntija F.E.C -rekrytoiva koulutus

post_image
Rekryilmoitus

Yritysturvallisuuden asiantuntija 

F.E.C -rekrytoiva koulutus: Uusimaa

 

Haluatko uuden työuran yritysturvallisuuden asiantuntijatehtävissä?

Yritysturvallisuus on kriittinen osa menestyvää ja kehittyvää liiketoimintaa. Nyt sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus kouluttautua yritysturvallisuuden asiantuntijaksi edistämään yritysten kilpailukykyä ja parantamaan tuottavuutta. Yritysturvallisuuden asiantuntija F.E.C -koulutukseen voi hakeutua laajasti erilaisilla osaamistaustoilla.

Yritysturvallisuudella tarkoitetaan kaikkien yrityksen olemassaoloon olennaisesti liittyvien toimintojen, kuten henkilöstön, tiedon, toimitilojen, omaisuuden, maineen ja ympäristön suojaamista niihin kohdistuvilta riskeiltä. Rekrytoiva Yritysturvallisuuden asiantuntija F.E.C -koulutus sisältää elinkeinoelämässä kehitetyn turvallisuusmallin mukaiset osa-alueet, jotka antavat sinulle kokonaisvaltaisen käsityksen koko yritysturvallisuuden toimintaympäristöstä. Yritysturvallisuuden asiantuntijoille on nyt kova kysyntä, sillä digitalisaatio on tuonut mukanaan aivan uudenlaisia haasteita ja vaatimuksia yritysturvallisuudelle

Millaisiin tehtäviin voit työllistyä?

Sinulla voi olla jo ennestään kokemusta esim. tieto- ja yksityisyydensuojasta, kiinteistöjen- tai henkilöstön turvallisuuteen liittyvistä asioista, pelastusturvallisuudesta, kriisinhallinnasta, työturvallisuudesta tai ekologisen kestävyyden huomioimisesta. Olet voinut olla tekemisissä maksuliikenteen tai arvo-omaisuuden säilytyksien kanssa tai ehkä toiminut tuotevastaavana. Yritysturvallisuuden asiantuntija F.E.C laajentaa osaamistasi antaen mahdollisuudet toimia monimuotoisissa tehtävissä?yrityksen toiminnan jatkuvuuden, turvallisuuden ja vaatimustenmukaisuuden varmistamisessa.

Yritysturvallisuuden asiantuntija F.E.C laajentaa osaamistasi antaen mahdollisuudet toimia esimerkiksi:

 • monimuotoisissa tietoturvallisuuden, riskienhallinnan, fyysisen turvallisuuden, turvallisuusviestinnän ja sisäisen auditoinnin tehtävissä tai
 • turvallisuuden kehittämiseen liittyvissä projekteissa

Tehtävänimikkeesi voi olla esimerkiksi:

 • työ-, tieto- tai turvallisuuskoordinaattori, -suunnittelija tai asiantuntija
 • riskienhallintakoordinaattori,- suunnittelija tai -asiantuntija
 • varautumisen koordinaattori,- suunnittelija tai -asiantuntija
 • tarkastaja, toimitilavastaava tai kiinteistöhallinnon palveluvastaava

Mahdollisuuksia on paljon omasta mielenkiinnonkohteestasi ja aikaisemmasta kokemuksestasi riippuen.

Turvallisuusalan osaajista on pulaa ja alan työllistymismahdollisuudet ovat erinomaiset. Hakemalla mukaan tähän monipuoliseen ja laadukkaaseen koulutukseen voit saada itsellesi mielenkiintoisen uuden työuran yritysturvallisuuden asiantuntijatehtävissä.

Kuka voi hakea mukaan koulutukseen?

Koulutus on suunnattu työttömille ja työttömyysuhan alaisille TE-toimiston ja kuntakokeilujen korkeakoulutetuille asiakkaille, joilla on aikaisempaa kokemusta jostakin yritysturvallisuuden osa-alueen tehtävästä ja/tai vahvaa kiinnostusta oman osaamisen soveltamiseen ja kehittämiseen jollakin yritysturvallisuuden osa-alueella. Hakijoilta edellytetään soveltuvaa, vähintään AMK-tason korkeakoulututkintoa – soveltuva tausta on esimerkiksi luonnon- tai ympäristötieteellinen, yhteiskunta- tai oikeustieteellinen, kaupallinen, tekninen tai ICT-alaan liittyvä koulutus tai vaihtoehtoisesti turvallisuusalan työkokemusta.

Hakijoilta edellytetään lisäksi vahvaa motivaatiota kehittyä yritysturvallisuuden asiantuntijaksi. Kielitaitoedellytyksenä on erinomainen suomen kielen kirjallinen ja suullinen taito. Yhteistyöyritys voi joissakin tapauksissa edellyttää turvallisuusselvityksen tekemistä.

Aikataulu ja toteutus

Rekrytoiva koulutus kestää kuusi kuukautta sisältäen 100 päivää työskentelyä yhteistyöyrityksessä/-organisaatiossa sekä 20 tietopuolista koulutuspäivää. Opitun soveltaminen käytännön työtehtäviin tapahtuu työssäoppimalla yhteistyöyrityksessä tai -organisaatiossa. Koulutuspäivät tarjoavat monipuolisen perehtymisen yritysturvallisuuden eri osa-alueisiin. Koulutuspäivät toteutetaan monimuotokoulutuksena (lähiopetusta, verkkokoulutusta sekä ohjattua etäopiskelua). Opitun soveltaminen käytännön työtehtäviin tapahtuu yhteistyöorganisaatiossa.

Rekrytoivan koulutuksen tavoitteena on työllistyminen yhteistyöyritykseen tai -organisaatioon koulutuksen päätyttyä. Koulutus antaa valmiudet toimia eri tehtävissä sisäisenä yritysturvallisuuden asiantuntijana erilaisissa organisaatioissa sekä yritysturvallisuuden asiantuntijana asiantuntija-/konsulttipalveluja tarjoavissa yrityksissä.

Koulutuksessa on mahdollista aloittaa aikavälillä 17.4.-29.5.2023. Koulutuksen lomajakso on viikko 30 (24.-28.7.2023).

Kannattaa hakea heti, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuaikana

1. Hae koulutukseen täyttämällä hakemus TE-palveluiden sivuilla (koulutusnro 712761)

Esivalinta tehdään koulutushakemusten perusteella, joten perustele hakemuksesi huolellisesti. Varmistathan ensin, että työnhakusi on voimassa TE-palveluissa.

2. Täytä osaamisprofiilisi Rastor-instituutin rekrytointijärjestelmään

Täyttämällä osaamisprofiilin voimme etsiä juuri sinulle sopivan yhteistyöyrityksen ja kertoa henkilökohtaisesti hakuprosessin etenemisestä. Osaamisprofiilisi toimii käyntikorttina yrityksiin.

Viimeinen hakupäivä on 4.5.2023. 

Koulutuksen sisältö

 • Yritysturvallisuuteen liittyvät lait ja asetukset
 • Väärinkäytösten ja poikkeamien hallinta
 • Työturvallisuus, työterveyshuolto ja työsuojelu
 • Henkilöstöturvallisuus
 • Tieto- ja kyberturvallisuus
 • Kiinteistö- ja toimitilaturvallisuus
 • Pelastusturvallisuus
 • Varautuminen ja kriisien hallinta
 • Ympäristöturvallisuus
 • Tuotannon ja toiminnan turvallisuus

Tutustu koulutukseen tarkemmin Rastor-instituutin verkkosivuilla.

Kiinnostuitko? Kysy lisää koulutuksen sisällöstä ja työskentelystä yhteistyöyrityksessä Rastor-instituutin rekrytointikonsultiltamme:

Veera Kurkisuo-Jussila, rekrytointikonsultti

veera.kurkisuo-jussila@rastorinst.fi

Puh. 044 056 7937

Koulutuksen aikaiset taloudelliset etuudet

Valtakunnallinen TE-palvelujen koulutusneuvonta puh. 0295 020 702 (ma-pe klo 9-16.15), sähköposti: koulutusneuvonta@te-toimisto.fi tai www.facebook.com/koulutusneuvonta

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti tarjoaa elämän suuntaa muuttavia oppimiskokemuksia ja uramahdollisuuksia sekä vauhdittaa yritysten kasvua. Se kehittää valtakunnallisesti yksilö- ja yritysasiakkaidensa osaamista keskeisillä liiketoiminnan osa-alueilla, tarjoaa ura- ja työllistämisen palveluita sekä toimii oppisopimuskouluttajana ja virallisten ammatillisten tutkintojen järjestäjänä. Rastor-instituutin asiakaslupaus on Tunnistettava muutos: koulutukset, yritysvalmennukset ja urapalvelut muuttavat toimintaa niin, että tulokset todella näkyvät. Rastor-instituutti aloitti toimintansa tammikuussa 2020, kun Markkinointi-instituutti ja Rastor yhdistyivät. Tutustu toimintaamme www-sivuillamme sekä some-kanavissamme @Rastorinst.

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 27.4.2023 - 4.5.2023
Tarkennettu
sijainti:
Uusimaa
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/rastor-instituutti/yritysturvallisuuden-asiantuntija-f-e-c-rekrytoiva-koulutus/2155184/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Laatu, turvallisuus ja ympäristö

Erikoisosaaminen

Tietoturva

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä