Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Windows Järjestelmäasiantuntija, kokoaikainen, Otaverkko, Espoo

RekryilmoitusLöytyykö sinulta näkemystä ja osaamista sisäiseen IT-tukeen ja sen kehittämiseen? Haluaisitko itsenäisen ja monipuolisen työnkuvan hyvässä työporukassa? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme Windows Järjestelmäasiantuntija!

Etsimme sinua

Me Clevryllä etsimme asiakkaallemme, Otaverkko Oy:lle henkilöä Windows Järjestelmäasiantuntijan tehtävään vakituiseen työsuhteeseen Espooseen. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään suoraan asiakkaalle. Aloitus tehtävässä on heti sopivan henkilön löydyttyä.

Windows Järjestelmäasiantuntijan tehtävässä toimit kahden hengen tiimissä yrityksen sisäisen vaativampien IT-tukipyyntöjen ja pohjainfrastruktuurin kehitystehtävien parissa. Työ on todella laaja-alaista ja käytännönläheistä sekä tarjoaa sinulle upean mahdollisuuden kehittää asiantuntijuuttasi ja saada uusia haasteita urallesi!

Asiakasyritys

Otaverkko tunnetaan IT-palveluyrityksenä, joka jatkuvasti muuttuvassa toimintaympäristössä tekee IT-maailmasta turvallisen, hallittavan ja ymmärrettävän. Tiedämme, mitä teemme ja osaamme työmme. Toteutimme edelläkävijänä Euroopan ensimmäisen gigabittisen kampusverkon jo 90-luvulla. Tänä päivänä meiltä saat modernit ja kattavat IT-ratkaisut yhdestä paikasta. Asiakas on kaiken tekemisemme keskiössä. Tekoälyn ja robotiikan aikakaudella meillä asiakaspalvelussa vastaa aina ihminen.

Otaverkko sijoittui kokoluokassaan viidenneksi vuoden 2020 Grate Place to Work -tutkimuksessa. Lisätietoa tästä: https://otaverkko.fi/

 • Pääasialliset tehtävätMicrosoft palvelintuotteiden haastava vianselvitys (2nd ja 3rd line)
 • Palveluiden suunnittelut ja määrittäminen asiakkaille
 • Tietoturvasta huolehtiminen
 • Virtualisointiin liittyvät tehtävät
 • Pohjainfrastruktuurin kehittäminen

 • Odotamme sinulta
 • Kokemusta Microsoft palvelintuotteiden haastavasta vianselvityksestä
 • Kokemusta virtualisoinnista
 • Kokemusta pilvi integroinneista Microsoftin suuntaan (esimerkiksi azure, ad)
 • Erinomaista englannin kielen taitoa, sujuvaa suomen kielen taitoa
 • Ongelmanratkaisukykyä
 • Oma-aloitteista ja periksiantamatonta työotetta
 • Tarjoamme sinulle
 • Monipuolisen työnkuvan itsenäisessä ja vastuullisessa roolissa
 • Hyvät kouluttautumismahdollisuudet työn ohessa
 • Joustavan etätyömahdollisuuden
 • Työsuhde-etuina muun muassa vapaavalintaiset työvälineet, lounasetu, kattava työterveys ja vakuutus, hierontaetu
 • Rennon työilmapiirin matala hierarkisessa asiantuntijoiden joukossa

Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllä mainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 10.10.2021, mutta nopeus on valttia! Aloitus tehtävässä mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Manager Mari Munne (mari.munne@clevry.com). Huomioithan, ettemme ota vastaan hakemuksia sähköpostitse ja hoidamme asiakasyrityksemme puolesta kaikki tehtävää koskevat tiedustelut.

Hae tehtävään tästä linkistä: https://www.clevry.com/fi/avoimet-tyopaikat/231416?hsLang=fi

 

Lisätietoa rekrytointiprosessistamme

Me Clevryllä uskomme siihen, että työntekijän menestyksen tehtävässä ratkaisevat kovia taitoja paremmin pehmeät taidot ja halu kehittyä. Tämän vuoksi rekrytointiprosessiimme kuuluu psykometriset arvioinnit, jotka kartoittavat roolissa tarvittavia pehmeitä taitojasi sekä kognitiivisia kykyjäsi. Kartoittamalla työn kannalta kriittisiä pehmeitä taitoja, voimme auttaa työnhakijoita tunnistamaan ja sanoittamaan omia vahvuuksiaan paremmin sekä työllistymään helpommin ja nopeammin.

Meidän kauttamme hakiessasi saat myös itsellesi myöhempää käyttöä varten henkilökohtaisen palauteraportin, joka perustuu tekemääsi persoonallisuusarviointiin. Hakuprosessiimme kuuluu myös haastattelu sekä Clevryllä että asiakasyrityksessä, joten rekrytoinnin edetessä pääset tutustumaan vielä paremmin meihin molempiin.

Lisätietoa Clevrystä

Yli 30 vuoden ajan me olemme olleet muuttamassa työelämää pehmeitä taitoja korostavaan suuntaan rekrytointien, henkilöarviointien ja liikkeenjohdon konsultoinnin avulla. Me toimimme globaalisti Pohjois-Amerikasta Singaporeen erilaisten asiakkaiden, konsulttien ja kandidaattien kanssa, ja meidän pääkonttorimme sijaitsevat Helsingissä, Tukholmassa ja Brightonissa. Me tarjoamme palvelukseenne yli 150 pehmeiden taitojen tunnistamiseen sertifioitua rekrytoijaa, psykologia ja asiantuntijaa. Me rakennamme parempaa työelämää yhdistämällä toisilleen sopivimmat työnhakijat ja työnantajat keskenään!

Pinterest
Clevry Oy logo

Tietoja

Hakuaika: 24.9.2021 - 10.10.2021
Yhteydenotto: mari.munne@clevry.com

Lisätietoa

Yritysprofiilii Clevry kotisivut

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä