Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Wihuri Tekninen Kauppa: IT-Projektikoordinaattori

RekryilmoitusTyösopimuksen tyyppi: vakituinen ja kokoaikainen

Sijainti: Pyhtäänkorventie 4, 01530 Vantaa

Haku-DL: 14.11.2021

Wihuri on teollisuutta ja kauppaa harjoittava kansainvälinen suomalainen monialakonserni. Wihurin neljä toimialaa ovat pakkausteollisuus, päivittäistavaratukkutoiminta, tekninen kauppa ja liikelentotoiminta. Konsernin liikevaihto on noin 1,9 miljardia euroa ja henkilöstön määrä noin 5 200.

Wihuri Oy Tekninen Kauppa on voimakkaasti ratkaisuliiketoimintaan keskittynyt teknisen kaupan asiantuntija. Olemme osa kansainvälistä suomalaista Wihuri-konsernia ja toimineet useiden vuosikymmenien ajan alamme luotettuna yhteistyökumppanina Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme innovatiivisia kokonaisratkaisuja parantaaksemme heidän liiketoimintojaan. Wihurin Tekniseen Kauppaan voit tutustua tarkemmin täältä: https://www.tekninenkauppa.fi/

?Etsimme nyt oma-aloitteista ja IT-maailmasta innostunutta Projektikoordinaattoria Wihuri Teknisen Kaupan tiimiin. Projektikoordinaattorin vakituisessa ja kokoaikaisessa roolissa pääset työskentelemään osana Teknisen Kaupan IT- ja Kehitystiimiä ja vastaamaan erilaisten IT-projektien läpiviennistä. Tehtävässä pääset koordinoimaan sekä käynnissä olevia että alkavia digitaalisten ratkaisujen ja integraatioiden kehitysprojekteja, joiden pääpaino on uusien integraatioiden luomisessa ja kehittämisessä DevOps-mallilla. Omasta taitotasostasi riippuen, pääset myös tukemaan kollegojasi järjestelmien ylläpitoon ja virhetilanteisiin liittyvässä selvitystyössä.

Päivittäisessä arjessa työtehtäviisi kuuluu eri vaiheessa olevien projektien toteutuksen koordinointia mm. aikatauluttamalla, vastuuttamalla ja valvomalla, että projekti etenee suunnitelmien mukaan. Pääset tekemään aktiivista yhteistyötä sekä sisäisten yhteistyökumppaneiden että ulkoisten sidosryhmien kuten järjestelmätoimittajien kanssa. Lisäksi tässä tehtävässä pääset toimimaan avainroolissa IT-tiimin ja muun Wihuri-organisaation välillä, sillä rooliin kuuluu myös liiketoiminnan toiveiden kartoittaminen ja huomioonottaminen IT-kehitysprojekteihin liittyen.

Olet etsimämme henkilö, mikäli omaat aktiivisen ja oma-aloitteisen työskentelyotteen. Olet taitava koordinoimaan erilaisia kokonaisuuksia samanaikaisesti ja toimimaan erilaisten sidosryhmien parissa. Tehtävässä menestymistä helpottaa, mikäli olet teknisesti orientoitunut ja omaat mahdollisesti jo aikaisempaa ymmärrystä tai kokemusta integraatioprojektien parista. Sinun ei kuitenkaan tarvitse olla alan ammattilainen, vaan saat tehtävään kattavan perehdytyksen ja tehtävässä onnistumistasi tukee asiantunteva projektitiimi. Tarjoamme sinulle loistavan tilaisuuden päästä kehittämään omaa osaamistasi ja kasvaa asiantuntijaksi.

Sinulta odotamme:

- Soveltuvaa opintotaustaa, esimerkiksi AMK tai DI-tutkintoa

- Aikaisempaa kokemusta projektiluontoisesta työstä ja/tai projektipäällikön roolista

- Vahvoja organisointi-, yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä paineensietokykyä

- Oppimishaluista ja innostunutta asennetta

- Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:

- Aikaisempi kokemus SAP-ympäristöstä tai muista ERP-järjestelmistä

- Ymmärrystä API-rajapinnoista ja järjestelmäintegraatioista

- Kiinnostus mobiiliteknologiaa ja sen tarjoamia mahdollisuuksia kohtaan

Wihurin Tekninen Kauppa tarjoaa sinulle:

- Monipuolisen ja vastuullisen roolin teknisen kaupan johtavassa asiantuntijayrityksessä

- Aidosti organisaation toiminnan kehittämiseen ja digitalisointiin keskittyvän position, asiantuntevan tiimin ja nykyaikaisten järjestelmien parissa

- Tilaisuuden kehittää omaa osaamistasi monipuolisesti projektinhallinnan, liiketoiminnallisen ymmärryksen, yhteistyötaitojen sekä integraatioiden parissa

- Kattavan perehdytyksen ja ammattitaitoisen tiimin tuen

- Hyvät urakehitysmahdollisuudet suomalaisessa kansainvälisesti toimivassa monialakonsernissa

Kiinnostuitko! Lähetä ansioluettelosi viimeistään 14.11. mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://emp.jobylon.com/applications/jobs/102026/create/. Jätäthän viestikenttään myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Huom! Käsittelemme hakemuksia ja etenemme haastatteluihin jo hakuajalla, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian!

Tässä tehtävässä tulet työllistymään aTalentin työntekijäksi Wihurin Tekniselle Kaupalle.

Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Roosa Lönnqvist (+358 50 421 0255, roosa.lonnqvist(at)atalent.fi).

Pinterest
aTalent Recruiting logo

Tietoja

Hakuaika: 1.11.2021 - 14.11.2021
Sijainti: Vantaa
Linkki: https://atalent.fi/open-position/it-projektikoordinaattori
Yhteydenotto: roosa.lonnqvist@atalent.fi

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii aTalent Recruiting kotisivut

Tagit

Teknologia

SAP

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä