Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Työnjohtaja

RekryilmoitusSytytkö monipuolisista ja sopivan haastavista tuotannon esihenkilö- ja kehitystehtävistä? Onko hyvä työilmapiiri, työntekijöiden hyvinvointi ja hyvät vaikutusmahdollisuudet sinulle tärkeitä? Jos vastasit edeltäviin kysymyksiin myönteisesti, kannattaa jatkaa lukemista!

Epecille haetaan Seinäjoelle rakentuvaan uuteen moderniin tehtaaseen tuotannon Työnjohtajaa, jolla on aito halu ja kyky johtaa niin asioita kuin ihmisiä.

Mitä Työnjohtajan työpäivään kuuluu?

Kyse on elektroniikkatehtaan esihenkilöroolista, jossa pääsee myös kehittämään ja tehostamaan tuotannon toimintaa ja prosesseja. Tarjoamme sinulle työtä kasvavassa toimintaympäristössä, jossa uudet tuotteet ja teknologiat ovat arkipäivää. Tehtävä sisältää paljon yhteistyötä eri toimintojen ja yhteistyökumppaneiden kanssa.

Miksi meille kannattaa hakea?

Epecillä pääset työskentelemään dynaamisessa ja kehitysmyönteisessä työympäristössä, jossa sinulla on mahdollisuus kasvaa ammatillisesti ja laajentaa osaamistasi. Pidämme aidosti huolta ihmisistä; tarjoamme henkilöstölle kattavan työterveyshuollon ja tuemme virkistäytymistä mm. liikunta-, lounas- ja kulttuuriedulla. Epecillä et myöskään jää työsi kanssa yksin – autamme ja tuemme toisiamme ja työsuhteen alussa järjestämme kattavan perehdytyksen niin työtehtäviin kuin yritykseen.

Mitä odotamme sinulta?

Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto sekä aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Työ edellyttää aktiivista ja muita innostavaa työotetta, erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä sujuvaa englannin kielen osaamista.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta D365-järjestelmän käytöstä sekä ymmärrystä Lean-periaatteista, laatustandardeista ja tuotannon turvallisuuden jatkuvasta kehittämisestä. Työntekijän halu kehittää niin itseään kuin yrityksen toimintaa on meille tärkeää. Kokemus elektroniikkateollisuudesta on plussaa, mutta ei välttämättömyys. Tuotantovolyymien kasvaessa työskentely kahdessa vuorossa on mahdollista, jonka vuoksi arvostamme mahdollisuutta vuorotyössä työskentelyyn.

Miten jatketaan?

Jos sinulle jäi kysyttävää, tuleva esihenkilösi Tommi Talasmäki kertoo mielellään tehtävästä lisää puhelimitse, 050 373 0350. Tommin tavoitat hakuaikana ma-ke päivinä klo: 11-12.

Jätä hakemuksesi Epecin urasivuston kautta viimeistään 16.7.2023. Ensimmäiset haastattelut pyrimme suorittamaan viikoilla 29-30 ja jatkohaastattelut viikolla 31.

Epec Oy on järjestelmätoimittaja, joka on erikoistunut edistyneisiin sähkö-/elektroniikkalaitteisiin mahdollistaen NRMM-työkoneiden ja hyötyajoneuvojen tehokkaan ja turvallisen käytön. Yhdessä asiakkaidemme kanssa luomme ja innovoimme jatkuvasti kestäviä ja vastuullisia tulevaisuuden teknologiaratkaisuja. Epec toimii yhteistyössä johtavien kansainvälisten koneenvalmistajien kanssa ja kuuluu Ponsse-konserniin.

Pinterest
Epec Oy logo

Tietoja

Hakuaika: 21.6.2023 - 16.7.2023
Sijainti: Seinäjoki
Linkki: https://ura.epec.fi/jobs/2927514-tyonjohtaja

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Epec kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tuotanto

Epec Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Epec kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä