Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Työnjohtaja

RekryilmoitusSytytkö monipuolisista ja sopivan haastavista tuotannon esimies- ja kehitystehtävistä? Onko hyvä työilmapiiri, työntekijöiden hyvinvointi ja hyvät vaikutusmahdollisuudet sinulle tärkeitä? Jos vastasit edeltäviin kysymyksiin myönteisesti, kannattaa tutustua tähän työpaikkailmoitukseen tarkemmin! 

 

Epecille haetaan Seinäjoelle tuotantoon TYÖNJOHTAJAA, jolla on aito halu ja kyky johtaa niin asioita kuin ihmisiä. Kyse on elektroniikkatehtaan esimiesroolista, jossa pääsee myös kehittämään ja tehostamaan tuotannon toimintaa ja prosesseja. Tarjoamme sinulle työtä kasvavassa toimintaympäristössä, jossa uudet tuotteet ja teknologiat ovat arkipäivää. Tehtävä sisältää paljon yhteistyötä eri toimintojen ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Tarjoamme sinulle paikkaa osana hienoa porukkaa, jossa työtä tehdään intohimoisesti, pilkettä silmäkulmassa kuitenkaan unohtamatta. 

Me Epecillä arvostamme todella paljon aktiivista ja muita innostavaa työotetta. Työntekijän halu kehittää niin itseään kuin yrityksen toimintaa on meille tärkeää. Tässä tehtävässä vaaditaan erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä hyvää englannin kielen hallintaa. Toivomme sinun omaavan tehtävään soveltuvan koulutustaustan sekä aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä – elektroniikkateollisuuden kokemus o n plussaa, mutta ei välttämättömyys. Arvostamme lisäksi ymmärrystä Lean-periaatteista, laatustandardeista sekä tuotannon turvallisuuden jatkuvasta kehittämisestä. 

Jos kiinnostuit tästä tehtävästä, kirjaudu urasivustollemme tai rimpauta meille lisätietoja saadaksesi! Lisätietoja tehtävästä antaa tehdaspäällikkö Tommi Talasmäki, puh 050 373 0350.

Hakemukset palkkatoiveineen 29.8.2021 mennessä.

Pinterest
Epec Oy logo

Tietoja

Hakuaika: 13.8.2021 - 29.8.2021
Sijainti: Seinäjoki
Linkki: https://ura.epec.fi//jobs/1298891-tyonjohtaja?utm_campaign=jobs-widget&utm_source=ura.epec.fi&utm_content=jobs&utm_medium=web

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Epec kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tuotanto

Epec Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Epec kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä