Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Työharjoittelija, elektroniikan testaus

RekryilmoitusKiinnostaako sinua oman osaamisesi kehittäminen käytännön työssä ja työskentely suomalaisessa yrityksessä, joka suunnittelee ja valmistaa itse elektroniikkansa omassa tehtaassaan Seinäjoella? Mitäs sanot näköalapaikasta huipputeknologian aallonharjalla, rautaisten ammattilaisten ympäröimänä? Jos mielenkiintosi heräsi, kannattaa lukea tämä ilmoitus loppuun!

Etsimme kesän 2023 ajaksi vahvistusta tuotekehitystiimiimme, elektroniikan testauksen pariin. Nämä työt edellyttävät säännöllistä läsnäoloa Seinäjoen toimipisteellämme.

Mitä harjoittelu/kesätyö pitää sisällään?

Harjoittelijan pääasiallinen työmaa on Seinäjoella sijaitseva elektroniikkalaboratorio, jossa olet muun tiimin tukena erilaisissa sulautettujen järjestelmien testauksen työtehtävissä. Työharjoittelussa pääset hyödyntämään koulussa oppimiasi asioita ja oppimaan uusia asioita käytännön työn kautta, sillä Epecillä harjoittelijat pääsevät käsiksi oikeisiin töihin! Harjoittelujakson aikana pääset myös verkostoitumaan organisaatiomme sisällä ja tutustumaan muihin harjoittelijoihimme.

Mitä odotamme sinulta?

Työtehtävissä onnistuminen vaatii alan koulutustaustaa eli elektroniikka-alan opintoja tulisi olla takana jo jonkin verran joko AMK:sta tai yliopistosta. Haemme tiimiimme uutta jäsentä, joka on ennen kaikkea kiinnostunut elektroniikasta ja uusista teknologioista. Toivomme sinun olevan lisäksi halukas ja kyvykäs ottamaan vastuuta asioista ja innokas kehittämään itseäsi ammatillisesti. Vastineeksi tarjoamme sinulle huippukollegat, tiimin tuen ja ripauksen hyvää huumoria työpäiviisi!

Miksi meille kannattaa hakea?

Tarjoamme harjoittelijoillemme mielenkiintoisia aiheita opinnäyte- ja diplomitöille. Olemme työnantajana aidosti kiinnostuneita pitkäaikaisesta yhteistyöstä kanssasi! Harjoitteluajalta maksettavan harjoittelijapalkan lisäksi saat käyttöösi Epecin henkilöstöetuja, mm. työterveyshuollon sekä ePassi liikunta- ja kulttuuriedun.

Miten jatketaan?

Lähetäthän hakemuksesi työharjoitteluun tai kesätöihin Epecin urasivuston kautta 5.2.2023 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa tulevan tiimisi esihenkilö, Matti Pispa (040 837 1553) / matti.pispa@epec.fi

Epec Oy on järjestelmätoimittaja, joka on erikoistunut edistyneisiin sähkö-/elektroniikkalaitteisiin mahdollistaen NRMM-työkoneiden ja hyötyajoneuvojen tehokkaan ja turvallisen käytön. Yhdessä asiakkaidemme kanssa luomme ja innovoimme jatkuvasti kestäviä ja vastuullisia tulevaisuuden teknologiaratkaisuja. Epec toimii yhteistyössä johtavien kansainvälisten koneenvalmistajien kanssa ja kuuluu Ponsse-konserniin.

Pinterest
Epec Oy logo

Tietoja

Hakuaika: 17.1.2023 - 5.3.2023
Sijainti: Seinäjoki
Linkki: https://ura.epec.fi/jobs/2355058-tyoharjoittelija-elektroniikan-testaus

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Epec kotisivut

Epec Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Epec kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä