Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Tuotetukiasiantuntija (ILS-asiantuntija)

post_image

RekryilmoitusPatria on työpaikka, jossa autat turvaamaan yhteiskuntaa. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset. Lisätietoja löydät osoitteesta patriagroup.com

Systems-liiketoiminta on ohjelmisto-osaamisen ja järjestelmäintegroinnin huippuyksikkö, jossa rakennetaan ylpeydellä sekä kansallista että kansainvälistä tilannekuvaa ja turvallisuutta. Tarjoamme asiakkaillemme tiedustelu-, valvonta- ja johtamisjärjestelmiä sekä niiden elinkaaren tukipalveluita uusimpia teknologioita hyödyntäen. Järjestelmä-osaamisemme ydintä ovat tilannetietoisuuden keräämiseen ja esittämiseen liittyvien järjestelmien ja tuotteiden toimittaminen.

Valitse työpaikka, jossa sinä ratkaiset!

Etsimme Patrialle Systems-liiketoimintaan Tampereelle tuotetukiasiantuntijaa (ILS-asiantuntijaa) 

 

Tehtävässä pääset osaksi huipputeknologiaa hyödyntävien radioteknisten tiedustelu- ja valvontajärjestelmien suunnittelua sekä niihin liittyviä tuotekehitys- ja toimitusprojekteja. Tuotteistamme lisää täältä: https://youtu.be/kTP26LNGXuo. Roolissasi osallistut aktiivisesti tuotteiden elinjaksonhallinnan suunnitteluun ja toteutat niihin liittyviä analyysejä kattaen tuotekehityksen ja toimitusprojektin lisäksi myös tiivistempoiset tarjouskilpailuprojektit. Vastuullasi ovat kunnossapitokonseptien suunnittelu sekä huollettavuus-, käytettävyys- ja luotettavuusanalyysit. Vastaat myös tuotteiden elinkaarikustannusten laskennasta ja optimoinnista, sekä koulutuksen suunnittelun ja teknisten julkaisujen organisoinnista.

 

Haemme tehtävään kehittämishaluista- ja kykyistä tuotteen elinkaarenhallinnan asiantuntijaa. Jos esimerkiksi lyhenteet LSA, RAMS, FMECA, LORA, jne. ovat tuttuja ja ne sopivat mielestäsi tulevaisuudessa toimenkuvaasi, olet etsimämme henkilö.

 

Tekninen koulutustausta (esim. insinööri, DI) antaa tehtävän haltuunottoon ja Systems -liiketoiminnan projekteissa toimimiseen parhaan pohjan. Tehtävässä onnistuminen vaatii teknisen ymmärryksen lisäksi itsenäistä työskentelyotetta, vastuunottoa ja priorisointikykyä sekä kykyä saada koko tiimi osallistumaan ja huomioimaan tuotetuen tärkeä rooli projekteissa. Työnkuvaa on mahdollista muokata osaamisesi mukaan ja roolia kasvattaa asiantuntijuuden syventyessä.

Patriassa sinä vaikutat työsi sisältöön, urasi kehittymiseen, asiakkaidesi ja koko yrityksen menestykseen. Meillä voit olla juuri niin hyvä kuin ikinä voit olla! Meillä teet työtä uudistuvassa ja energisessä työyhteisössä, jossa on hymy herkässä. Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät hyvässä ilmapiirissä. ILS-asiantuntijan vakanssi on vakituinen, kokopäiväinen työ, josta maksetaan kilpailukykyistä osaamiseen perustuvaa palkkaa. Saat käyttöösi ison konsernin edut, kuten monipuoliset urakehitysvaihtoehdot ja henkilökuntaedut. Arvostamme myös vapaa-aikaasi, joten meillä pystyt joustavaan työn ja vapaa-ajan tasapainotukseen.

Jos mielenkiintosi heräsi ja tunnistat itsesi yllä olevasta kuvauksesta, juttelisimme mielellämme kanssasi lisää sinusta, Patriasta työnantajana sekä työn teknisemmistä yksityiskohdista. Hakemuksen voit jättää oheisen linkin kautta 2.5.2021 mennessä. Käymme hakemuksia läpi saapumisjärjestyksessä ja täytämme paikan etsimämme löydettyämme, joten toimithan ripeästi. Tuoteryhmäpäällikkö Matti Nurmi vastaa mielellään kysymyksiisi ke 21.4. ja ke 28.4. klo 14-16. Lisätietoja paikasta ja prosessista antaa rekrytointikumppanimme Kaisa Kokkonen (kaisa@porkkanajakeppi.fi), puh 044 588 6109.

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 14.4.2021 - 2.5.2021
Sijainti: Tampere
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/patria/tuotetukiasiantuntija-ils-asiantuntija-systems-tampere/1173698/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tuotekehitys ja suunnittelu

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä